Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3631 / 3631
(#) Gafly válasza tufatofu hozzászólására (») Ápr 19, 2025 /

Granpa szerint nem lehet szétszedni, akkor nem lehet szétszedni.
Ha valaki mást mond, akkor örök harag.
Leginkább azért, mert akkor több kifogás nincsen, hogy miért ér kötésig a gaz a kertben.
(#) tufatofu válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 19, 2025 /

Lehet nem Briggs, hanem más tipus...
(#) david87 válasza tufatofu hozzászólására (») Vas, 5:19 /

Az enyem briggs én csak ezeket a motorokat szeretem.
Ha össze rakom akkor eladó lesz.
Van egy Techumsec motorom is az is üzem képes.
(#) david87 hozzászólása Vas, 11:58 /

Fűkasza

Fűkaszáim
Hithachi 11éves most lett fel újitva.
Alkót pedig kaptam az is most lett kész.
(#) Jonni válasza david87 hozzászólására (») Hé, 10:23 /

És mik a tapasztalataid vele? Milyen gyakran használod ? Hány m2-t vágsz egy vágással? Ma vágtam én is Strauss austriáva....
(#) david87 válasza Jonni hozzászólására (») Hé, 16:16 /

Meg vagyok velük elégedve jó benzin fogyasztásal.
Alkó most lett be vetve 1 tank benzin 4nm2 re elegendő mert most telibe vágtam az udvart a kaszával.
De csak árok vágásra meg szélezésre használom mert a többit a tologatósal csináltam. 10 alkalom egy év alatt.
Hitachival vágtam annó többet is mert a kertbe is azal vágtam.
(#) Jonni válasza david87 hozzászólására (») Hé, 17:44 /

Én nem szoktam mérni a fogyasztást ( lehet jövőhéten mérek én is ) , de azonos köbcentis gépek nagyjából azonosan kéne fogyasszanak...

1 tanak keverék van mikor 300-400 m2-re elég nálam (bár én nem damillal vágok)
(#) david87 válasza Jonni hozzászólására (») Kedd, 5:24 /

Most tologatós fűnyirót keresek benzinest csak nem tudom hogy melyik márkát HECT SEPPACT kilőve.
Hitachit néztem de már nem kaphatóak sajnos.
Al-Kon gondolkodom mert nem rossz gépek van hozá minden.
Meg aránylag jó gépek.
Mer ami most van szétrohadt a váza az új váz 50000 + 4 kerék 12000 kés 10000 őnjáró égszij takaró műanyag 20000 ez csak egy felujitot gép.
(#) Jonni válasza david87 hozzászólására (») Kedd, 11:35 /

Abból ha nagyon jót akarsz akkor honda motorost kell venni de vannak más jók is
(#) Alkotó hozzászólása Kedd, 11:37 /

Excel adatok megjelenítése, \"lineáris\" skálán

Már korábban is kérdeztem, de nem emlékszem milyen válasz született, viszont most megint szükségem lenne a megoldásra. Mellékeltem egy kitalált adatsort, és felül azt a képet ahogy ezt megjeleníti a táblázatkezelő, és alul azt ahogyan én szeretném látni.
Azt kellene elérni, hogy a vízszintes tengely egy számegyenes legyen, és az adott értéknek megfelelő helyen legyenek az kapcsolt értékek.
Valamint ha az indokolt, akkor ezt a vízszintes skálát szeretném még logaritmikusra is átállítani -ha lehet-, és ezen a logaritmikus kiosztáson is a neki megfelelő helyre kerüljenek a kapcsolt értékek.
Hogyan tudok célba érni?
(#) Skori válasza Alkotó hozzászólására (») Kedd, 12:20 / 2

Ilyesmire gondoltál?

Nekem régi excelem van, abban a diagramnál adatpontokból állót kell választani vonallal összekötve.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 12:23
(#) Alkotó válasza Skori hozzászólására (») Kedd, 13:02 /

Igen, köszönöm!
Nekem sokkal újabb táblázatkezelőm van, de itt is működik.
(#) Alkotó hozzászólása Sze, 22:13 / 3

AC-DC

Egy kis tudomány:

AC-DC.jpg

(#) adapter hozzászólása Pé, 21:16 /

ragasztó keresés

Sziasztok,
Szeretnélek benneteket megkérdezni, ki- milyen anyagot javasolna alkalmazni a következő szempontokra tekintettel ragasztás témakörében:
-rugalmas ragasztót szeretnék
-alumínium házba szeretnék abs anyagot ragasztani, (kicsi, könnyű, szerény mechanikai igénybevétel mellett...)
-maximum 20 perc önhordási idő
Más fő kritérium másodlagos, jelenleg F.BS-t használok főként, ami nagyon jó kivéve, hogy hosszú a megszilárdulási idő.
Köszi!
(#) zolika60 válasza adapter hozzászólására (») Pé, 21:27 /

Próbáld meg meleg ragasztóval.
(#) Bakman válasza adapter hozzászólására (») Pé, 21:49 / 1

Feltélten rugalmasnak kell lennie? Az ilyen típusú ragasztók általában lassan kötnek. Esetleg lágy, UV fényre kötő műgyanta (angolul soft UV resin) igaz, ehhez kelleni fog UV fényforrás is. Itt egy rövid videó, ebben látszik, milyen a lágy: YouTube.
(#) tufatofu hozzászólása 13:24 /

FOXPOST

Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy újabban a Foxpost szállítás másnak is 4-6-8 napba telik a feladástól számítva, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Kb. 3 hónapja azt tapasztalom, hogy minden más szállítás azonkívül, hogy olcsóbb, még gyorsabb is...
(#) adapter válasza Bakman hozzászólására (») 16:00 /

Inkább úgy fogalmaznám meg hogy jó lenne ha rugalmas maradna, de ha nem találok mást ki fogom próbálni, akár jó is lehet. (Elvileg UV zseblámpámnak lennie kell itthon, de a hullámhosszt nem tudom és meg is kellene keresnem.... )
...
(#) adapter válasza zolika60 hozzászólására (») 16:08 /

Próbáltam már, ha kissé koszos marad a felület (koszos gépnél ez szinte borítékolható), idővel leválik.
Az igaz, hogy még nem próbáltam csak az Obis verziót, lehet hogy más termékkel szerencsésebb lenne.......
(#) Bakman válasza adapter hozzászólására (») 16:18 /

Ha melegszik a gép, semennyire sem lennél szerencsés vele, hőre lágyul.
Következő: »»   3631 / 3631
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem