Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   147 / 147
(#) rectamas válasza ha4023 hozzászólására (») Aug 14, 2024 /

Maradt a címem, megtaláltam a leveled.
Néha beesik pár száz levél és elsiklok fölötte...
(#) Gafly válasza rectamas hozzászólására (») Aug 30, 2024 / 1

Mostmár hivatalos: BURABU
(#) VJ72 hozzászólása Szept 9, 2024 /

Technikai okok miatt a 2024-es BURABU a Kőrösitől kb. 150 m-re levő KÖSZI-ben kerül megrendezésre: X. ker., Előd u. 1.! Aki hallja, adja át!
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2024
(#) Gafly válasza VJ72 hozzászólására (») Szept 9, 2024 /

Hú, akkor lesz udvarra kipakolás és sokkat több tér?
Akkor lehet mégiscsak megyek.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Szept 9, 2024 /

Meg időjárás is lesz. Ahogy kinéz, evezni kell majd.
(#) merlingerin válasza VJ72 hozzászólására (») Szept 9, 2024 /

Azért ez a vergődés, amit a "szervezéssel" csinálnak, ez szánalmas. Mint ha a világ közepe Kőbánya lenne, a lakótelep, a szent hely. Ha valóban a cél egy nívós rendezvény lenne, amilyen volt a 90-es években, akkor azért lehetne találni egy szép mezőt, vagy Csepelen, ismét helyet a természetben. Nem a betonerdőben. Szerencse, hogy a szervezők nem a 8.kerületben laknak.. Bár... Talán még ott is lehetne szebb, nyitottabb, rugalmasabb területet találni. Vicc ez az egész lassan. Önmaguk paródiái...
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Szept 9, 2024 /

Valószínűleg igazad lészen az időjárással kapcsolatban.
Ahogy nézem, annyi könnyítés talán lehet, hogy némi fedett hely (nyári táborokat is szerveznek oda) van az udvaron is.
De ha esik, akkor a kipakolóknak is csökken mehetnékje, meg a nézgelődőknek is...
(#) andogeri válasza merlingerin hozzászólására (») Szept 11, 2024 /

Nézőpont kérdése! Itt lakom a közelben, a mostani helyen nekem kb. két perc séta. Mennyivel jobb, hogy nem kell átbumlizni a világ végére!
(#) Gafly válasza andogeri hozzászólására (») Szept 11, 2024 /

Van egy barátom, aki állítólag eljön.
Csak a kedvéért, hogy lássam a búráját, elcsámpázok jelen állás szerint.
(#) madzagos hozzászólása Szept 11, 2024 / 1

Megyek én is átvonatozom a fél országot.
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Szept 14, 2024 / 1

Célkitűzések teljesültek (sok jó emberrel találkoztam) .
Időjárás kegyes volt. Délutános műszak sajnos nem ért oda.
Még ez következett volna, de a kapuban azt mondták, hogy:
Idézet:
„Ha be akar jönni, keljen fel korábban.”

Egyébként igaza volt a portásnak.

Adatvédelmi okokból a melléklet eltávolítva.
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2024
Moderátor által szerkesztve
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Szept 14, 2024 /

(#) andogeri válasza Gafly hozzászólására (») Szept 15, 2024 /

Voltam, csalódtam. Sajnos ez Burabu már nem az, aminek indult, ugyanolyan zsibvásár lett, mint a többi Kőrösis börze. Vettem egy nagy szett kattogós Wellert a színpadon egy úriembertől, pár RF csati a Kopasztól, hatalmas mázlival két új ECL86 meg két új EM84 igen olcsón, fél tízkor ott is hagytam az egész kócerájt. Tömegnyomor, levegőtlenség. Kár hogy nem a suliban, az eddigi legjobb helyen volt.
(#) szikorapéter válasza andogeri hozzászólására (») Szept 15, 2024 /

Mi is fent voltunk 2 kollégával, és úgy hiszem az idei évvel le kell zárni egy korszakot. A puskásba élmény volt felmenni, viszont a Kőrösiben is töredéke annyi árus/áru van, zsúfolta helyszín, most az utolsónál 12 perc volt mire kijutottunk a nagyteremből.....
(#) Gafly válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 15, 2024 /

Idézet:
„úgy hiszem az idei évvel le kell zárni egy korszakot”

Régen minden jobb volt...
(#) madzagos válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 15, 2024 /

Én is úgy döntöttem hogy elengedem ezt a börzés korszakot. Vidékről azért nézelődni csak kicsit drága mulatság. Az árukészlet az elmúlt 5 évben nem nagyon változott.
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Szept 15, 2024 / 2

Hogy néhány barátomnak az szent búráját megtekintsem, arra jó.
De arra ott van Békéscsaba...
(#) elektroncso válasza Gafly hozzászólására (») Szept 15, 2024 /

Én is voltam. Én mondjuk elégedetten tértem haza.
Azzal a céllal mentem fel hogy szeretnék venni egy működő UNIVEKA-t és ez sikerült is, sőt a földelési ellenállásmérő tesóját is sikerült megvennem. Ezeken kívül két másik bakancslistás alkatrészt is sikerült vennem. Kollégám aki most volt kint először is tudott venni szkópszondát amit keresett. Szóval mink elégedetten jöttünk el 11 körül. Én biztos kilesek jövőre is ha lesz de azért remélem nem ugyanitt. Mondtam is az ajtónállónak hogy iszonyat a tömeg nem szerencsés a helyválasztás... Granpa-n kívül nem is találkoztam sajnos senkivel ebben a hatalmas tömegben. Állandóan arra kellet figyelni hogy a hátizsákommal ne verjek le semmit.
(#) burgdavid válasza madzagos hozzászólására (») Szept 17, 2024 /

Idézet:
„Az árukészlet az elmúlt 5 évben nem nagyon változott”

Ez már a Puskásra is igaz volt, 10 éve is
Másrészről viszont ha eladóként megyek, úgy kell az emberek után dobni a dolgokat, pedig (szerintem) jó portékát szoktam kivinni, és olcsón is adom, csak tűnjön a portáról alapon.
(#) madzagos válasza burgdavid hozzászólására (») Szept 17, 2024 /

De a puskásba mindig volt új eladó,és volt hely kipakolni.
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Szept 17, 2024 / 2

A BURABU meg Csepelen, ottalvósan volt az igazi...
(#) VJ72 válasza madzagos hozzászólására (») Szept 17, 2024 /

Kényszermegoldás volt, a Körösi a színháztermet azért ajánlotta fel helyszínnek mert nem lettek kész a kivitelezők a nyílászárók cseréjével.
A szervezők meg már nem akarták lemondani a rendezvényt. De úgy látszik ha van börze az a baj, ha meg nincs akkor az.
(#) Gafly válasza VJ72 hozzászólására (») Szept 17, 2024 / 1

Nekem a BURABU egy ikonikus rendezvény volt, ahová "el kellett menni".
Ugyanígy a Rádiótechnika előfizetés és az évkönyv megvásárlása is.
Régen minden jobb volt...
(#) merlingerin válasza VJ72 hozzászólására (») Szept 17, 2024 /

Szia!

Ez egy országos rendezvény VOLT. Ahogy ki lett sajátítva kínai kacatos Sanyi kedve szerint betolták Kőbányára, az iskola udvarba. Egy ép érvet mondjon bárki, mi okból oda? A betontenger közepébe.Majd jött a duma, hogy egybe esik a választással.. Persze. De akkor mi van? És mért nem egy héttel korábban, vagy később? Vagy aznap.. csak máshol.

Ok, Csepel elesett. Csepel az egyetlen egész Budapesten?!? Ezen kívül csak Kőbánya iskola, vagy művház van?!?

Ezt is tönkre tudták tenni.
(#) andogeri válasza burgdavid hozzászólására (») Szept 17, 2024 / 1

Kérdés, kinek mi a "jó portéka". Egy másik fórumról áttette az itteni apróhirdetési oldalra a székhelyét egy úriember, ott mindig nyafogott, hogy miért nem tőle veszik a jó dolgokat. Amit sok éve árul(t), túlárazott szemét.

Egy példa, nagyon tukmálta az egyik emberke a bontott PLC-t, benne a (szerinte) nagyon ritka 16 bites epromokkal. Neki szuper cucc, nekem szemét.
(#) PetAd hozzászólása Szept 20, 2024 /

Egyébként hol lehet értesülni a következő börze időpontjáról? A fejlécben lévő link már régóta nem működik.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2024
(#) andogeri válasza PetAd hozzászólására (») Szept 20, 2024 / 1

voxline.hu
(#) PetAd válasza PetAd hozzászólására (») Okt 10, 2024 /

Bár az oldal most nem működik, de amikor pár hete lementettem, akkor szombatra írt egy börzét.
Szóval szombaton elvileg lesz börze.
(#) rectamas válasza PetAd hozzászólására (») Okt 10, 2024 /

Igen, most szombaton lesz.
(#) uniman válasza PetAd hozzászólására (») Okt 10, 2024 /

Működik most is...: https://www.voxline.hu/
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2024
Következő: »»   147 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem