Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mikrofon előerősítő

Témaindító: Takee, idő: Okt 22, 2005
Lapozás: OK   22 / 22
(#) KoblogPerGyok válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 12:10 /

Még tesztelem. A kis elektret mikrofon erősítővel sokkal érzékenyebb, annak kell. A kapszulám + kondi + ellenállás is működik, de súgott és búgott is, gondoltam a telep stabil tápot ad, de az meg az előerősítőnek kell, azt hittem ott lesz a gond, de nem. A többit még tesztelem, ezen akadtam el. Egyszerűen rosszul mértem, vagy elfelejtettem a pár nap alatt. Most sokkal jobb mint volt!

Most már tovább mehetek vele, hátha szebb hangja lesz valamikor.
(#) Gafly válasza KoblogPerGyok hozzászólására (») Kedd, 12:48 /

Néha van olyan klikkelhető checkbox is, hogy +20 dB Boost (ha olyan választás nincsen hogy MIC/LINE), és akkor mégsem kell külön erősítő...
(#) KoblogPerGyok válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:05 /

Még tesztelek minden lehetőséget, mert Linux Mint alá nincs Realtek, amiben szoftveres zajcsökkentés is van, ami igen hatékony. Egyelőre épp ez ad lehetőséget a tesztelésre. Elvileg van +20dB boost is, de azt kivettem, lehet visszateszem. De ha különböző zajszűrések nélkül elfogadható jelet adna, az jó lenne. A Linux-al épp csak ismerkedek, de arra lesz a váltás '25 ben.

Alaplapi a hangkártya, észrevehető különbség van az előlapi és a hátlapi csatlakozók között, sok zajt fel tud venni útközben. Kipróbálom csavart érpárral is, hátha jobb lesz kicsivel.

Elvileg van USB-s ultra olcsó hangkártyám, kipróbálom azzal is. Mindennel rámegyek ami csak van!
Kivéve a laptopot, mert annak aljzatába szakadt bele egy jack.
Következő: »»   22 / 22
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem