Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gázkazán vezérlő hibák
Lapozás: OK   294 / 294
(#) VIM válasza Ge Lee hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Ettől több nekem sincs róla.
(#) Richlock hozzászólása Nov 11, 2024 /

ionizációs lángőr Junkers Ceraclass

Sziasztok! Van egy ilyen kazanom: https://www.fokabt.hu/Junkers-Ceraclass-ZW24-2-DH-AE-alkatresz

Sajnos csak melegvíz megy az is csak full megnyitva, fűtés az sajnos lánggyújtás után pár másodperc után kialszik. Szivattyúcsere, fő hőcserélő savazás nem oldotta meg. 16 éves a kazán. Ma még cserélem az ionizációs elektródát, de félek hogy inkább panel baja lesz. Mit lehet javítani rajta az ionáramérzékelés környékén, vagy esetleg a gázarmatúra tekercsek vezérlése rossz? Valalmi kapcsrajz van milyen általában az ionérzékelés? Köszi.
(#) VIM válasza Richlock hozzászólására (») Nov 11, 2024 /

Szia! Hibakód nincs?
(#) VIM válasza Richlock hozzászólására (») Nov 11, 2024 /

Milyen színnel világít a szivattyú kijelzője amikor éppen "működik"? A fűtési kör szervízcsapjai ki lettek nyitva teljesen a karbantartás után?
(#) Richlock válasza VIM hozzászólására (») Nov 11, 2024 /

Sajnos nincs, bar ma egyszer dobott egy "EA"-t (Nincs ionizációs áram.) az új ionizációs elektróda berakása után, persze nem javult meg sajnos, szóval valószínű panelhiba. Már rég ég a láng, de még mindig szikráztatva gyújt. Valaki foglakozik javítással Budapesten?
(#) Richlock válasza VIM hozzászólására (») Nov 11, 2024 /

Nincs rajta semmi LED, kijelző. Nincs is rajta szervízcsap (gány beépítés), szóval jól ki van nyitva
(#) Lali24 hozzászólása Nov 14, 2024 /

Kazán Baxi duo-tech

Sziasztok! Valaki ismeri-e ezt a keringető rendszer elektronikát? Hiba a következő! A kazán működik, használati meleg víz van, a keringető rendszerig is elmegy a melegvíz. Onnan tovább viszont nem, sem a padló fűtés sem a radiátorok! Egy párszor már ki be kapcsolásra elindult, de egy pár óra után le is állt.
Most hogy ne fagyjunk meg egyenesbe kötöttem a radiátor keverő szivattyúját, fűt rendesen meleg van!
Aki összerakta, napok óta ígéri, hogy majd eljön de nem tudni hogy mikor! Szeretném megkérdezni, hogy ismeri e valaki ezt a vezérlőt, mi lehet a pontos típusa? Köszönöm a segítséget!
(#) vakrepulo válasza Lali24 hozzászólására (») Nov 14, 2024 /

üdv
mostanság szerelgettem a kazánom és eszembe jutott hogy van hozzá egy extra vezérlő nyák lapom
azért van, mert egyszer elmentünk tavasszal kirándulni és mire hazajöttünk a kazán se kép se hang; azt mondták a szomszédok komoly vihar volt a héten sok villámmal, de valójában soha nem tudtam meg mi történt azon a héten
vettünk bele új vezérlő lapot, a régi/kiszedett azóta áll a polcon
kazán típusa: saunier duval themaclassic f as 24 e2
amiért ide írok:
kéne valamit kezdenem ezzel a panellal aminek új ára 80+ rugó, bontott/használt is sok-sok 10ezer
1) ha valaki nekem szívesen megcsinálja olcsóért akkor fizetek érte és lesz egy tartalékom
2) ha valaki lát benne fantáziát, megbeszélünk egy árat átadom, ő felújítja eladja
1ébként BP xv ker, gondolom jobb a személyes dolog, de végül is posta sem kizárva
(#) manual60 hozzászólása 3:43 / 1

Immergas victrix tt

Hello mindenki ! Egy Immergas victrix tt vezérlőben E37 hibakód volt. Valahol olvastam hogy egy kondenzátor a ludas. Kicseréltem a C58 jelű kondenzátort és működik. Remélem még sokáig! Hátha segítek valakinek. Tehát C58 ,1µF 450V.
Következő: »»   294 / 294
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem