Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Granpa szerint nem lehet szétszedni, akkor nem lehet szétszedni.
![]() Ha valaki mást mond, akkor örök harag. ![]() Leginkább azért, mert akkor több kifogás nincsen, hogy miért ér kötésig a gaz a kertben. ![]()
Az enyem briggs én csak ezeket a motorokat szeretem.
Ha össze rakom akkor eladó lesz. Van egy Techumsec motorom is az is üzem képes. FűkaszaFűkaszáimHithachi 11éves most lett fel újitva. Alkót pedig kaptam az is most lett kész.
És mik a tapasztalataid vele? Milyen gyakran használod ? Hány m2-t vágsz egy vágással? Ma vágtam én is Strauss austriáva....
Meg vagyok velük elégedve jó benzin fogyasztásal.
Alkó most lett be vetve 1 tank benzin 4nm2 re elegendő mert most telibe vágtam az udvart a kaszával. De csak árok vágásra meg szélezésre használom mert a többit a tologatósal csináltam. 10 alkalom egy év alatt. Hitachival vágtam annó többet is mert a kertbe is azal vágtam.
Én nem szoktam mérni a fogyasztást ( lehet jövőhéten mérek én is
![]() 1 tanak keverék van mikor 300-400 m2-re elég nálam (bár én nem damillal vágok)
Most tologatós fűnyirót keresek benzinest csak nem tudom hogy melyik márkát HECT SEPPACT kilőve.
Hitachit néztem de már nem kaphatóak sajnos. Al-Kon gondolkodom mert nem rossz gépek van hozá minden. Meg aránylag jó gépek. Mer ami most van szétrohadt a váza az új váz 50000 + 4 kerék 12000 kés 10000 őnjáró égszij takaró műanyag 20000 ez csak egy felujitot gép.
Abból ha nagyon jót akarsz akkor honda motorost kell venni de vannak más jók is
![]() Excel adatok megjelenítése, \"lineáris\" skálánMár korábban is kérdeztem, de nem emlékszem milyen válasz született, viszont most megint szükségem lenne a megoldásra. Mellékeltem egy kitalált adatsort, és felül azt a képet ahogy ezt megjeleníti a táblázatkezelő, és alul azt ahogyan én szeretném látni.Azt kellene elérni, hogy a vízszintes tengely egy számegyenes legyen, és az adott értéknek megfelelő helyen legyenek az kapcsolt értékek. Valamint ha az indokolt, akkor ezt a vízszintes skálát szeretném még logaritmikusra is átállítani -ha lehet-, és ezen a logaritmikus kiosztáson is a neki megfelelő helyre kerüljenek a kapcsolt értékek. Hogyan tudok célba érni?
Ilyesmire gondoltál?
Nekem régi excelem van, abban a diagramnál adatpontokból állót kell választani vonallal összekötve. A hozzászólás módosítva: Kedd, 12:23
Igen, köszönöm!
Nekem sokkal újabb táblázatkezelőm van, de itt is működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |