Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Esetleg magasnyomásúval mosták és eltévedt a sugár?” Vagy a gazdája tévedt el, mint az én okos (mérnök a drága) kollégám. Jön a tavasszal, nézném meg neki a Stil szegélyvágóját, mert nem ad életjelet. Szétszedtem (az egyébként patika tiszta) gépet, hát látom ám, hogy ki sem látszik a motor a rozsdából. Konkrétan a szénkefe rugók elporladtak. Kérdem a kollégát, netán a kútban teleltette át? Azt éppen nem, de pedáns ember lévén, mielőtt elrakta télire, magasnyomású mosóval gondosan eltakarította.
És nejlonba csomagolta. Mert a víz simán elpárolog egyébként.
A szénkefék rugója elég vékony lehet, tehát elég hamar megeszi az egészet a rozsda. Használat közben a környéke meleg is, tehát üzemszerűen nem marad ott víz (ha vizes lenne kicsit a fű). Nyilván ilyenre nem készítették fel a készüléket (és a használati utasításban bizonyára benne van a takarításának a módja - ami nem a nagynyomású...)
Apropó szegély... (hamár vicces topic ) Csúnya tömegbaleset, rendőrök helyszínelnek. Egyik diktál, másik írja. - Egy holttest az autó mellett, egy láb a zebrán, egy fej a járdaszegélyen, ... Másik visszakérdez: - A járdaszegély pontos "j" vagy "ly"-os? Az első egy laza mozdulattal belerúg a fejbe: - Írd, hogy az árokban!
A szénkeféről jut eszembe egy régi vicc...
Anyagbeszerző az igazgatónak: - Igazgató elvtárs, bejártam minden boltot és nagyker raktárat, de sehol sem kaptam szénkefét. Most mit tegyünk? - Szóljanak a fűtőnek, hogy ezentúl keféletlen szénnel fűtsön!
Sajnos angolul van, ráadásul nem is azzal a kiejtéssel, amit felénk tanítanak:
Pilóta esett a kertembe.
Voltam itt tavaly. Mondtam az egyik eladónak Hrunda otohei ototasza mariko.
De nem volt nekik raktáron...
De azért égett a vágytól, hogy ellenálljon neki.
Néha mi vagyunk így egy nehezebb nap után.
Utálom, hogy folyton újítanak!
Most honnan tudjam, hogy ez a hőmérséklet gyorsnak, lassúnak, vagy pont jónak számít?
Ez kb. olyan, mint amikor az ember a zöldségesnél kér két liter krumplit.
Mire az eladó visszakérdez: "Üveget hozott hozzá?"
Milyen állat betegségem van doktor úr? Polip vagy gyík?
Nem kedves uram, rák.
Doktor úr, ki az a német, aki otthon mindent összevissza eldugdos?
Alzheimer, Ilonka néni, Alzheimer.
Áááá akkor ő van itt nálunk mostanában, azt hittem én felejtek.
Mit mondott doktor úr, darázsderék-kagyló?
Nem... méhnyak-rák. _________________________________ - Mégis, doktor úr, mennyi időm van még? - 10... - 10 micsoda? 10 év? 10 hónap? - 9... 8... Idézet: „Az újépítésű ingatlanokra vonatkozó szabályozás értelmében csak az az épület kaphat használatbavételi engedélyt, amely minimum 25 százalékban megújuló energiaforrást használ - például napkollektort, napelemet, hőszivattyút vagy szélenergiát.” Társasház esetében, meglévő ingatlan esetében: Hőszivattyúkól , és csak regisztrált szerelő.
Egyszer volt, hol nem volt (még az uveghegyen innen), egy községben élt két ember, Pál és János. Pál úgy határozott, vasárnap levágja a disznót. Meg is beszélte Jánossal: reggel hatkor vágnak.
Vasárnap raggel verik ám a redónyt ész nélkül! Felriad Pál, nézi a vekkert: négy óra van. Ki a fene lehet az, hát elmúltak már rég azok az idők, mikor a disznóvágás hajnalán a hatóságok zaklatják az embert -különben sem bántotta a poszát (remélhetőleg) még senki. Kinéz: János van kint. Felszedelőzköd, kimegy: - Nem bírsz aludni, János? -Hát jöttem disznóvágni, idő van! Kiderült bizony: -Pál az óraáttálítast jól csinálta, visszafelé állította az órát lefekvés előtt. -János előre állírotta lefekvés előtt. Így történt, hogy szegény malackának a megszabottnál két órával előbb ért véget az élete. (Megtörtént eset alapján.) Olyannyira megtörtént, hogy én aznap megúsztam a disznófogást.
Először a klímásokhoz tettem be, de talán itt is érdekel valakit.
"El ne felejtsétek szezon előtt a klíma ellenőrzését!"
A macska csak azt ellenőrzi, hogy a klíma ki van-e kapcsolva. Láthatólag igen.
A mienk már a szomszéd szobábol hallja, s mint a szappanozott villám huzza el a csikot, pedig nagyon csendes.
Amikor voltunk arra, még sokkal sötétebb volt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |