Fórum témák
» Több friss téma |
Ez sztereo potméter. Nem keverendő a szkópoknál alkalmazott szabályzóval.
Köszönöm, ez az!
Sziasztok! Honnan lehet rendelni 7x45mm üveg biztosítékot?
Köszi
Köszi!
Ott én is találtam, de Itthon gondoltam.
Sziasztok!
A képen látható hőfokszabályzót keresem, típusa: 4111-0-017-1 5-85°C Kapillárcső hossz.: 1m Átmérő:6,5/114mm Eddig egy helyen találtam elég drágán Bővebben: Link esetleg máshol? Vagy valakinek lenne otthol?
Mennyit kóstál mostanában egy hálózatról üzemelő "multi méter"? A 9 voltos verzió hátránya, hogy merül az elem és csökkenhet a pontossága. Egyáltalán milyen néven keressem?
Benchtop multimeter néven keresd, s kb. 50-60000 az alja.
Használtan kb 10-15 től lehet találni . . .
De vehetsz két db litiumos 9V-os akkut, és akkor 1 mindig fel van töltve A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2024
Vagy akár a meglévőt is átalakíthatja, hogy legyen rajta 9V-os dugasztápnak hely...
pl: Bővebben: Link
Hallgass bbb-re, én is tettem bele egy Jack-aljat külső tápnak.
Ebben az esetben is?
Ez a terheletlen, üresjárati feszültsége. Amint terhelést adsz rá, beáll az 9V-ra.
Hát, ez valószínűleg az 500mA-nél áll be 9V körülre -de ha biztos ami biztos alapon kötsz utána egy 7810-et, akkor egészen biztosan jó lesz. (Egy vadonatúj "9V"-os elem is olyan 10,5V)
Ui: Bár az meg (a 7810, hacsak nem LDO 10V-os szabályzó) képes úgy 2V-ot lecsípni magának. Ígyhát ki kéne próbálni, hogy kisebb terhelésekkel mennyire áll be. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2024
Idézet: „Hát, ez valószínűleg az 500mA-nél áll be 9V körülre” Elég határesete lenne a dugasztápnak. @jani1987: Én kötnék egy soros diódát is a külső táp ágába, nehogy véletlen fordított polaritást kapjon a DMM. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2024
Az elemhez képest kevésbé stabil. A mérést hamisítja mind a 2 irányba. De zárjuk a témát mielőtt szólnak.
Regi, Lumberg KLBR 1-et keresnek valahol. Az se baj ha csak kompatibilis, barmilyen gyartmany
Sziasztok, 3d nyomtatással készítettem egy adaptert Parkside 20V-os akkumulátorhoz, de gondban vagyok az érintkezőkkel, mivel lehetne megoldani illetve hol lehet venni olyan réz (vagy nikkelezett réz) lapot amivel meg lehetne oldani?
Jó lenne tudni milyen formára gondolsz mert hébe hóba szoktunk gépeket dobálni a kocsiba.
Üdv!
Most, hogy a TME nem szolgál ki magámszemélyeket, Vishay ellenállást honnan lehetne venni?
Furatszerelt 0,6W nincs. És olyan kellene.
Ok, de pontosan hogy mérted?
https://www.electronicspecifier.com/products/power/oscilloscope-pro...ripple Csak ezért kérdezem. A másik, régi iskola ami még ma is igaz: tápszűrő elektrolit kondival párhuzamosan illik tenni 100nF-os kerámia kondit. Más a frekvencia átvitele, a magas frekvenciás zajt szűri ki hatékonyan amire az elko nem képes. Régebben olvastam valahol, hogy alaplap javításánál amikor polimerre cserélték a low esr elkókat fele akkora kapacitást is elég volt használni. Csak egy ötlet, ha nincs más lehetőség.
Ha látszana az adatlapodon a városod, lehet valaki jelentkezne hogy cégesen megrendeli neked...
Üdv.
Kicsit szokatlan dolgot keresek bár elektronika. Rezsót keresek legalább 30cm legyen a lapja. Bár ha tudtok valami mást mondani ami 2000-2500w elektromos és főzni lehet rajta az jó lesz. Lekvár/gyümölcslé befőzés szezon lesz lassan és ha van már napelem és a nap is süt kihasználnám. Előre is köszönöm a segítséget. Egy dolgot kifelejtettem. Ne legyen üveg a teteje. 500-600 öveg lekvár lesz befőzve és az nem hiszem hogy bírná a 30-40 literes lábast. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |