Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Megkérdeztem a HEStore-t, ezt írták:
Idézet: Küldtem nekik igazolást, másnap délelőtt beállították.„Tisztelt .....! Köszönjük levelét. Mind a cég, mind az egyéni vállalkozói státusz elfogadható a szakmai felhasználás igazolására, amennyiben ezek tevékenységi körei között szerepel olyan tevékenység, mely forraszanyag szakmai felhasználását magában foglalhatja. Ólomtartalmú termékeket szakmainak nem minősülő magánszemélyek részére nem értékesíthetünk, azonban ha a magánszemély igazolja a szakmai felhasználást (pl. szakmai névjegyzékben szerepel, kamarai tag, elektronikai végzettséggel rendelkezik), úgy annak jelzése mellett tudjuk a jogosultságot webáruházunkban beállítani a felhasználói fiókhoz kapcsolódóan. Amennyiben a fentiek bármelyike rendelkezésre áll, kérem, jelezze, hogy ezt a felhasználói fiókon beállíthassuk...” Idézet: „Tisztelt .....! Köszönjük, hogy a dokumentum megküldésével segítette ügyfélszolgálatunk munkáját. A fájlt a xxxxxxxxxxxxx ügyfélkódú felhasználói fiókunkhoz kapcsolódóan rögzítettük és a jogosultságot a felhasználói fiókhoz beállítottuk...”
Elfogytak a bontott IEC csatlakozóim és vennem kéne pár db-ot. Keresgéltem a webshopban és kettőt is találtam közel azonos árban. Esetleg valaki rendelt már mind a kettőből? Vagy tudja, hogy melyik a jobb minőségű vagy melyikből érdemes rendelni?
https://www.hestore.hu/prod_10034710.html https://www.hestore.hu/prod_10023285.html
A nagyított képek alapján nekem úgy tűnik, az egyik forrasztós, a másik csúszósarus. Ugyanakkor az amelyik csúszósarusnak látszik, rendelkezik adatlappal, abban viszont forrasztásos csatlakozó van a belső oldalon. Inkább kérdezd meg tőlük, melyik milyen.
És ahol nincsen adatlap ott tipus sincsen, de a részletes adatoknál írják hogy forrasztós.
Minőségben szerintem nnincsen a kettő között különbség, mert ugyanaz a gyártó. Amúgy tényleg érdemes írni nekik, akkor remélhetőleg javítják az adatokat is.
Üdvözletem!
Ebből a Step down tápegységből vettem 6 db-ot. Most próbálgatom. 12v-ról megy és egy androidos mobilt tölt. De azt vettem észre, hogy az Ic és az induktivitás is felmelegedett rövid idő alatt 80C°-ra. Ez normális? Igazából 30v körüli feszültségről kellene majd járatni,mert kamionba lenne mobil,navigáció töltésre és ott nincs 12v-os kivezetés. Mennyiben fog ez változni nagyobb bemenő feszültségnél? A telefont még tölti most is, csak nem szeretném felgyújtani a kamiont Előre is köszönöm a választ. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2024
Igazából szerintem nem jó választás telefon töltésére amit linkeltél, jobban járnál valami protokollon beszélgetős verzióval, ami gyorstöltésű így magasabb feszültségű is, esetleg egyből jobb hatásfokú is.
Ilyen például: Bővebben: QC4-SINGLE
Az aksit feltöltötte. Azért választottam ezt, mert a bemenő feszültség határ megfelelő volt, nem kell hozzá hűtő borda, meg azt írták hogy töltésre is jó.
Rendeltem BTB 800 -as triakot nemrég, (mindössze kettő darabra van szükségem jelenleg.)
Nincs raktáron a kért mennyiség a készlet nyilvántartása szerint. A képen látható darabszámokat a mennyiség függvényében hogyan kellene értelmezni?
Tapasztalatom szerint ahogy ott szerepel a képernyőképeden is, úgy kell értelmezni.
3 munkanapos elérhetőségű raktáron van több mint 5000 db, 10-15 napos elérhetőségű raktárkészleten pedig 150 db vagy több. Gondolom a 3 napos az másik saját raktáruk ahonnan át kell mozgatni az árut, a 10-15 napos meg egy beszállítójuk / vagy külföldi raktár lehet. HESTORE API használataHasználja bárki a HESTORE API-t?InvenTree-hez szeretnék importáló tool fejleszteni (Ki-n-tree-t patchelni első körben), hogy könnyen raktárra vehessem a rendeléseket. Próbáltam tokent kérni de nem történik semmi miután elküldöm a formot. A megadott profil magánszemélyé, volt már rendelésem. Dokumentációban nem találtam semmilyen limitációt ezzel kapcsolatban. Mondjuk nagyon fura, hogy külön regisztráció van a webshopba meg az API portálra, de a token igénylésnél valahogy mégis összefügg a kettő.
Szerintem kérdezd az ügyfélszolgálatot, gyorsabban dűlőre jutsz.
Ez megtörtént, de még nem kaptam választ.
Gondolom összetettebb a kérdés, mint hogy a "normál" ügyfélszolgálat gyorsan reagáljon, nem egy megszokott probléma. Minden bizonnyal továbbították a weboldal technikai felelőséhez, ezért tarthat tovább a szokásosnál.
Nekem mindig válaszoltak a leveleimre, bármit is kérdeztem tőlük.
Az utókor kedvéért: az API hozzáférés alapból nincs engedélyezve (legalábbis az én HESTORE fiókomhoz nem volt a support állítása szerint).
Még jó, hogy ezt sehol nem írják le, hogy külön kérvényezni kell és persze a hibaüzenet is informatív... HESTORE mobilrólSziasztok!Van valami trükk ami képes használhatóvá tenni az oldalt mobilon? Szeretem a hestore-t, de sokszor már inkább máshonnan rendelek, mert mobilon gyakorlatilag használhatatlan. A szűréshez kicsinyíteni kell, hogy görgessek, a képek nem töltődnek be, mert mobilon nem jó a lazy loading, folyamatos nagyítás-kicsinyítés kell. Egyébként nincs tervben 2025-re, az okostelefonok megjelenésének 18. évfordulójára egy mobilbarát design?
Kikerülve a választ, ha egyébként elégedett vagy a HEStore-val, akkor rendelj/böngéssz telefon helyett PC-n. Így lesz nagy felület, könnyen megtalálsz mindent, és kényelmesen eléred amit keresel. Nálam ez sok éve így működik. Mint pl. Xbox-ozni sem lehet telefonon.
Lehet, hogy rossz a mobilod. (Mármint az oldalhoz, nem általánosan)
De az enyémhez máskent rossz. A képek betöltődnek, keresni is tudok. De újabb "szűkítés"-hez már vissza kell térnem alapba, mert görgetni a dobozokban már nem tudok. Lehet biztosan minden mobilra fejleszteni, ha sokat rendelünk, akkor biztosan meg fogja érni A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2024
Hogyne lehetne.
Én úgy vagyok ezzel, hogy, ha van másik 30 alternatív hely ahol meg tudom venni és nem kell elővenni hozzá a laptopot, akkor nem veszem elő a laptopot. A dolgok 90%-át mobilon oldom meg, mert kényelmesebb, mindig kéznél van, stb. És én Y generációs vagyok, az utánam jövő két generáció durvább ezen a téren A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2024
Áthidaló megoldást próbáltam javasolni, ami nálam működik.
Nekem sem laptopom, sem okostelefonom nincs, sőt azt se tudom milyen betűs generáció vagyok, de van PC-m 2 viszonylag nagy monitorral, ami romló látásom ellenére is lehetővé teszi nekem többek között a böngészést is. Egy dolgon akadt meg a szemem, a laptop elővételén. Nekem nincs, de gyermekeimnek van, és ők csak felnyitják és azonnal használják. Most az ifjakat megkértem mutassák meg nekem a Hobbielektronikát egy mobiltelefon képernyőjén. Kicsi a felület, aprócska minden, főleg a betűk. Ha olvashatóra nagyítom, akkor már sokat kell mozogni. Ha más nem lenne biztosan meg lehet szokni, de monitoron teljesen más.
No, akkor azon a 30 helyen kell vásárolni a 30Ft-os dolgokat.
Valahol igazad is van, meg igazából nem is Példának okáért nekem működik a hestore oldal is mobilon, megjelennek a képek rendesen, görgetés megy gond nélkül. Nem mondom, hogy kényelmes használni, mert ugye PC-re tervezték, nem mobilra, de ettől függetlenül ilyen hibák nálam nincsenek (android 13 + chrome böngésző).
Egyébként érdekes dologra hívod fel a figyelmet, ezt már megfigyeltem elektronikai alkatrész boltoknál, hogy lassan adaptálódnak a technikához. Példának okáért bankkártyás fizetés nagyon sokáig nem létezett náluk. Több esetben még mindig a 2000-es évek közepe-vége dizájnt használják, mobilra optimalizált változat nélkül. A legrosszabb, amikor még sima HTTP protokollt használnak, még SSL sincs bekapcsolva Igazából meg is tudom érteni, hogy nem akarnak százezreket (akár több milliós tételt, ha a raktárkészlettel és számlázóprogrammal is össze van kötve) költeni webes fejlesztésre, pedig kellene haladni a korral. És tényleg érdekes, hogy miért pont olyan boltoknál jön ez elő, amik a technikával foglalkoznak? Hangfal kárpitSziasztok!Van a Hestore.hu-n hangfal kárpit. Ezt hogy kell megrendelni métere mert nekem kellene legalább 220cm. ez lenne A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2024
Az oldalon 70 x 140 cm szerepel, választhatsz, hány darabot kérsz. Nem valószínű, hogy ők szabják méretre de erről az ügyfélszolgált tud tájékoztatni, mi csak tippelni tudunk.
Mert nézem máshol is.
Ott 150x10cm van és ők szabják le.csak anyiszor kell berakni a kosárba amenyi métere van szükségem van. Azért kérdeztem.
Google-ből kiindulva a hestoreos termék a somogyi HT70-e, ami ekkora méretben van, szóval gondolom azért darabra van a hestore oldalán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |