Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem, félreértesz, pont az lenne benne a szép, hogy nem gépmunka hanem kézzel faragott ügyetlen fakarika szépen csiszolva, de ha nagyon szabályosat akarsz akkor fogj egy valamirevaló lapát vagy seprűnyelet (attól függ mekkora gomb kell) és vágj egy karikát a végéből, szépen csiszold meg, fúrj bele félig egy lukat, lakkozd le, esetleg fűrésszel bele vághatsz egy vonalat hogy lásd a poti állását és nyomd rá a potira.
Mit szólsz?
Jah, most olvasom hogy ezt már írták előttem , akkor nem az én ötletem. Nem baj.
Bennem ugyanilyen dallamod szóltak, amikor először megláttam, majd amikor elolvastam az írást is. Kicsit én is átéreztem.
Hy!
Minden elismerésem,ez nagyon komoly,ügyes vagy.
Korábban közöltem már a propelleres órámat és nem sok hiányzik, picit finomítok a progin meg a mechanikán és kész is
csatolok egy két képet hogy is vetít Amúgy azért is lett ilyen natúr fadoboz, mert ilyenek a bútorjai a szobában, aztán tökjól oda illik. A gombra meg köszi az ötleteket! És amúgy a Frill mélyládája nagyon profi munka zsuscsinyo propeller órája is tök jól néz ki, már én is gondoltam rá, hogy kéne csinálni valami ilyesmit...
köszi mindenkinek!
amúgy tényleg jó az óra! én is játszottam régen a ledekkel,bicikli kerékre tettem fel!mikor gyorsan mentem akkor olyan volt mintha teljes kőrben világítana!haverral meg azon eszeltünk hogy ugy kellene megcsinálni,hogy mikor megyek akkor irjon ki valamit, de hát ki az ördög hajt olyan gyorsan?! Mathe hifije is nagyon tetszik! jó benne a famunka! amúgy asztalos vok és hangszórókat építek hobbiból vagyis fából!! itt a bringa (amúgy 18évesen bohóckodtam vele azért este néztek ám hogy mi a rák van!!!
Jó láthatóságot biztosító bicikli! ) Nagyon jó! Van egyfajta feelingje, de tetszik!
Bocs, de ezért nem büntethet meg a rendőr?
Szrintem örül neki, hogy ez legalább ki van világítva Nagyon jól néz ki ! Amúgy hogy lett megoldva ledek áramellátása ?
köszi!
hát ja rendesen ki van világítva! simán csak a tengőre lett felfogatva 2db cerkaellem tokban!
Hát ez nagyon bejön. Ha nagy leszek csinálok egyet
hy
szasztok lenne ezel a fet hid kapcsolásal kérdésem hogy eletros szakértöi szemel láttok e benne hibát ?
én nemvágom anyira az eletrot de ezt tuttam több ilyesmi rajzrol lekövetkeztetésböl öszehozni! késöbbre tervezek bele rövidzár védelmet is ! az optorész nagyfeszültségü vezérléshez van ott a kapcsiba majd! szoval várom a hibba jelentéseket hogy mi is van ezem elkötve
Fórumszabályzat, nagybetű, kötőjel, helyesírás, URL-gomb, rossz topic...
A készülő labortápom A-paneljének első tesztpéldánya; a
Skori-féle rezonáns táp: Kép1 Kép2 600W kimenő teljesítmény. Üdv.! Már várom a legújabb írásod! Ami nekem az óra az neked a tápegység. Mindenkinek megvan a maga keresztje...
Grat! Már régóta kíváncsi voltam rá, hogy milyen lesz
Hehe végre kész a nyáksütőm holnap próba mamár késő van, és még csavarozni is kell.Bár még a nyomás mérésére el kell lopni az Asszony digitális mérlegét
Gratulálok, szép hasonlóhoz gyűjtöm az alu-t
huhh, ebben aztán van anyag. De mit is fog ez sütni ? Műnyómós nyákkészítés ? Vagy többrétegű panelek lesznek összelaminálva ? És abban a bemarásban fűtőszál van ?
Ez egy hőprés vasalásos technikához egy és kétoldalas nyákhoz is pcb oldalán meg van a pontos technológia. videotutorialban. Engem meggyőzött. A bemarás felül csak karcolva van hogy a fűtőszál alakja mérete megmaradjon és hogy holnap mikor összecsavarzom ne fúrjam el. Na a háttérben van egy azok közül a hangfalak közül aminel a modelljét egyszer átküldtem még télen .csak Műhely kivitel de hamarosan de erről később.....
Kész a kütyü és az első sütés is sztem 98% lett.
De döntsétek el Nyák:Quad405 mÉRET 102X122mm kicsi hiba még van de ez nem probléma. A vezérlés sajna nem publikus. Annyit róla hogy a beállított hőmérsékletet is és az aktuálisat is kijelzi. és időzíthető. PIC-es emberkéknek nem hiszem hogy nagy feladat lenne. 180°c+-1°c toleranciával képes tartani. Mindenkinek ajánlom. Idézet: „sztem 98% lett” Ne haragudj, de szerintem nagyon nem! Én szoktam elrontani nyákokat de ilyen silányat még sosem sikerült vasalnom. Nagyon kíváncsi voltam rá hogy milyen eredménye lesz ennek a szerkentyűnek, mert hasonlón már én is gondolkoztam. De féltem hogy a két lap összenyomása nem lesz megfelelő (egyenletes, elegendő mértékű...) és ezért nem akartam hiába építeni ilyet. De ha ez most neked összejött volna, akkor igen erősen meggondoltam volna hogy belevágok egy hasonló cucc elkészítésébe. De sajnos a nyákodon szépen látszik mindaz, amitől féltem: néhol kisebb a nyomóerő, néhol nagyobb. Emiatt pár helyen nem olvadt át rendesen a tinta, és egy csomó részen pedig a túl nagy nyomóerő miatt szétlapult a tinta. Ezek mellett van még pár hiba, amit feltételeztem hogy jelentkezni fog. Úgyhogy maradok a jól bevált vasalónál. Megjegyzem, hogy lehet kapni szétnyitható, kétoldalas palacsintasütőt. Ezzel szerintem sok mechanikázást megúszik az ember... Üdv.!
Maga az eszköz amit építettél egyébként nagyon szuperül néz ki, bárcsak nekem lenne néha ennyi türelmem a mechanikával foglalkozni.
Sajnos egyet értek attila86 hozzászólásával, bár én fotózással készítem a nyákjaimat, de ha elcseszek valamit akkor néz valahogy úgy ki mint a tied,Gondolom azért ha tovább próbálkozol, finomítassz a dolgokon lesz ez jobb is!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |