Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A teleportot már feltaláltam csak nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne.
Fél üveg rum után bármelyik átlagember teleportálódik
Mostmár az utolsó símítások, pakolászás van hátra.
Még most szóljon akinek valamit vinni/hozni kell az ELBAFTA-ra. Amire emlékszem, Jani1987 küld HA5AWS-nek, és Janir18-nak cuccokat (kéretik felcimkézni!), granpának meg kell vinnem egy hegyes cinezőt. Más valakinek valami?
Valahova írtam, hogy van egy kb 8 centi magas dobozom amibe trafót keresek. Nekem csak a vasanyag van de a csévetest már nem. Kondi teszter és szabályozható nagyfesz táp lesz benne.
Leméred mekkora cséve kell hozzá, kapsz bakelit lemezt és megcsinálod. Még drótot is, hogy megtekerd.
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2024
Hello! Így van, legyártod. Nem egy ördöngösség..
Közben nemzetközvé lett az ELBAFTA (kértem helyettesítést péntekre, erre való hivatkozással):
Idézet: „Congratulations to your friend also from Finland” A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2024
Összegeztem az ingyenes cuccokat. Lesz 3 különböző típusú walkie talkie meg azt hiszem morze készülék. Holnap még felnézek a padlásra. Például.
Idézet: Én is ‒ ezek lesznek:„Összegeztem az ingyenes cuccokat.” 1) USB game kontroller és Tesla lemezjátszó → mennek a meglévő kupachoz bala7s számára 2) kettő 5 colos szürkeárnyalatos képcső → szabad prédák, még mindig nincs jelentkező
Nem kell "céleszköz" (hacsak nem 50-et akarsz tesztelni), dót aláfog, a másik fülre teker, azt' mér.
A kondi majdnem egyidős lehet veled. Ezért érdekelne.
Összességében összeállt a dolog, részemről már nagyrészt be van pakolva a cuccos.
Viszem nagy hohót meg Jani1987 +1 fő Sötétedés előtt odaérünk, kaját/piát viszünk. Örülés várható.
Jó utat! Kellemes időtöltést ( mindenkinek )!
Apámnak volt erre két mondása is:
- Úgy legyen, - Nem csak rajtam múlik.
Idézet: Forrás: Időkép. Tulajdonképpen nyugaton (a helyszínen) nem kell csapadékra számítani, de szél az lehet. „Szombaton kezdetben kevesebb, délután már több felhő lesz az égen, és helyenként az ország északkeleti harmadában, valamint néhol délen átmenetileg záporok is kialakulhatnak. Az északias szél nyugaton, valamint a keleti és az északkeleti tájakon élénkülhet meg. A hajnali 4-13 fokot követően délután 21-26 fokot mérhetünk.”
Páratlanul jó idő várható, örök hála a rendezőnek.
Izzik a topic
Ugyan tudom, hogy valószínűleg meg leszek kövezve, de olyan fura érzésem van, hogy csak úgy "odamegyek". Most nem a technikai eszközökre gondolok. Mégiscsak "vendégségbe" megy az ember, bár szerény lelkemhez hasonló "őrültekhez" Szóval nem tudom, érthető e a lényeg. De mondjuk ma elég hosszú volt a nap. Lehet, hogy holnap kellett volna írnom
Nem gond, valamennyire sejthető volt, hogy esetleg olyan is jöhet, aki nem klikkelte be a szavazást, míg aktív volt. Legalább ~14-15-en leszünk, legalábbis ezek csak azok, akikről tudunk.
Írhantnám cifrábban is, de röviden egyszerűbb: Gyere el.
Az elején még hűvös lehet, de fel fog melegedni, vagyis a reggeli széldzsekit el lehet majd csomagolni a nap során, nem ismerem a helyszínt, hogy ott mennyire lehet majd érezni a szelet, bár a környékből ítélve nem lehet valami védett.
Számítok a "beesőkre", csak gyere nyugodtan.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2024
A csabai találkozóra itt alig írja be magát valaki, aztán 130-150 ember jön össze végül...
Az autó csak félig az enyém, a jogsi még sehol. A szállás nagyon függőben van mivel egy fizuból vagyunk. Az ideit nem jó szívvel de kihagyom.
Azoknak akik jönnek az elbaftára azoknak egy kis útba igazítás. Az utca elején és a ház előtt ez a kép fog titeket útba igazítani.
Összepakoltam. A helyzet a következő:
※ Ingyen elvihető: ‒ Tesla lemezjátszó és USB game kontroller ‒ megbeszéltek szerint megy bala7s kupacához ‒ 2× szürkeárnyalatos képcső, 5 colos méret ‒ szabad préda ‒ digitális fényképezőgépből bontott vaku modul ‒ szabad préda ※ Ezeket fogom megmutogatni: ‒ saját készítésű "lámpa hangszóró" ‒ saját készítésű "hangmodul" ‒ Sokol 403 rádió bőrtokban ‒ VEF 206 táskarádió saját táppal ※ Lesz nálam egy univerzális alkatrész teszter, ezzel lehet majd alkatrészeket próbálgatni, valamint egy microUSB csatlakozással tölthető 9V "elem" is lesz nálam. ☀ Balatongyörök időjárás - Időkép Már alig várom a találkozót, holnap a helyszínen találkozunk!
Némi előzetes.
Köszi!
Szerintem kb. 10 körül gurulok be bringával Keszthely felől.
Nem is volt állvány de megoldottuk. Holnap már csak burkolni kell.
Látom, már jó a hangulat és kreativitásból sincs hiány.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |