Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Elég érdekes ez a térkép (tkp. nincs rajta semmi) és a kép is; ugyanis az Orsolya (u. húgom) vendégház 2 km-rel nyugatra van. A képen a Becehegyi Vendégház van (Giziék), tőlem 30 m-re.
Keszthelyre még berakhatod a Cadillac múzeumot is, szép autók vannak ott
Tőletek azért még kicsit odébb van Balatongyörök, de köztes megállónak megteszi.
Lehet szállásért cserébe elvisznek például, vagy valami hasonló csereügylet.
T. Messziről Érkező Résztvevők!
Aki komolyan gondolja, hogy részt akar venni a találkozón, az minél hamarabb jelezze szállásigényét, mert már most is van májusra lekötés. Szerencsére más időpontra. 4-5 főre lenne az olcsó(bb) szállás, 2 szobában.
Ez gondolom a "Gizi" féle lenne (30 méter, lásd fénykép).
Jelen állás szerint, hiteles jelentkezők, ELBAFTA 2024 május 11:
Gafly Gery78 granpa Jani1987 + vendége mnyugger + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 9 Szállás bőven (lásd korábban), amúgy meg Pestről is nagyjából 2,5 óra, optimális (például van autó/matrica/sofőr), ebédre simán oda lehet érni (meg vissza is). Kultúrprogram is van bőven, lásd lentebb.
Közben amennyire tudom, "Gizi" féle szállások már elkeltek, jön az "Orsi" féle kutyagolós.
Á, van az utcában még legalább 2, de őket nem ismerem. Meg a közelben (3-400 m) több is. Akinek kell keressen rá. Persze az árak "erősebbek".
Hát, szerintem olyat ne nagyon ajálngassál, amit nem ismersz (pedig állítólag ott laksz, vagy mifene) és még drágább is.
Arra a kritikákra, hogy a közel lakó fórumtársak nem jelentkeztek eddig, eléggé egyszerű a magyarázat: Addig még majdnem fél év van. Aki mondjuk Keszthelyen lakik, jól bereggelizik szombaton, aztán biciklire/buszra pattan. Mire készen van a vacsora, akár gyalog is odaér... Más dolog azonban, aki mondjuk Békés, Csongrád-Csanád, vagy Heves vármegyéből érkezik, netán családostól, ott bizony már most be kell tervezni/jelenteni a szabadságot, lefoglalni a szállást és gyűjteni a tallérokat, mert lehet ez lészen az évi nyaralás...
Itt mindenki drágább, mint a Becehegyi vh. Valamennyire persze ismerem a többiek egy részét, de nem úgy, mint a szomszédot.
Az durva, akkor jelen állás szerint, hiteles jelentkezők, ELBAFTA 2024 május 11:
Gafly Gery78 granpa Jani1987 + vendége szs + vendége ------------------------ Összesen 7
Minden tisztelet mellett ez az ELBAFTA (pöfén) egy mozaikszó?
ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó
Huncut aki rosszra gondol. A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2023
Igazándiból már készül a plakát, csak nem tudom hogy a személyiségi jogok miatt/szervező hozzájárul-e a publikáláshoz?
Granpa, rólad beszélünk. Idézet: „Tőlem mehet.” Kerek szülinapod is, és névnapod is lészen, ám legyen.
Na de ezt így kiplakátolni? Azért a 75-ből csak volt egy-két év, amit nem! Ezek szerint nekem még van három évem, hogy valamit csináljak..
Kezdhetünk ráfordulni erre évre, időbeli sorrendben:
- Elbafta - Békéscsaba Magasra van tűzve a léc konkurenciánal: Idézet: „Annyi és annyiféle kaja lesz, hogy jut majd bőven azoknak is, akik ... kívülről figyelik majd az eseményeket. Szeretnék kivetítőket tenni a bejárathoz, hogy senki ne maradjon le életünk nagy napjáról és persze készítünk háromezer fasírozottat, hogy mindenki jólllakjon.” Valamint: Idézet: „Csapra verünk majd jó néhány hordót és sorra pörögnek majd a nyárson a malacok, birkák és egyebek"” Csak vicceltem, sok változtatás nem várható (szerintem): - Balatonnál Granpa főz mint Egerben/Bajuszvölgyben is mindig, - Békéscsabán meg a Méteres. Elbafta már ki van tűzve Május 11-re, Békéscsaba tervezés alatt (remélhetőleg).
2024, Május 11 péntek, jobbra lent foglalva takarító és előkészítő személyzetnek.
Nem érdekeltek,én ott alszok.
Mivel nekünk fél nap az út oda így mi is szállást foglalunk előző nap. Ha más nem majd alszunk a matracon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |