Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
De repülőn ettől nem fizet többet a kuncsaft
Nézzétek! A Holdon jártam.
Nem hiszem... Ezeket csak felülről készítetted, nem szálltál le...
Ott voltam. Ezek kb. 5 cm átmérőjű meteor becsapódások. Ez a déli pólus. Meg valami folyadék nyomai.
Hmmm... WC ülőke kráternek hívják?
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2023
Nem leszólni akartam, csak engem, első látásra arra emlékeztetett a pereme.
Engem a Hold kráterekre.
Hatalmas felhőszakadás volt 3 napja erre. A lefolyt víz áztatta a homokot a Tisza partján. Ott alakultak ki.
Ezért jó a művészet, mert mindenki azt lát bele, amit akar.
Has?
Szükség esetén mindenben felfedezi az ember a WC-t.
Nyomok a homokba vagy nyomok a homokba. A homokban nyomok, a nyomokban homok.
Arról ne is essen szó, lehet itt érdekes dolog. Nem a kis kagylókra gondolok.
Csináltam egy stroboszpókot.
A működését ez a videó szemlélteti: https://www.youtube.com/shorts/ULpgg9S-3vw A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2023
Sóhaj... Nagyon nem április 1 van...
Kapcsolási rajz publikus? Elkérném!
Ujabb agymenés a nemzetközi áruforgalomban. Nem messze tőlünk egy nagy logisztikai centrum van, ahonnan kisteherautokkal hordják szét az árut.
Az utobbi időben látom, hogy azokat valaki hogyan csomagolja. Egy palettányi áru kamion belsőtér magasságban van foliába csomagolva és igy hordják gyakran palettánként a kis teherautok. Nyilván, hogy a 2-2,5 méter magas áruoszlop nem igen stabil a platon igy csigalassan mozognak az utakon.. Tegnap már láttam egyet ahol egy massziv hálloval probálták stabilizálni a küldeményt. Nem akarom elképzelni mi történik valamilyen éles fékezés vagy ne adj isten baleset után.
Milyen macskául lesz a kutyája , vagy kutyául lesz a macskája ettöl ?!?!
Avagy ezt a vérmacskák eszik ?!
Macskáknak készült eledel kutyából, vagy kutyáknak készült eledel macskából.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2023
Papírforma szerint kutya jobban háziasítva van, és inkább meg tudja emészteni a vegyes kaját.
Macska inkább ragadozó, több húsra van szüksége. Hagyomány szerint a kutya a csontot szereti. Saját tapasztalat szerint, mindkettő azt mondja, hogy elmenetek ti a... Idézet: „Cheeto annyira belesimult a környezetébe, hogy a dolgozók meg vannak róla győződve, hogy ő is kutyának képzeli magát. Persze senkinek nincs szíve elmondani neki az igazat. És nem csak a kutyákkal játszik egész nap! Fogadja az újonnan érkezőket és persze a dolgozóknak is mindig besegít itt-ott a napi teendőikben. Ha mást nem, hát ellenőrzi, hogy minden rendben megy-e. Nagyon elfoglalt macska, de élvezi amit csinál! Kinevezték menedzsernek Kiváló munkamorálja miatt nagyon könnyen előrelépett a ranglétrán is; két év után kinevezték a kutyaovi menedzserének. Sosem késik a meetingekről és olyan jó benyomást tett mindenkire, hogy a dolgozók azt is elnézik neki, ha elalszik a megbeszéléseken vagy a fenekét nyalogatja.” Bővebben: Link Ismerek hasonló menedzsereket.
Ilyesmi elöfordult már Japánban is, ahol macska egyenesen állomásfönök lett, söt a vasut meg egyenruhát, sapkát is csináltatott a kandurnak, és természetesen havi természetbeni fizetést is kapott.
Pár perce hoztak egy motort. Vajon miért van mindkét pajzsban kívülről szimering?
Hogy ne tudjon kifolyni belőle a víz.
Az megvan, hogy miből készül a Pedigree Pal? Hát Whiskas macskából.
Akkor már csak az a nagy kérdés, hogy egyáltalán hogyan juthatott bele víz, ha szimeringek vannak a pajzsban?
Hát a csónakba is azért kell azonnal még egy lukat fúrni, ha kilukad:
Ami az egyiken bejön, az a másikon kimehessen.
Leginkább azérz:
Mióta az ember lemászott a fáról -azóta sem csinált örök dolgot.
Odakondenzálódott és bediffundált.
Szivattyúmotor és a sérült szimeringen keresztül bepumpálta a vizet.
A motor egy szőlő bogyózó (más értelmezésben kacsozó) gépen van. Ékszíjtárcsán keresztül hajtja. Kívül a motoron nem látszik a víz nyoma, de akár le is törölhették. A kötődoboz felől tudott befolyni. Nem mindenhol illeszkednek a tömítőgumik. Majdnem tele volt. Amennyi benne volt, elég hosszú időn keresztül kellett csörgedeznie.
Esetleg magasnyomásúval mosták és eltévedt a sugár? A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |