Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem is, a közlekedőedények kerekeken gurulnak. (te is látod őket naponta)
Ritkán mondom ki rájuk: te k...g. Csak annyit: no, te közlekedőedény. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2023
Idézet: „Én pl. az adóbevallással vagyok úgy, hogy olvasom-olvasom a kitöltési útmutatót, de mint egy diszlexiás, nem értem, hogy mit írnak?” Ezzel nem csak Te vagy így. Az adóbevallás és a közüzemi számlák sem azért vannak, hogy földi halandó megértse őket.
A kerekeskút azért egy nagyon jó találmány, mert mindig oda lehet gurítani, ahol a víz van.
Egyszerűbb a vizet odahordani vödörben ahol a kerekes kút van, és beleönteni. Utána ugyanúgy kivehető belőle a víz, mintha eredetileg is ott lett volna.
Hát ha jobb lábánál a szék, a balt nem tudja feltenni.
Teljes a felreertes, o csak freestyle yoga-t nyom, melynek resze a latott mozdulat
Plágium! Ez, egy Stan-Pan filmben volt egy geg..
A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja.
Belül nem, mert sötét van az olvasáshoz.
Ezt honnan tudod?? Voltál már kutyában??
Szerintem már megint csak tippelt...
Egyik este nekiállítottam végével a falnak, és amikor ásított egyet, belevilágítottam a szájába zseblámpával. Nem jelent meg fényes folt a falon...
Hogy meglepődtél volna, ha megjelenik.
Főleg akkor, ha mérhető késéssel jelenik meg.
És barna sem? Erről a régi tehenes vicc jut eszembe, az ember itatja a tehenet a folyónál, a tehén elkezd hátul potyogtatni. Erre megszólal egy bámészkodó, hé Gazsi, vedd ki a fejét a vízből, már az iszapot szívja..-
Sem a vizsgálati módszert, sem az eredmény kiértékelését sem értem!!
Ez még nem bizonyítja, hogy a kutyában világos, vagy sötét lenne!
Volt szerencsém már középiskolában oktatni. Ugyan ezt éreztem. Egy fél évig hasonló dolgokon szüttyögtünk. Félév végén volt még olyan, aki nem tudta kiszámolni egy forrasztópáka ellenállását, ha adott a rajta eső feszültség, illetve átfolyó áram. Valahogy azt érzem, nincs motiváció. Nem lehet felkelteni az érdeklődést. Ráadásul szemtelenek és semmi nem jó nekik. Egyetemen se sokkal jobb a helyzet, talán csak fegyelem tekintetében. Persze akadnak értelmes és érdeklődő emberek, de sokkal kisebb számban. Arról ne is beszéljünk , hogy szinte bárki bekerül. Sajnos nagyon sokat tudnék erről írni...
A hozzászólás módosítva: Júl 31, 2023
Idézet: „Egyetemen se sokkal jobb a helyzet, talán csak fegyelem tekintetében.” Ez csak azért tűnik így, mert ott sokan be sem mennek órára, tehát aki bemegy, az legalább valamilyen szinten érdeklődik az adott téma iránt. Magyarán: a fegyelmezetlenek aránya az összlétszámhoz képest kb. azonos itt is, csak nincsenek jelen, ezért nem látszanak. Vicces (vagy szomorú...), amikor érettségizettek (különben nem járhatnának egyetemre...) nem tudják kezelni a 10 hatványait és az SI szerinti előtagokat (k, M, m, µ, stb...). Idézet: „nem tudják kezelni a 10 hatványait és az SI szerinti előtagokat (k, M, m, µ, stb...).” Az még a kisebb baj. Mikor szakmabeliek hanyagolják a pontos megjelöléseket.
Ja, azt nem írtam, hogy mindezt fizikus / fizika tanár szakon tapasztaltam... (Mondjuk jó pár évvel ezelőtti tapasztalat, de nincsenek kétségeim afelől, hogy ma sem jobb a helyzet...)
Micsoda luxus, még két szórófej is van rajta.
Nekem csak házat ad, nem berendezést.
Én megvárom azt a pár évet, amikor már a lányok nem érdekelnek, örülök, ha wc sikerül.
- Menj át a Hobbivasútra.
- Ott a felső sorra klikkelve szinte mindig új reklámot ad. (Itt sokkal ritkábban vált...) - Elég sokszor próbálkozol, vissza jönnek... A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2023
Írj bármit a keresőbe aminek köze van a nőkhöz. Szinte biztos, hogy utána látni fogod.
Beírta - azóta csak bidét ajánl neki az oldal
Nem csak a diákok esetében van gond, hanem a képzett szakiknál is. Ítt egy történet:
Már több hónapja el szerettem volna mesélni egy érdekes sztorit, de nem volt kinek. Nyilván ha az illető nem érintett az elektromosság tudományában, akkor nem fogja érteni. Kapóra jött egy műszerész nálunk a munkahelyen, akinek éppen nem kellett semmit csinálnia, hát gyorsan elmeséltem neki a történetet. -Egy rokonom éppen beugrott hozzánk, mert nálunk volt találkozója egy ismerősünkkel. Amíg várt, megkínáltuk kávéval. Közben én készülődtem a fürdőszobában, mire egy csattanást hallottam és elment a villany. Kijövök, hát meglepődött arccal ott áll az előszobában (egyébként épület villamossági szerelő vállalkozó), és azt mondja: -Nektek nem jó a kismegszakítótok! -Ezt miből állapítottad meg? -16A van ráírva az összesre, a multiméter pedig csak 10A-ig mér, mégis lecsapta. -Nem mondod hogy bedugtad a multit árammérő állásban a konnektorba? -Miért? Akkor hogy mértem volna meg hogy mennyi áram van benne? -A konnektorban nem áram van, az akkor folyik ha be van dugva valami fogyasztó! Hogy is mérünk áramot? Ez általános iskolai anyag. .... Vártam mit reagál a műszerész kolléga, hát meglepett a reakciója. Ezt válaszolta: -Lehet hogy már ki volt fáradva a rugó a kismegszakítóban és azért oldott le 10A-nél. A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2023
Szomoru, hogy ilyen tudással Europa vezetö államaiban emberek miniszterek stb. lehetnek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |