Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Sziasztok!Örömmel jelentem,megjött a 3 ik unukám,4.20 dekával,és 52 cm,Roland lett a drágám...!” Tyűűha! Gratulálok! Adatokat látva, kinőtte magát akkor a drága ![]()
Ej-ej mindig ez a férfisovinizmus....
Büszke lehetsz a lányodra is. ![]()
Akkor megy az enyém is. Gratulálok! :taps:
Én is gratulálok az unokádhoz!!!
![]()
Őőőőő....
Sajnos nekem nem tűnt fel semmi! ![]()
Ha elárulnád hogy mi az újítás, annak örülnék. Én nem bírok rájönni. :no:
Amúgy most lettem kész a teló felújítással. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. igaz kicsit ezt is elszúrtam, mint mindig. Teljesen át lett alakítva a ház. Képekről minden kiderül. ![]()
Aha már értem. És ez így jobb is, mint a hsz-ek szerint.
Na ezt tuti nem vettem volna észre, ha nem mondják, mutatják!
![]()
Nem ragadt az itt, még nyár van lazán!
nem baj az, hogy itt maradt a név. Így jobban kitűnik a többi közül. :gumicsirke:
Még csak ezután megyünk nyaralni. Nem tudom ki hiányolja már ennyire az iskolát.
Ezt kár volt mondanod. Most olyan szomorú lettem.
![]() ![]()
Na én megyek tévézni
![]() TV2, 21:20 Halálos iramban ![]()
Muszáj volt szüneteltetni egy kicsit. de most lassan el kell kezdjek tanulni egy kicsit. A tanárom még májusban mondta, hogy menjek nyelvvizsgázni. Akkor hülye lettem volna ha elmegyek, de most ősszel meg kéne próbálni. csak ahhoz át kellene néznem egy pár dolgot.
Zenetom: Még várjál 10 percet, de lehet hogy 15-öt is. én is azt akarom nézni. ![]() Szerk: Jéé nem volt reklám!!! ![]() ![]() ![]()
Szívből gratulálok nagypapa!
![]() ![]()
Arik, az uszkár hány éves? Enyém már 10 éves múlt és kezd buta/lusta?/ lenni + agresszív (mindenért morog és vicsorog)
![]()
Ha már az állatoknál tartunk. megmutatom az egyik macskuszomat. Az anyja is majdnem teljesen így néz ki. Mindenki ilyen macskát akar tőlem. Már van vagy 5 jelentkező.
![]()
Ez a macska olyan lusta, hogy ha a lustaság fájna már régen belehalt volna.
![]() ![]() Az előbb még sütött a nap, most meg itt a vihar. Már majdnem olyan sötét van mint este. ![]() Szerk: Az aktívság abban rejlik a macseknál, hogy így alszik. ![]()
Itt van az egyik macskám a sok közül. (nem fetrengés közben kaptam le hanem így aludt vagy 2 órán át
![]()
Az enyém is nagyjából így szokott aludni mindig.
![]() ![]()
Ma lettünk készen a kisszobával, apuval ketten csináltuk, le lett bontva a mennyezet is, villany újra szerelve, stb….
Tegnap ünnepeltük meg Kölcsey születésnapját 18-ik alkalommal Sződemeteren. Küldök egy képet a szoborról.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |