Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem rúg hanem ráz. De szintén kellemetlen.
Van ott elég visszarúgás csillapító
Hátsó és az első lökhárító fontos ilyen esetben.
Idézet: „Az az ellen neeem vééd .... de vizbűveszi ki a zoxygént .... kérem kapcsolja ki ...” Okos leírásRendeltem egy szögletes hajlékony darálót.Attól tartok, nem fogom tudni használni. Nagyon hamar fog lemerülni az aksija.
Ha valamit 6 perc alatt nem tudsz ledarálni, akkor abba inkább bele se kezdj...
Megmondom őszintén, a kép alapján nem tűnik szögletesnek, de hajlékonynak sem...
Egyik telkemen volt egy kútház. Tavaly összedöntötte a vihar. Gyorsan lefedtük, a maradványokat csak félrehúztuk. Többször is készültem az elpakolására, de mindig akadt más feladat. Jött segítségem, nekiláttunk. Ott a vödör 1,5 m vastag lánccal. Odább a henger, a drótkötelet meg benőtte a fű. Illetve...
A hengeren lógott a csomóra kötött drótkötél +kb. 30 cm. Szép egyenes sarokcsiszoló vágás. Legközelebbi dugalj a környéken többszáz m-re. A nehéz, nem kopott és nem rozsdás vödör és a többkilós lánc nem kellett, csak a 40 méternyi kopott, rozsdás drótkötél.
Aki ezt a kis sarokcsiszolót kitalálta, a rosszakaróknak nagyon sokat segített.
Idézet: „Ott a vödör 1,5 m vastag lánccal.” Honnan szereztél (és minek...) olyan láncot, ami 1.5 m vastag? Talán a Lánchídon sincs olyan...
Annó a nyelvtan tanárunk egyetlen mondattal, örökre megértette velünk, hogy miért fontos a vessző használata: "Mert vessző nélkül nem lehet hogyozni!".
A hozzászólás módosítva: Kedd, 9:55
Egy kis plusz jövedelemJótanács anyagi gondokkal küzdőknek.
Azon a platinán kicsit elgondolkoztam, de ha fogja a mágnes...
Üvegvisszaváltás ünnepek utánIdézet: „A kötelező visszaváltási rendszerben a magánszemélynek a forgalmazó által készpénzben vagy banki átutalással kifizetett visszaváltási díj, az automata visszaváltó berendezés által kibocsátott utalvány formájában juttatott visszaváltási díj, valamint az olyan módon juttatott visszaváltási díj, amelyről a magánszemély a visszaváltáskor más javára rendelkezik, vagyis jótékony célra ajánl fel, a magánszemély adómentes bevételének számít.[2] A magánszemélynek akkor sem keletkezik adóköteles jövedelme, ha a kötelező visszaváltási díjas terméket a magánszemély vásárolja meg kifizetőnek, a kifizető nevére kiállított számla ellenében, és a kifizető a visszaváltási díjat is magában foglaló ellenérték teljes összegét megtéríti a magánszemélynek, illetve a visszaváltási díjat nem térítteti meg a magánszeméllyel, vagyis a visszaváltási díjat átengedi neki.[3] Nemzeti Adó- és Vámhivatal” Röviden: Tehát a visszaváltási díjként kapott 50 forintból nem kell adót fizetnünk! Örüljetek polgárok! Lehet, hogy ez a beidézett szöveg kimeríti az obszcén viccek kategóriáját.
Vissza-visszatérő, hogy emberek nem értik a szabályokban magyarul leírtakat, és elvárjak, hogy külön megmagyarázzák nekik. De a magyarázatot sem értik, sőt, szándékosan kiforgatják.
Ez a nevetséges.
Tök rendesek velünk, nem?
De még mielőtt valaki megnyugvással hátra dőlne, hogy azért maradt még emberség ebben az országban, lássuk azt tisztán, hogy nem azért adómentes, mert ennyire nagylelkűek velünk, hanem mert gyakorlatilag lehetetlen lenne visszakövethető módon megadóztatni ezt a bevételt. Illetve az nagyságrendekkel többe kerülne mint az 50 forint után beszedhető adótartalom. És persze esélyes, hogy ha adófizetési kötelezettség keletkezne a visszaváltással, akkor a legtöbb flakon ugyanúgy menne a kukába (rosszab esetben az út szélére), ahogyan eddig. És igazad van, ennek a témának nem is a viccesben van a helye sajnos...
Pedig listát vezettem róla, mikor mennyit vittem vissza, a blokkokat is fénymásoltam, hogy be tudjam vallani....Ezek szerint felesleges volt. Amúgy ha ilyen rendesek, a fizetésem palackban fogom kérni. és nem nokiás dobozban
Ennek a tovább fejlesztett változata amikor a beváltás után adjuk meg az adatainkat logikus okból.
Pedig faék egyszerűségű. Te kapnál 42,5 forintot, 7,50 csörrenne állam bácsi zsebében.
Nem is tudom, hogy hagyhatják ezt, évi 10 milliárdos nagyságrendű pénzt hagynak a zsebünkben.
Azért a 42.5 forintért amúgy külön megdolgozol hogy ne húzza ki még a 7.50 mellett azt is! Ugyanis ne felejtsük el hogy az az 50 eleve mínuszos, mert jár a mohunak. Ha nem viszed vissza. De ez már tényleg nem vicces semmilyen formában, már várom mikor koppintanak az orrunkra. Tényleg nincs valami olyan fórum ahol normális keretek között meg lehet az ilyen kimondottan politikai irányú dolgokat beszélni? Mondom normális, tehát fb és társai kapásból nem játszanak
Ez még nem politika hanem adó politika.
Idézet: „tehát fb és társai kapásból nem játszanak” Pedig ott aztán hamar előkerülnek a "gennytől, vértől fröcsögő szájú" fizetett trollok.
Soha semmilyen formában nem adok nekik enni. Ettől még jó lenne egy olyan platform ahol lehet ezekről beszélni. Szerintem.
Ittasan neAhogy a mondás tartja: ittas ember ne üljön autóba. Én megtettem.
Ezt jól is tetted, és mindig állj meg az iváshoz, mert vezetés közben kiverheti a fogat az üveg
Idézet: „ittas ember ne üljön autóba” Akkor hogy a francba visznek haza??
Azt nem mondja a mondás, hogy repülőbe vagy helikopterbe nem ülhet. Utóbbi, ha elég ügyesen bánik vele, még gyorsan ki is centrifugázza belőle az alkoholt, így mire lepottyan már újra normálisra esik vissza a véralkohol szintje.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |