Fórum témák
» Több friss téma |
Kénszalag már bevált darazsak és szú ellen.
Viszont a pince tele van még használható (jelenleg üzemképtelen) javítható kütyükkel. A kéndioxid ronda sárga bevonatot tud ad ni. Mennyire jó az a gázosító amit linkeltél??? Mert attól olcsóbb és BRUTÁLISABB amit korábban felvetettem.
Csak irigyelni tudlak!
Bármely állattartó találkozik naponta 1-2, -10 bolhával. Én ha bemegyek a pincénkbe rövidnadrágban 5 másodpercre már több száz bolha van a lábamon, erre varrjál gombot! A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Akkor én kivételesen szerencsés lehetek (máris boldogabb embernek érzem magam ), mert most is itt sündörög egy macsek a lábamnál, kb 8 éves, és még sosem találkozott bolhával. Az említett két macsekot leszámítva én sem, pedig volt már mókustól a mindenféle házi-rágcsálón (ugró- és háziegerek, patkány, tengerimalacokon) át kutyákig mindenem, meg mindenféle díszmadaram is. Igaz hogy a feleségem takarításmániás, de nem hinném hogy ezen múlna, az hobbiállataim többsége ifjú koromban volt.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Nagyon Szépen Köszönöm Mindenki Hozzászólását !
Ha valaki tényleg segíteni akar (mielőtt offolnák a témát) fogjon már egy bolhát, és verje ki belőle milyen frekvecia idegesíti a legjobban és csináljunk erre a frekire egy hanggenerátort.... Most komolyan: sok hasznos ötletet Írtatok, Köszönet Érte!
Tényleg sok .....megoldást javasoltak.
Kutya, macska bolha ellen az én tapasztalatom alapján semmi más nem kell mint bolhairtó spray a zúgokba, repedésekbe, minden más elérhető helyet pedig simán mosogatószerrel és melegvizzel le kell mosni. Ezt párszor meg kell ismételni. 30 éve tartok kutyákat, macskákat, a bolhák őket sem, meg a helyüket sem kerülték el ez idő alatt. Ennél egyszerűbb és jobb megoldás nem sok van, persze zenélhetsz is nekik, maximum táncra perdülnek, el nem fognak menni ha helyben van buli.
Összecseng a linkemmel:
Idézet: „A petéből kb. 10 nap múlva kikelő hernyószerű lárva a padlón található szerves anyagokból (emberi haj, állati szőr, bőrdarabok) táplálkozik.” Padlót befújod/felszórod, ahogy mászkál, elpusztul. Feltakarítasz, nincs mit enni (fiatal korában koszt eszik, nem vért szív), éhen pusztul. Az informatikus már sajnos nincsen közöttünk. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Amíg ez a kis macsek bent volt nálunk sem volt bolha probléma.
Kb. 1,5 hónapja hozhatta be a bolhancsokat, mert azóta nem járt a pincében!!! Most meg nem merünk lemenni mert annyi az ugribugri!! 3 éve bent telel és még soha nem volt bolha problémánk. Nem tudom most honnan ez az invázió??? A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Nagyon cuki: Hatalmas bajsza van, és narancsos nyakbavalója (passzol a nyelvéhez).
Gondolom az bolha-nyakörv, az nem segít ? Egy kis kamilla-főzetes vízzel meg lehetne mosni a cuki szemét és még cukibb lesz.
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |