Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Gyakorolni jól belátható, széles utcán érdemes, kis forgalmú időszakban.” Idézet az éppen aktuális kresz tanfolyamból. Ha veszek egy autót és kimegyek vele az utcára akkor a rendőr szexuálisan közösül az emberrel.
Ez saját tapasztalat? Fura rendőrök vannak a környékeden az biztos
Ha figyelmetlenül olvassuk a tankönyvet, akkor ez előfordulhat. Vicces is lehet, csak nem a tankönyv...
"Ha veszek egy autót és kimegyek vele az utcára akkor a rendőr szexuálisan közösül az emberrel."
És miért lényeges az, hogy ha te kimész az utcára, akkor a rend éber őre más valakivel kekszel?
Hát ha egy közös padon ülnek a rendőr meg az ember, akkor közös ülnek. Más logikát nem tudok kivenni.
Szerintem 2024-ben sem lészen ottan HE találkozó, ilyen feltételek mellett.
Azért egyelőre Bp-n érik az a helyzet, hogy autóval nehézkezebb találkozni. Egyelőre még teherautóval kell fizetni azért, hogy élelmiszert bevihessünk. De majd kell idővel azért is, hogy bármilyen autóval bemehessünk. Aztán majd eljutunk oda, hogy 5 évig ott kell lakni, hogy ott lakhassunk. (Vótmár -leszmár) Vicc ez. Ja, nem vicc?
Azt tudod, hogy mi a különbség a közösülés és az egyesülés között? Kulcsszó: pl. IK260
Közösülés a nevezett busz ajtók felőli oldalán van, míg egyesülés a másik oldalon van.
Jobb egy kép magyarázatként: Doppelsitzbank
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2023
Idézet: „Kulcsszó: pl. IK260” Volt belőlük valóban olyan is. Ha a városi kialakításút nézzük. A legtöbb 260-asban nem volt egyesülés, de a nagyobb városokba szántakban előfordult. Ez valójában a legjobb hír, hiszen (a közhiedelemmel ellentétben) nincs igazi ellentét a nagyváros és a vidék közt. Senkinek nincs útjában az egyesülés, és a közösülést sem bánjuk, ha úgy jön ki.
Az egyesülés még jobb kettőnek. Nincs hova menekülnie.
Ez teljesen igaz. Persze nem olyan formában, ahogy írod itt mi felénk.
Amikor megvettük az autót, akkor a rendőr megállított bennünket szinte már az első kanyarban. Kérdezte kié is az autó? Adásvételi? Persze, itt van. De ezen kívül semmi nem történt.
Lehet hogy egy néhány perccel azelőtt arra járó autót már ellenőrzött. Azért ő is emberből van.
Ha biztosra akarsz menni, van egy tippem. Nemrég olvastam valahol: -Tegnap vettem egy esernyőt. Pár óra múlva elkezdett szakadni az eső, így gyorsan használni is tudtam. Úgy döntöttem, hogy ma óvszert veszek. -
Nincs is bajom velük. Csak a véletlennek.
Miért kételkedsz benne? Szerinted van benne egezsegre karos anyag?
Az elem nem karos anyag. Viszont a nyomós kút, sorompó, némely szék igen. Ezek biztosan nincsenek benne.
A külső burkolatát meg nem igazán lehet (karos)szériának nevezni, inkább csak műanyag doboz.
Az elemek az egészségre károsak, nem az egézségre...
Idézet: „Szerintem 2024-ben sem lészen ottan HE találkozó, ilyen feltételek mellett. ” Hacsak nem akarsz sárban dagonyázni. Felástam a talajt egyengetés és szemét eltávolítás címszóval.
Aza baj a női rendőrökkel (mifelénk Lindának nevezik őket), hogy ők csak birságolnak. A szexuális zaklatást rábízzák a teremtés koronáira. Tehát akárhogy is történik, jól nem jössz ki belőle.
Idézet: Tehát nekem kell zaklatni őket. Vagy ebből sem jövök ki jól. „zaklatást rábízzák a teremtés koronáira”
Te is megteheted hogy zaklatod a rend őrnőit, de merem állítani, hogy az ő pisztolyuk keményebb, valamint még ha csak TT is, legalább 8 lövetű. Ezek után egy őszinte önbírálat következik, és ha utána még mindig úgy érzed hogy van elég merszed, hát rajta. Mondjuk annyi előnyöd lehet, hogy őket köti a fegyverhasználatra vonatkozó szabályzat, de a magunkfajtának ezt nem kell mindig betartani. Így talán még jól is kijöhetsz az ügyből. Az a lényeg, ha ő veszi elő hamarabb a csőretöltött fegyvert, gyorsan emeld fel a két kezed. Ha ez neked sikerül hamarabb, akkor majd meséld el milyen volt, mert még ilyet nem láttam. De persze nem kizárt a lehetőség.
Mai szöveg, két hölgy beszélget:
- Jajj de jó a pólód. - Most kaptam a fiamtól. - Az ott kiskutya? - Nem, a fiam. Idézet: „A „B” kategóriás vezetői engedélyt megszerzők általában személygépkocsit vezetnek, de ez a jogosítvány feljogosít több más járműtípus vezetésére. Vezethet vele: maximum 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű egyéb gépkocsit, maximum 9 személyes gépjárművet (a vezetőt is beleszámítva), segédmotoros kerékpárt, mopedautót, lassú járművet, kerti traktort, mezőgazdasági vontatót, állati erővel vont járművet.” Az utolsóra hívnám fel a figyelmet. Akkor ezek szerint a lovas szekeret évekig engedély nélkül vezettük? A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2023
A lónak kell kreszvizsga, ez önvezető jármű.
Állati erővel vont jármú vezetésére jogosít a segédmotoros kerékpár jogsi is, már régóta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |