Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
![]() ![]() ![]()
Azt hittem már a Sony innen lopta az ötletet az öt irényba mozgatható tekerentyűivel a DV Cam-jein
![]()
Imi65 kapcs-rajza nagyon jó,de ha ezt bonyolultnak találod,akkor építs sima együtemü alapkapcsolást tetróda beállításban 100-150Vsegédrácsfesszel,400V körüli anóddal,és 70-80mA nyugalmival a nagy cső jól dolgozik.akkor maradhat a légréses trafó,s 5-6W-ra biztosan számíthatsz.igaz,a"bentmaradó"páratlan harmonikusoktól nem lesz audijofil minőség,de csöves hangja lesz.a 6p45c-ket kár lenne veszni hagyni...
![]()
Szerintem a Terta kissé halovány (ECL82), de a Budapest az jó hangos rádió (2xEL84?)
Ricsi, Hans, Müszi és sok mindenki figyelmébe: 400 forintért tudok vadi új dobozos GU50-et majdnem korlátlan mennyiségben. Igaz hogy a srác kazincbarcikai de a barátnője Budapest IX. ker-ben dolgozik (közel a munkahekyemhez
![]() ![]() ![]()
Persze da akkor csak 300 darabja...! NINCS, de majd rákérdezek mennyiért tudna szerezni. Ha hasonlóan kellemes az ára látok benne rációt. Mennyiért is vetted a börzén a foglalatos GU-t?
Természetesen bárkinek odaadja ennyiért csak pont nem lesz ott a következő (szept 6.) börzén. Szóval fölösleges volt megvennem tőle azt a 80-akárhány IN-1-es nixiet
![]() ![]()
Annyiért még én is vennék 4 db-ot, ha lehet.
Ha van rá lehetőség én is beneveznék 4 darabra.
Persze, csak összevárom a rendeléseket. A srác kb. két hét mulva tudja küldeni a csöveket szóval bőven van idő eldönteni kinek menyi kell. Sajna az árból már nem fog engedni ilyen tételben sem, mert tisztában van vele hogy máshol a duplája
![]()
A rend kedvéért akinek kell küldjön privit a darabszámmal címmel stb...
Sziasztok, s srác azt modta hogy jelenleg nincs GU50 foglalata, de jöhő héten utána néz mit tehet értünk és mond majd egy árat, aztán mindenki eldönti kell-e vagy sem. Ettől a sráctól vettem a börzén sasszira szerelhető fekete bakelit-fém fülekkel foglalatot 6N9C-hez (octal) 250-ért, szóval reménykedem a jó árban!
Elkezdtem kifurkálni a GU50 SE dobozát. Hát nagy meló lesz ez mert az oldalain, a tetején és az alján is kell majd. Itt egy kép a ma esti ügyködésemről.
Ügyi vagy, János. Hanggenerátort szerkesztettél már?
Á még nem. A kis oszcilloszkóp is ott van még szétborítva. A fűrészgenerátora rossz. Aztán ott van a PCL86 SE dobozolásra vár. A GU50 SE láttad már majdnem kész. Ott van még az ST151 2X100W-os végfok bebobozolása. Szóval lenne mit csinálni csak idő nincsen
![]()
Amit írtál azok nagyon pici lyukak. A tetejét majd 3-assal fogom csinálni. Ezek 4-essel voltak kifúrva.
Van valakinek tippje honnan lehet vasmagokat szerezni, ket egyforma kb 100 wattosat... 10-12 cm2-es kellene...
Trafó készítő műhelyektől. Én Pesten tudok egyet ahol adnak vasmagot csévetesttel együtt. Ha érdekell?
Igen, megmentenel tobb honapnyi keresgelestol...
Vaterát is érdemes nézegetni, hátha akad valami a horogra.
Így néz ki a Laney Clipp is! Abból loptam egyszer a hangszínt, meg a Presence-t.
Tényleg! Kocos, van még egy Vermona 1000H-nak a doboza is, új sasszival, és Roh..., azaz nagyon útban van /a bőrözött/ csak a sarokvédői nincsenek rajta!! NEM KELL???? Annó egy 200w-os 4db 6p45sz-es keverőerősítőt álmodtam bele, de az már bizti nem lesz meg... :no:
Kérlek, ne tántorítsd el a PP-től!!!!!
Ne szentségtelenítsétek meg a 6p45sz-t SE-vel!!! Végre valaki, aki jónagy PP-ben gondolkozik. Arra a GU50PP-re is kíváncsi lennék, hogy mit tud... ![]()
Hogyne kéne Pityu! Köszi szépen
![]() Amúgy ez nem klipp, hanem csak "sima" laney, a klipp máshogy néz ki, meg van benne tortyogó ![]() LANEY KLIPP De a hangszínkör ugyanaz (Marshall "típusú"), a Laney Sound, meg egy az egyben Marshall "Plexi" koppintás, csak nagyobb anódfeszről járnak az EL34-ek
Jaja! Használtál valami sablont a fúrásál, vagy oszlopos fúród van?
Vagy méretre vágtál egy a BKV-nál használatos szellőzőrácsot?
![]()
dehogy tántorítom el,mint láttad,úgy fogalmaztam,hogy a"nagy orosz"INKÁBB ellenütemre való...de ezt neki kell eldöntenie.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |