Fórum témák
» Több friss téma |
Ettől több nekem sincs róla.
ionizációs lángőr Junkers CeraclassSziasztok! Van egy ilyen kazanom: https://www.fokabt.hu/Junkers-Ceraclass-ZW24-2-DH-AE-alkatreszSajnos csak melegvíz megy az is csak full megnyitva, fűtés az sajnos lánggyújtás után pár másodperc után kialszik. Szivattyúcsere, fő hőcserélő savazás nem oldotta meg. 16 éves a kazán. Ma még cserélem az ionizációs elektródát, de félek hogy inkább panel baja lesz. Mit lehet javítani rajta az ionáramérzékelés környékén, vagy esetleg a gázarmatúra tekercsek vezérlése rossz? Valalmi kapcsrajz van milyen általában az ionérzékelés? Köszi.
Milyen színnel világít a szivattyú kijelzője amikor éppen "működik"? A fűtési kör szervízcsapjai ki lettek nyitva teljesen a karbantartás után?
Sajnos nincs, bar ma egyszer dobott egy "EA"-t (Nincs ionizációs áram.) az új ionizációs elektróda berakása után, persze nem javult meg sajnos, szóval valószínű panelhiba. Már rég ég a láng, de még mindig szikráztatva gyújt. Valaki foglakozik javítással Budapesten?
Nincs rajta semmi LED, kijelző. Nincs is rajta szervízcsap (gány beépítés), szóval jól ki van nyitva
Kazán Baxi duo-techSziasztok! Valaki ismeri-e ezt a keringető rendszer elektronikát? Hiba a következő! A kazán működik, használati meleg víz van, a keringető rendszerig is elmegy a melegvíz. Onnan tovább viszont nem, sem a padló fűtés sem a radiátorok! Egy párszor már ki be kapcsolásra elindult, de egy pár óra után le is állt.Most hogy ne fagyjunk meg egyenesbe kötöttem a radiátor keverő szivattyúját, fűt rendesen meleg van! Aki összerakta, napok óta ígéri, hogy majd eljön de nem tudni hogy mikor! Szeretném megkérdezni, hogy ismeri e valaki ezt a vezérlőt, mi lehet a pontos típusa? Köszönöm a segítséget!
üdv
mostanság szerelgettem a kazánom és eszembe jutott hogy van hozzá egy extra vezérlő nyák lapom azért van, mert egyszer elmentünk tavasszal kirándulni és mire hazajöttünk a kazán se kép se hang; azt mondták a szomszédok komoly vihar volt a héten sok villámmal, de valójában soha nem tudtam meg mi történt azon a héten vettünk bele új vezérlő lapot, a régi/kiszedett azóta áll a polcon kazán típusa: saunier duval themaclassic f as 24 e2 amiért ide írok: kéne valamit kezdenem ezzel a panellal aminek új ára 80+ rugó, bontott/használt is sok-sok 10ezer 1) ha valaki nekem szívesen megcsinálja olcsóért akkor fizetek érte és lesz egy tartalékom 2) ha valaki lát benne fantáziát, megbeszélünk egy árat átadom, ő felújítja eladja 1ébként BP xv ker, gondolom jobb a személyes dolog, de végül is posta sem kizárva |
Bejelentkezés
Hirdetés |