Fórum témák
» Több friss téma |
A piezók egy tizedvolttal többtől is elfüstölnek, érdemes vigyázni vele.
A trafó mellett jobbra van egy barna kondi, az alatt srégen egy szürke ellenállás. A képen úgy látszik mintha ki lenne lukadva.
Sziasztok! Tud valaki erről az alkatrészről többet mint ami a fotókon látszik? SMD ellenállás. 0,17 ohm
Hány watt lehet?
Mérd meg a geometriai méreteit és az alapján keress rá katalógusban.
Inkább induktivitás lesz az: 0,17uH
Helló! Köszönöm. Nem semmi kis kütyü lehet, van belőle vagy öt darab, a dobozolással. ( az ebay-n egy használt 22E+11E szállítás használt az új az USA-ból 105E+10E szállítás) Ha linkemre kattints a chrome már blokkolja(?) amit te linkeltál az egy mozgató nem a plc. Teszek fel fotókat, van még ha valakit érdekel. Érdekes, hogy négy triakot vélek amit négy optócsatoló hajt meg, de itt sincs kimarva szigetelőnek a nyák. tele jumperrel, mikrókapcsolóval. Jó lenne érteni mi mindenre lehet használni. Ez fix programozású?
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2024
Lehet igazságod, a mágneshez tapad, tehát mágnesezhető fém a test. Vas ? Induktivitásmérővel 0,2-0,19 uH a mért érték.
Fan coil vezérlő...egy rendszer része. Önállóan semmit nem ér, de ha valakinek pont ez hibásodik meg, akkor némi aprót megér neki.
Elvileg programozható, egy Texas Instruments TMS370C042 van benne.
Valamilyen ferrit anyag lehet. A feliraton az R helyettesíti a tizedespontot. Például 4R7 az 4.7uH. Ha nincs R akkor az ellenálláshoz hasonlóan az első két számjegy az érték a harmadik a szorzó, például 221 az 220uH
Köszönöm szépen.
Volt ott sok minden elfüstölve, több ellenállás, Mindkét fet, meg az IC-t is kicseréltem már!
De a trafóval kellene zöld ágra jutnom!
Ha jól számoltam, akkor a 220V/ 12V-os trafónál a 200V/10V behelyettesítésével 1V-al jönne ki magasabbra a feszültség!?
Az eredetinél 20 a hányados, a 220-as meg csak 18,3.
Ismerni kellene a konkrét kapcsolást, de alapvetően, mint már írtam: a piezóknál a tizedvoltok is számítanak.
Üdv Mindenkinek is!
A mellékelt fotón látható kondenzátort szeretném beazonosítani: Feszültség/kapacitás, stb..... Köszönöm!!!
Köszönöm!!!
Sejtettem, hogy v.mi ilyesmi lehet, de mire utalhat a "275"?
Nem válasz a kérdésedre, párna alá elolvasni jó.
Kép alapján ferritmagos trafónak nézem.
Nem a trafóval kezdeném a javítást.
Sziasztok!
Az ET616/ET618-hoz használható hálózati azonosító kütyüt ismeri valaki? Ez lenne az. Ki tudja mi alapján azonosítja a készülék, hogy melyik van a vonal túlvégén?
Üdv!
Van egy ilyen modem kártyám, ámde mire lehetne használni? A TV-imen gyakorlatilag mindegyiken van neki beépített befogadó állomása. Úgy láttam, hogy egy eléggé keresett cikk. https://i.ebayimg.com/images/g/eKMAAOSwv2Ffig3g/s-l500.webp Sajnos kábelem az nincs hozzá, de ahogy a technikai sejtéseim alapján azt feltételezem, (és a kábel másik végén található csatlakozó dugó-aljzata alapján) a telefonvonalra lehetne vele rácsatlakoztatni, na de akkor - mi történne? Talán bejön vele a teljes internet? Avagy ez is csak valami havidíjas és előfizetős hülyeség?
Szia!
Nem látni a kártya végét, de feltételezem, hogy PCMCIA csatlakozó van rajta, ilyen aljzat előfordul TV-n is, illetve régebbi laptopon. Ez a kártya szerintem az utóbbihoz való, a megfelelő driver telepítése után lehetne 56k sebességgel netezni, ha van még ilyen analóg telefonvonal, vagy ha RJ-45 csati van a kábel végén, amit be tudsz dugni egy routerbe, akkor azon keresztül. A TV-hez szerintem semmire nem tudod használni. (Nekem is van régi notihoz eltéve néhány hasonló.) A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2024
Leginkább nem sok mindenre, lévén hogy nem nagyon van már betárcsázós internet elérés.
Ez nem TV -be való, hanem laptopba. A csatlakozó PCMCIA, és ilyen csatlakozóval rendelkező laptopra lehet vele internetet varázsolni, kemény 56kbps sebességgel. Persze kell hozzá egy telefon vonal is, na meg szolgáltatás (ami ugye nem nagyon van már). A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2024
Nekem csodák csodája - mindkét TV-men van befogadó csatlakozó hozzá - a Samsung-hoz is, meg a Blaupunkt-hoz is. Ráadásul az egyik végén kettő darab "afféle PCMCA" csatlakozó található, ám épp megnéztem a neten - kell még hozzá egy olyan kábel-átalakító elem, amivel a PCMCA aljzat jelet kaphat a klasszikus telefonvonalról. (ami nálam még analóg - elvileg). Direkt nem akartam soha digitálisat - a TV és internet mellé, mivel akkor - ha valami gáz lenne a nettel, naná, hogy még a telefonvonalam sem működne! És itt bizony gyakran van gáz.
Amúgy - köszi a felvilágosításokat.
Nem kevered véletlenül a kód kártya csatlakozóval? Mert az arra való, hogy az előfizetéses kódolt csatornákat tudja venni a TV és külön adnak kód kártyát, ha azt előfizeted. És az nem tud PCMCIA modemet kezelni. Már ha egyáltalán kompatibilis a csatlakozó fizikailag.
A "betárcsázós" internetre emlékszel (hogy mi kellett hozzá) ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |