Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Impulzusból folyamatos jel

Témaindító: enree, idő: Aug 26, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 4
(#) uniman válasza zsolt58 hozzászólására (») Hé, 8:47 /

Csupán annyi, hogy az ottani előírásokat mi nem ismerjük... Erre utalva meg is kérdeztem: "Magyarországon közlekedsz", amire nem jött válasz.
De témánál maradva, talán elég lenne a LED indexrelét kicserélni egy másikra, ami folyamatos tápot ad az indexnek (egyszerű 12V-os relé?).
(#) zsolt58 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 8:48 /

De ha ki cserélem a relét akkor az első indexet is kellene mokolni.
Mert ott hagyományos égő van.
A hozzászólás módosítva: Hé, 8:58
(#) uniman válasza zsolt58 hozzászólására (») Hé, 9:04 /

Lassan mindenre fény derül...eddig erről nem tudtunk.
Több helyen is azt olvastam, hogy az eredeti indexlámpák mellé szerelik be ezeket a csicsás technikai vívmányokat.
Ha a hátsó index LED-es akkor annak már talán van külön reléje...persze ez nem biztos. De a meglévő relé mellé talán be lehetne kötni párhuzamosan (az indexrelé bemenetére) egy másikat is.
(#) zsolt58 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 9:06 /

Oké. Köszi. Őszintén én valami egyszerű megoldást szeretnék. Nem szeretném bántani az index relét.
Reméltem, hogy meglehet venni készen egy olyan modult amire rá kötöm a villogó impulzust amit a motor ad, rá kötöm az indexet és kész.
(#) proli007 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 9:07 /

A Led-es mehet együtt az első lámpákkal. De általában a relé után van az irányjelző kapcsolója..
(#) uniman válasza proli007 hozzászólására (») Hé, 9:27 /

Nem ismerem a mostani mocikat...de a neten 2,3, 4 (LED-hez) pines indexreléket látok.

Relay.JPG

(#) proli007 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 9:31 /

Na, azt én sem. Az elmúlt 10 évben egyszer ültem motoron, míg kivittem a garázsba. Még a buksit is kölcsön kellett hogy kérjek.
(#) zsolt58 válasza proli007 hozzászólására (») Sze, 16:01 /

Meglett a megoldás. Ki van próbálva és működik.
Egy greatz és egy 3300 mikrofarados kondi. Persze ez az egyik indexre.
Mindenkinek köszi a segítséget.
(#) uniman válasza zsolt58 hozzászólására (») Sze, 16:20 /

Esetleg max. áramfelvételt nem mértél? Hogy az indexrelé mennyire bírja károsodás nélkül.
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem