Fórum témák
» Több friss téma |
Csupán annyi, hogy az ottani előírásokat mi nem ismerjük... Erre utalva meg is kérdeztem: "Magyarországon közlekedsz", amire nem jött válasz.
De témánál maradva, talán elég lenne a LED indexrelét kicserélni egy másikra, ami folyamatos tápot ad az indexnek (egyszerű 12V-os relé?).
De ha ki cserélem a relét akkor az első indexet is kellene mokolni.
![]() Mert ott hagyományos égő van. A hozzászólás módosítva: Hé, 8:58
Lassan mindenre fény derül...eddig erről nem tudtunk.
Több helyen is azt olvastam, hogy az eredeti indexlámpák mellé szerelik be ezeket a csicsás technikai vívmányokat. Ha a hátsó index LED-es akkor annak már talán van külön reléje...persze ez nem biztos. De a meglévő relé mellé talán be lehetne kötni párhuzamosan (az indexrelé bemenetére) egy másikat is.
Oké. Köszi. Őszintén én valami egyszerű megoldást szeretnék. Nem szeretném bántani az index relét.
Reméltem, hogy meglehet venni készen egy olyan modult amire rá kötöm a villogó impulzust amit a motor ad, rá kötöm az indexet és kész. ![]()
A Led-es mehet együtt az első lámpákkal. De általában a relé után van az irányjelző kapcsolója..
Nem ismerem a mostani mocikat...de a neten 2,3, 4 (LED-hez) pines indexreléket látok.
Na, azt én sem. Az elmúlt 10 évben egyszer ültem motoron, míg kivittem a garázsba. Még a buksit is kölcsön kellett hogy kérjek.
![]()
Meglett a megoldás. Ki van próbálva és működik.
Egy greatz és egy 3300 mikrofarados kondi. Persze ez az egyik indexre. Mindenkinek köszi a segítséget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |