Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a segítséget de nincs svéd repülőm és sajnos másmilyen sem. Akkor ezek szerint ez valami repülőhöz használt táp? Nem akartam szétbontani mert nem nagyon értek hozzá, de akkor meghirdetem és meglátom mennyit adnak érte.
Köszönöm a válaszod, de a táp nem használt, lezárt originál dobozban volt. A nyomok rajta a sok ki-be rakástól vannak. Az, hogy mennyit ér, majd kiderül ha meghirdettem.
Jó döntés, gyűjtőknek ritka kincs lehet ilyen patent állapotban, használati értéke viszont kevés.
Szerintem földi karbantartáshoz (például hangár, műhely) való tápegység. Azért is van rajta hálózati csatlakozó és a repülőgéphez kütyüjéhez passzoló is. Ha tippelnem kell, talán Viggen lehet, mert ha Grippen, akkor nagyon keresik már Kecskeméten. De rám ne hivatkozzál, mert nem értek hozzá.
A DATASAAB a SAAB számítástechnikai vállalata. Nem sok köze van a repülőgépes ágazathoz.
Úgy hogy valamilyen számítógépes hardver kütyü tápja lehet. Én simán szétbontanám, csak kíváncsiságból is.
Ahogyan mondod, van köze a számítástechnikához
Idézet: „Datasaab separated from Saab in 1978 and joined Stansaab in a new company, Datasaab AB. This company was acquired by Ericsson three years later and became part of a business group named Ericsson Information Systems (EIS). Nokia took over part of EIS in 1987, including what remained of the original Datasaab, an R&D group in Linköping, which in turn was sold to ICL/Fujitsu in 1991.” Akkor még sárkányok repültek az égen, nem tehenek.
Feltetelezesem szerint egy 3 labu stab lehet de nem vagyok biztos benne,amugy a ket egyoldalon levo labak kozott van a zarlat.
Én ezt találtam, de akkor Img-nek lesz igaza. Viszont ha az, akkor a két barna kondinak ott kell lenni a közelében a lábai között. És már csak az a kérdés, miért pusztult meg.. De kivéve a helyéről, meg lehet táplálni amit Ő táplált és megnézni van-e zárlat és mekkora az áramfelvétel..
Kiveve megszunik a zarlat de nem tudom milyen feszultseggel taplaljam az aramkort tovabb.
Csak van ott valami IC (nem raktál képet hogy kitaláljuk) aminek az adatlapját megkeresve kiderül mit igényel.
2C= kóddal Richtek RT9058-50GVL 5V-os LDO lehet.
Bővebben: Link
Ezt nem olyan régen kereste már valaki, vissza is kerestem:
Bővebben: Link Denes, nem véletlen ez a töltő van neked is? Máskor tegyél fel egy képet te is, könnyebb segíteni. A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2024
Igen, azt tudtam, hogy számtech cég, de szerintem ez nem zárja ki, hogy valami repüléssel vagy repülésirányítással kapcsolatos eszköz tápja legyen, ahogy Gaify írta.
Szétbontani szétbonthatnám, csak az a baj, hogy nagyon alapfokon ismerem az elektronikát, ezért bontva sem látnék többet mint egyben. Nekem az lenne a cél, hogy eladjam mert nem tudok mihez kezdeni vele, de ha azt mondod, hogy bontsam szét, fényképezzem le milyen alkatrészek vannak benne és úgy tudsz segíteni, hogy mennyiért lehet eladni, akár alkatrészenként, nekem az is nagyon jó.
Szerintem ha le van pecsételve/ragasztva és kibontod, akkor nagyot zuhan a piaci értéke.
De én is kiváncsi vagyok a belére.
Egy ilyen cuccot nem valószínű, hogy bárki is alkatrészenként akarna megvenni, annak semmi értelme. Viszont szerintem abba se nagyon éld bele magad, hogy olyan nagyot fogsz kaszálni vele.
Ez csakis akkor érne értékelhető nyereséget, ha találsz valakit a nagyvilágban, akinek megvan a hozzá való fogyasztója is, de pont ez a táp hiányzik belőle. Na erre mennyi az esély ezen gondolkozz el. Itt legfeljebb arra számíthatsz, hogy néhány bontott "PC táp árában" elmegy, ha valamelyik fanatikus lát egyáltalán benne ennyi fantáziát. Ez nem egy fellelt Stradivari, ha érted mire gondolok. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2024
Felesleges szétszedned. Itt láthatod szétszedve. Nincs benne semmi ami kiszerelve komolyabb értéket képviselne.
Egyben ér valamit, de max 5000Ft körül gondolkodj, lévén 10 körül már új tápokat árulnak ismert paraméterekkel, garanciával. A tiédről azt sem tudni melyik csatornát mekkora árammal lehet terhelni, ez sajnos sokat ront az értékén. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2024
A linkelt oldal undok.
Vagy ha nem, akkor mégsem ebből vásárol a kolléga új autót.
Vagy mégiscsak lecsap rá egy gyűjtő. KérdésEz mi akar lenni?
Leginkább kinézetre hőkapcsoló, "hőbiztosíték", de van ott rajta egy szám is, ha rákeresnél...
Valami KSD... sorozat de a többit nem látom rendesen... A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2024
Köszi. A bontás közben találtam de nem voltam benne biztos.
Talán 140 fokos lehet.
Ha hidegen vezet, akkor jó is lehet. Mivel védelmi eszköz, életemet nem bíznám már rá... Milyen értékű kondenzátorSziasztok!A képen látható kondi értékében nem vagyok biztos. 470nF-os lenne? Jelen pillanatban 390pF-ot mérek rajta.
Igen, 470nF, ott van a tizedespont a számok előtt és az a uF.
Igen, 0.47uF, 275V AC, X2
pl https://www.hestore.hu/prod_10040534.html https://www.hestore.hu/prod_10037632.html méretre is figyelj
Köszönöm. A szám utáni K betű bizonytalanított el.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |