Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   174 / 3607
(#) Hujikolp válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Nem semmi!

Engem érdekelne
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Igaz, azt elfelejtettem, hogy tömeggyártási cikk lessz belölle!
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Akkor itt: Bővebben: Link, Bővebben: Link

Az utorrent kliens jó választás, én is azt használom, csak megfelelően be kell állítani. Az utorrent.hu oldalon találhatsz leírásokat, hogyan is kell beaállítani.
(#) zoz11 válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Ez nagyon jó ötlet én egyből vevő lennék egyre, és nekem nem kell kijelző, csak annyi hogy tudjam léptetni a számokat. Sima SD foglalat lenne rajta vagy esetleg micro SD? TQFP tok se lenne nekem probléma, kb. milyen méretű lenne a panel?
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Topi talán EZ a gyógyír, a két kérdésre!
(#) Topi válasza zoz11 hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Sima normál SD foglalat, még azért a sima foglalat éli világát, továbbá rengeteg elfekvő SD/MMC kártyát lehet még szerezni.

Gombok: hangerő fel/le, léptetés előre/hátra, és egy play/pause. Play/pause gombot hosszan nyomva az eszköz kikapcsol.

Méret: Nagyjából olyan széles, mint egy SD kártya, és olyan hosszú mint egy AAA-s cerka elem.
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Ezzel már túl drága lenne szerintem.
Kb.:1,5-szer annyiba kerülne.

Ebböl kb mikorra lenne valami?
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Ennyi pénzért, én tudnék bele építeni, sokkal jobb, akár kék-fehér kijelzőt is. De nem. Ez kijelző nélküli. Még mindig

Termékfejlesztéssel foglalkozom, többek között... Egy termékbe, más termék szervíz alkatrészét beletervezni = halál.
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Tényleg nem bunkóságból írom, de:
A kijelzővel épített változat, közel 10.000.- és így már nem érné meg. :gumicsirke: (mellesleg én is csatlakozom a "felesleges a kijelző"-k táborához)
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Ha lehet maradjon is az
(#) _ampervadasz_ válasza levii hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Nem vagyok gazdag, de én meg venném így! Főleg azért mert, rengeteg SD kártyám van, megy egy pár MMC is.
(#) Topi válasza zoz11 hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Maga a szoftver (illetve annál jócskán komolyabb most íródik. Már simán működik, épp egy 150MB-os dnb-jazz mixet hallgatok. Fejlesztett eszközben benne az AKG füles. Úgy szól mint a vadállat.)
A fejlesztett eszközön hallgatom éppen a zenét.

Tehát, a szoftver egy része kész. Hardveren nincs mit tervezni, az nem valami bonyolult. Igazából október közepe-novemberre már biztos lesz. Főleg, ha ennyire tetszik nektek az ötlet.
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Feladom, ti győztetek! LCD nélkül is, jó lessz! Ezt csak pl. nak hoztam elő, hátha...
Én minden esetre, nagyon várom a KIT-et, és ha lessz cikk is az is!
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Nekem nincs SD kártyám szóval a kijelző árát inkább arra költeném.
(#) Topi válasza levii hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

A méret valószínűleg nem fog változni, az kérdéses még, hogy mi lesz a stup-up-al. A mostani eszközben ahol e párost használom accu-pack van, ott nem gond az áram ellátás.
Lehet, hogy a jobb hatásfok és a magasabb üzemidő kedvéért inkább két AAA-s lesz benne. Így több ideig működik, az elem hossza úgyis mérvadó, az SD kártya szélessége is. Két AAA-s elem még mindig keskenyebb, mint maga az SD, tehát méretben nem nő meg miatta.

Meg eleve is. Az elemeket az ember kettesével tölti. Kevés embernek van cella töltője, hogy egyesével töltögessen.

Én az első darabra 100%-ba vevő vagyok. Teljes mértékben megfelelnek az én igényeimnek.

Azért is örülök neki mivel most készül az erősítőm, és arra gondoltam h szétszedek egy MP3-as lejátszót és azt is belegyógyítom, és van rajta egy gomb amivel választom hogy most bemenetről jöjjön a jel vagy az MP3-asról. Már meg volt a kiszemelt áldozat, a hétvégén szét is akartam szedni, de akkor ez el fog maradni
Topi megmentettél egy MP3-as lejátszót a bontástól
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Hát szerintem az már mindegy hogy egy vagy két elem van benne.
Súlyon se dob túl sokat, meg ha szélesebb se lesz tőle.
Hát igen általában ha nem is kettesével de hogy párosával az biztos.
(#) Iszkakof István válasza Hujikolp hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Sajnos angolul nem tudok.
Ez még álom, vagy már valóság?
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Támogatom az MP+lejátszó készítést. Nekem nem kell kijelző (még nem volt egy MP3am sem). Főleg így kitbe. Topi, ha egy mód van rá, akkor lehessen kikötni az elemeket (kidrótozni). Mármint én rádióadóba akarom beépíteni, és már nem dob sokat a méreten, hogy két AA elemet beletegyek, szerintem több is fog kelleni a rádióadónak. Még mindig a jó hegyi zenék szólnak a buszba, valakit akarok tenni. Bele egy RC generátort, meg beépítem az MP3at, így már multifunkciós lesz.
(#) Istike88 hozzászólása Szept 11, 2008 /

Sziasztok!

Lehet hogy ez az off offolása lesz de gondoltam ezért nem nyitok új topikot, és nem is mobilos fórum vagyunk tehát talán ide illik a legjobban.
Szóval van egy nokia 6630-asom és azon szoktam játszani nintendo emulátoron nintendós játékokat, de a billentyűk túl közel vannak és gyakran elrontom!
Arra gondoltam hogy hátha találkozott már valaki olyan mod-al hogy egy nintendo joystick-ot kötöttek egy nokia telefonra és azzal irányították a ninendo emulátort. Olyat találtam hogy nintendo joy usb-ssé való átalakítása de annak sem volt meg a leírása.

Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném!

üdv!
(#) MaSTeRFoXX válasza Topi hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

Nokia kijelzőket innen lehet szerintem korrekt áron beszerezni: Bővebben: Link

Úgy látom mindenki érdeklődését felkeltette a VS1011 Most bíbelődök én is eggyel próbapanelon, de ebben elvileg majd HDD lesz
(#) Attila86 hozzászólása Szept 11, 2008 /

(#) MaSTeRFoXX válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 11, 2008 /

no comment
vazze...
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 12, 2008 /

Bakker! Ez nem semmi!
(#) wg_kezdo válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 12, 2008 /

A legjobb reklám .
Akinek kell tudja, hogy mi az és megveszi.
Ha nem ilyen lenne a hirdetés soha nem került volna ki egy ilyen honlapra, mint ez.
Marketing alapismeretek 1. óra

(#) Frankye válasza wg_kezdo hozzászólására (») Szept 12, 2008 /

Uram, Ön nyert.
(#) gyerek67 válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 12, 2008 /

Számomra egyértelmű:
Jól látható, hogy mivel hirtelen tekerték ki a foglalatból, felfújódva maradt a körte, mert beleszorult a villany.
Márpedig, ha benne van, akkor meg is lehet találni a keresővel! :yes:
(#) wg_kezdo válasza gyerek67 hozzászólására (») Szept 12, 2008 /

Alias:
Voogle.
Aoogle.
Ezek a legjobb elektronikai keresők.
Most néztük az Üresfejűt ott volt egy jó beszólás az ufo csajtól kérdezte az idegen űrhajó kapitánya, hogy tudnak-e eleget a földi kultőráról mire a csaj:
- Igen uram tanulmányuztuk a helyi központi adatbázist a Google-t.
- Fura neve van
- A másik pedig valami Yahoo.

Valószínűleg a rejtett reklám mögött a poén kitalálója többet is akarhatott sugallni nekünk...........
:google:
(#) pedrock hozzászólása Szept 12, 2008 /

Nesze neked pioneer meg minőség és főleg paraszt vakítás. 179.900 Ft és már viheted is a 6000W-os hangszóród. Nevetséges....

http://www.edigital.hu/product.php?productid=39789
Következő: »»   174 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem