Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem fogok jönni a jún.15-ei Békéscsaba találkozóra, viszont jún 8-án Kőbányán a "Rádiós + retro börzén" ott leszek.
Nem olyan nagy ám tarján...
A nool.hu oldalán van egy kép, amin majdnem látszik a cím. A majdnem pont elég volt, hogy megtaláljam gugli térképen: guglimap A telefonszámát jófogáson "Retró tanya" felhasználónéven találod meg: Kerényi tamás - 30 9477-562 Mellesleg Kismaroson is van egy rádiómúzeum: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2024
Szia! Sajnos, csak most értesültem róla, hogy szokott lenni Békéscsabán ilyen találkozó. Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehet jegyet vásárolni a rendezvényre? Kell-e és ha igen, akkor hol regisztrálni a résztvételi szándékomat?
Ha tudsz erről bővebbet, kérlek, oszd meg, melyet előre is köszönök! Szurkee001
Szeretettel várunk, akkor belinkelem a vonatkozó cikket.
Igazándiból előzetes regisztrálás nem kötelező (nem főzünk a helyszínen, vagy hasonlók, hogy darabra kiszámolnánk mennyi libacomb kell). Részvételi díjat a bejárattól jobbra, a pultnál illik leperkálni, cserébe kapsz egy karszalagot, és kitűzőt. Ha a cikk után is maradt még kérdés, itt nyugodtan felteheted.
Szia!
Csak azoktól szoktunk külön jelentkezési szándékot kérni, akik szeretnének kiállítani, árusítani, tehát szükségük van asztalra. Köszi az érdeklődést, szeretettel várunk 9 órától!
Kedves Fórumtársak!
Örömmel jelentem, hogy a tegnap esti Cápák Közt műsor egyik nagyon tehetséges versenyzője, aki egyben barátom és zenésztársam is, kiállítóként részt vesz a VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozón!
Várhatóan a társasággal nem lészen baj.
Akinek van "céges rucija", vegye fel (Granpának ELBAFTA póló, például, de HE póló sem tiltott, sőt...). Én már nagyon várom, lelkesen pakolok, és válogatok ezerrel.
Jelzem, hogy nem jövök jún.15-én Békéscsabára, helyette 8-án fogok menni Kőbányára (Szent László tér 7.) a börzére (info).
Kár hogy BURABUra nem lehet menni...
Ezt hogy érted?
Én úgy, hogy időben egybe esik a választással, és ezért előre meg nem határozott időre el van halasztva. Legalábbis én így tudom...
BURABU
Idézet: „A 2024-es BURABU tervezett (júniusi időpontja) - sajnos - ütközik az EU-s és önkormányzati választásokkal. Rendezvényünk időpontját (várhatóan) szeptemberre át kell helyeznünk. Amint ezt véglegesítjük, jelezzük! »Aki hallja, adja át!«” Aztán a fene tudja...
Ezt az oldalt még nem néztem, de jaj... A 8-ai hétvégén csak azért lettem volna Pesten, hogy elmehessek a börzére a 15-ei Békéscsaba helyett. Mikor derülhet ki, hogy meg lesz-e tartva vagy sem?
Most biztos, hogy nem lesz megtartva. Később döntenek a megtartás időpontjáról.
A börze és BURABU nem ugyanaz, rádásul nem is ugyanott (bár nem messze egymáshoz) szokott lenni...
Akkor most meg lesz tartva a börze (Kőbánya, Szent László tér 7) vagy sem??
Lesz börze Kőbányán (Szent László tér 7)?
Tőlük kérdezd: Bővebben: Link
granpa bezavart valami BURABU-val, az ugye egy börzétől teljesen független dolog, amit ne vegyek figyelembe?
Ahogy mondod, nem én szervezem, nem is megyek, fene tudja.
Idézet: „Szent László tér 7-14., Kőrösi Kultúrális Központ, Itt szavaznak : 34., 35. - A 35. számú az átjelentkezettek szavazóköre is - szavazókör(ök) szavazói”
Ezt hol olvasod? Itt nem látok bármi erre utalót.
Ha felhívod Szegedi Sanyit, ő biztosan tudja.
Nem szeretek telefonálni, ezért nem szoktam.
Pedig most kelleni fog (ha már rászervezkedtél).
Nincs esetleg valahol email cím, ahol lehetne érdeklődni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |