Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem hiszem, arra nem szoktam járni. Messze még az időpont is.
Idézet: „arra nem szoktam járni” Ha az ember arra az álláspontra helyezkedne, hogy csak arra megy, amerre szokott járni -egész életében ott maradna, ahol született
Na jó majd meglátjuk , hogy járok-e majd arra.
Idézet: „A motívumtanulást jól példázza az a kísérlet, amelyben „majmok megtanulták egy érmével működő automata kezelését: érme bedobásával kedvenc táplálékukhoz juthattak. Miután ezt elsajátították, maguk az érmék is jutalomértéket nyertek. Ha ugyanis az automata nem volt az állatok közelében, az érmék megszerzése érdekében akkor is hajlandók voltak „dolgozni”: különböző feladatokat végrehajtani, tanulni, és szenvedélyesen gyűjtötték az érméket. Összegezve tehát, a másodlagos hajtóerők alapvetően úgy alakulnak ki, hogy mindazok a tárgyak, helyzetek, amelyek az elsődleges motívum kielégítésében szerepet játszanak, maguk is motívummá válnak.” Bővebben: Maslow
Amúgy zene is lészen, ez a belépő.
Nem rossz. De a SesameStreet-ből a mai napig erre emlékszünk nejemmel, és emlegetjük is: -Nem bánom, mert barátom vagy.
Mint a pénz.
Lehet szapulni, csúnyákat mondani -valójában azt a közvetítő szerepet valósítja meg, amire kitaláták. Kitaláltuk. Motiválni pedig csak igyekszem. Néha sikerül. A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2023
(Amúgy jól emlékezem, hogy meghívásunk vagyon? )
ELBAFTA 2024 május 11:
Gafly granpa Jani1987 + vendége mnyugger + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 8
Újabb jelentkezők, és akkor felvidék és dunántúl még nem is aktivizálódott.
ELBAFTA 2024 május 11: Gafly granpa Jani1987 + vendége Madzagos + vendége mnyugger + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 10
ELBAFTA 2024 május 11:
Gafly granpa Jani1987 + vendége mnyugger + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 8
Félreértések elkerülése (privát kérdésekre csoportban válaszolva) végett leszögezném:
- Nem én szervezem az ELBAFTA 2024 találkozót, ez egy felajánlás volt a szervezőtől. - Én nem tudom a menüt. - Május 21-et viszont tényleg én találtam ki, mert A házigazda pont 75 és Ferenc lészen akkor, és talán még lehet valamennyire normálisan közlekedni Budapestről Balaton felé. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2023
Most akkor május 11 vagy 21? A 11 némileg összevág a két hónappal korábbi évfordulóval, csak akkor még hideg van.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2023
Május 21 nem lehet, mert az egy keddi nap. Egyébként én is jövök.
Hiteles forrásként megszólalt a szervező, tehát:
ELBAFTA 2024 május 11: Gafly Gery78 granpa Jani1987 + vendége mnyugger + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 9 Idézet: „Nem én szervezem” Egyelőre még az van: te dobtad be a köztudatba, nálad jalentkezünk, te írod a listát. Azaz szervezel Granpa biztosítja a helyszínt, abban is biztos vagyok (a régebbi bejegyzések alapján), hogy ő kíván főzni. Én pedig javasolnék paprikás kolompért, ha szeretjük.
Hétvégi egyeztetés alapján, messziről jövőknek kultúrált (ámbár költségtérítéses) ottalvás is megoldható. Kanapé az ingyenes.
Kultúrprogram is lehetséges, azonban ha idegenvezetést kértek, akkor kaja nem lészen.
Azon gondolkodtunk is tegnap, hogy lehet: valami ottalvást is kéne. No, jó, hogy mondtad, majd kitaláljuk.
Gondolkodtam sátoron, hiszen mint biciklisembernek, van énnekem. Meg azon is, hogy a Ducato (ha megtartom addig) kitűnő kempingautó is lehetne. Nem túráztunk meg vele, de ha a szivar-Robural túrázhattam, ez is jó lehetne. Csak ennek a dobozát belülről nem lehet nyitni-zárni A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2023
@proli007: Ha lészen Pakson 2024 HE halleves evés (amennyire tudom HE erőmű látogatás többé már nem fog lenni), akkor viszek Neked zsír új példányt.
@szs: Granpa mellett nem akkora buli ám aludni, mert másnap reggel jön a kínos magyarázkodás, hogy "nem én horkoltam", "de", "nem", "de".
Igen, az belülről jó dolog.
Csak az én autóm dobozaval az a baj hogy ha valaki viccből kívülről rámcsattintja a zérat, akkor sírva dörömbölhetek kifelé A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2023
Én kis segítséget kérnék szállás kereséshez.
2főre, 2 éjszakára. Nem elvetemült áron.
Nem én szervezem, de hallomásból úgy tudom, hogy Giziéknél nagyon baráti és csak 50 méter séta, Orsiék azért vagy kétezer méter és piacibb.
Amúgy nagy segítség lenne, ha autóval jöttök, akkor útba eső fórumtársakat fel tudnátok venni, például Poroszlón, vagy Csongrádon.
Jó a Gizi.
Pénteken tervezem az odautat és vasárnap a vissza. Kecskeméten keresztül.
Tényleg jó!
Holnap megbeszélem vele, hogy előre ütemezéssel addigra lekötném. Kérdés, hogy hány főre kell, mert 4-5 (6) személy 2 szobában. Fürdő, WC, konyha, (fűtés ).
Mi ketten lennénk, hölgyvendéggel. Jó lenne egy szobában csak mi ketten.
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2023
Magán szállás nálunk vagy fizetős kell?
Közben csináltam egy kis gyüjtést, esetleges kulturprogramok ügyében is, ha már valaki elzarándokol ilyen messzire.
Zalaegerszeg: Olajmúzeum Göcseji skanzen Erre fogékonyaknak Minszentyneum. Kiskakas étterem Keszthely: Rádiómúzeum Horrorárium Gyenesdiás Kerámiaház Balatongyörök: Hatod kisvendéglő Varga étterem Orsolya vendégház Kilátók, meg az internet csinált egy fura mixet, de így legalább rajta vannak a szállások. |
Bejelentkezés
Hirdetés |