Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   178 / 3607
(#) szamóca válasza KTobi hozzászólására (») Szept 16, 2008 /

Idézet:
„Viszont ide is betévednek, sajnos, akik nemide valók”
Jól mondod, de aztán el is tünnek. :yes:
Mindenesetre vagyunk itt szép számmal!

Létszám.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Szept 16, 2008 /

Csatlakozom Szamóca -hoz én is!

Olvastam néhány topicot korábbról, hát... ... gyorsan elemnt az örök vadászmezőkre szántani a kis Traktoros! igaz ilyenkor aratni szokás, de ez az ő esetében mindegy!
(#) Sergei hozzászólása Szept 17, 2008 /

hmm lehet tul fáradt vagyok de mintha eltünt volna egy hsz-em
sebaj leirom mégegyszer.szoval egy tanya meghivo keresi gondoskodo gazdiját jelentkezni PÜ-ben
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 17, 2008 /

Nem semmi, kivancsi vagyok, mikor fogy el az összes szabad user a tanyán, ami "menhettenné" nőtte ki magát.

tanyasi.JPG

(#) Sergei válasza Sergei hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

elkelt a meghivo.
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez mind semmi. Ennek a levélnek a Viccek mókás történetekben lenne a helye. Frankye kidobta Traktorost. Ezután én, a hobbis e-mail címemre kaptam tőle egy levelet.

Annyira gusztustalan, annyira alpári és prosztó stílus, hogy ezt nektek is el kell olvasni.

Idézet:
„Tárgy: Gondoltam

Nem baj, ha nem magázlak?

Volt egy olyan érzésem, hogy tetű vagy, de hogy ennyire?
A kutyáddal rúgatsz ki?
Ugyan, kisgyerek!

Látom, nem a saját „neveden” viccelődsz a „Traktoroson”.

Nem megy neked annyira az a koszos kis bolt, hogy lenézz bárkit is.

Jól érzed magad nyakig a kakiban?

Traktoros

Pontosabban, Dr. Antalóczi Tisza Volán

Most, jobban érzed magad?”

Megírtam neki, hogy vigyázzon, mert mindenhol én vagyok. Szerinte Ampervadász kolléha is én vagyok. Mondtam neki, hogy vigyázzon, mert a csapjából is én folyok. az újságjain is én vagyok, sőt velem telefonál, és a kocsi kesztyűtartójától kezdve a hirdetőtáblákig, mindenhol én vagyok.
Ekkora paranoiás embert...
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Szerintem ez a traktoros félig agyhalott lehet. Egyszerűen azt sem értem, hogy lehet valakinek annyi esze, hogy ilyen gondolatokat szüljön azonnal.

traktoros, vagy legyél akárki is, bárki a világon, ez neked szól:

Találkoztam személyesen már mindkettőjükkel, tehát ismerem Topit is személyesen, és ismerem Frankye-t is személyesen. Ha megengeded nekem, azt merem állítani, hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy ők testileg, szellemileg és lelkileg is két teljesen különböző egyének! Mondjuk az előbb olvasottak alapján már azt is el tudom képzelni, hogy most meg majd azt fogja állítani rólunk hármunkról ez a kistraktoros, hogy lehet, hogy már 3-an is vagyunk egy testben, és hogy én már hirtelen 3-an vagyok egyedül. Tehát én vagyok Norberto, Topi és Frankye is egyben. Tök jól hangzik, de vajon igaz-e? Há' döntse el a traktoros!
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ki akar még Topi lenni? Van még egy szabad énem Friss, most takarítottam ki.

Testbérleti díjon majd megegyezünk... Áhh ez atomjó. Béreljen ön is testet a lelkének. Csak most, csak itt, csak nálunk. Egyet fizet, kettőt kap.

Az ilyenek megindítják a fantáziám.
(#) válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Idézet:
„Ki akar még Topi lenni?”

Ééén! Ááááá, mégsem...most jövök rá, már így is ketten vagyok... Topi, te hányan vagy?
(#) Topi válasza hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Én annó találtam a bolhapiacon egy tök jó háromszemélyes testet.
Egyben vagyok én, középen én, és az egyik szélső szabad még. Az kicsit huzatosabb, de nyugati fekvésű.
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Hogy mik vannak, megáll az ember esze Talán kellene egy pszihologus a traktoros kollega mellé! Csak az-az egyedüli tény aggaszt, hogy sajnálnám a pszihologus testi és lelki épségét!
(#) Topi válasza valve hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Lehet pszichológus a szakmája, onnan a Dr-i. Úristen. Mit művelhetett vele a közoktatás.
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Idézet:
„Nem baj, ha nem magázlak?”

No comment!
(#) kobold válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Idézet:
„Ki akar még Topi lenni?”

Csak hogy ne döntsek elhamarkodottan: ha én akarnék, kaphatok kulcsot (és állandó bejárási jogot) a műhelyedhez?
(#) Topi válasza kobold hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Idézet:
„Csak hogy ne döntsek elhamarkodottan: ha én akarnék, kaphatok kulcsot (és állandó bejárási jogot) a műhelyedhez?”

Kizárólag velem, és velem együtt mehetsz le. Nem bírom, ha az egyik oldalam másfelé húz
(#) kobold válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez így meg is felelne, de mozoghat a kezem a tiédtől függetlenül?
(#) Topi válasza kobold hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez csak bérleti szerződés kérdése. Plusz költség új kezek felszerelése. Ezt bele kell számolnom.
(#) kobold válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez az, mert te vinni szerettél volna Én nem vinnék, nem szokásom... Viszont el tudnám foglalni magam, csupa érdekes dolgokat láttam eddig belőle...
(#) gtk válasza kobold hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez jo
(#) Gery hozzászólása Szept 17, 2008 /

Lenne megint egy PC-s kérdésem, ha nem haragszotok. Szóval az a problémám hogy a számítógépem procihűtője nekem túl hangos. Szóval megoldható hogy egy processzort passzívan hűtsek? Mert már csak az az egy venti van benne (+ a táp de az szinte hallhatatlan), de hangos. Bármilyen megoldásra kíváncsi vagyok! Ja és a proci celeron 2600, és azt se mondom hogy nagyon meghajtanám....
(#) zenetom válasza Gery hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ha nem akarsz ventit akkor víz vagy nitrogén hűtés, de vízhűtésnél meg kell egy kicsi szivattyú ami keringteti a vizet bár azt nem tudom hogy milyen hangos. Esetleg cseréld le a ventit
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ajj, ez nagyon kemény,!!! Ettől egy hétig nem tudok aludni majd!

Ez a "trakeszos" nagyon el van szállva magától, lehet így akart tiltakozni a Hypermaerketek olcsó dinnyeflvásárlásából kiindulva.
(#) maTaKee válasza Gery hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Üdv!
Én egy ilyen procihűtőt használtam (Thermaltake) a 2,4-es celeron gépemhez és semmi problémám nem volt vele, úgyhogy csak ajánlani tudom ... jó nagy dög

DSC06937.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Topi ha lehet alkatrész rendelést is kérni akkor az is jó lenne nekem, mivel nem vagyok gazdag! Kéne nekem egy Topi (R) Dual Qad Core 2 AGY 1,75V, és egy Topi (R) kar, illetve egy egy Dual Channel Kit Topi (R) Memória DDR3, (De lehet gondolkodom egy Norberto (R) tápegységen is ) mert már úgy érzem, hogy cserélni kéne, mert sokat felejtek, és nem vagyok olyan gyors, és okos mint te!
(#) googa hozzászólása Szept 17, 2008 /

Hű-ha, mi volt itt, Traktoros tűntetés?! Traktoros eltűntetés
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Kérdés!....
.....mikor milyen néven fog feltünni, majd eltünni! Ha a Topiék "tanultak bűnözői lélektant" akkor semmi probléma nem lessz, mivel a fogalmazása, stílusa, és irányelve?X elég "érdekes " ahhoz, hogy megvédjen (-ek) minket tőlle és véglegesen kiszürje őt (-őket ).
közben azon gondolkoztam, hogyan jövök ki ebből a többszörösen összetett mondatból...
(#) KTobi válasza googa hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Nem egy elmebeteg ez a Traktoros. Csak nem tudja megérteni minek hol a helye. Voltak jó kérdései, észrevételei. De nagyon elment kötözködésbe.

Mivel már nincs, nem illő, hogy a háta mögött kitárgyaljuk. A múltkori hozzászólásom is ki lett fordítva. Ott se azt írtam a Traktorosnak, hogy ő az aki nem ide való, mégis páran így fordították ki.
Szerintem fejezzük ezt a témát. Ok?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 17, 2008 /

Ma nagyon kemény napom volt, megtapasztaltam a gyengénlátók szemszögéből a világot.

Tegnap egy nagy csarnoknak a villámvédelmét készítettük egésznap. Acél pálcáket fektettünk le, és összehegeszttük őket, illetve négyoszloponként kellett, egy 3m -es földelőszondát leütni a földbe. és ezzel az acél szállal kellett összekötni, és ehhez még az oszlopokon elhelyezett mérőpontokat is be kellett vonni. Nem mondom, de elfogyott egy egész doboz ESAB bevontelektródás hesztő "varázspálca, meg egy jó pár km vas. Ekkor sok szálat kellet méretre vágni, és mivel nagy szél volt ezért a szemembe belefujta szikrát a szél, amikor a vágókoronggal dolgoztam.
Még aznap estére begyulladt a szemem, még látni is alig bírtam, hsz okat még a lehető legalacsonyabb fényerő melett is alig birtam elolvasni, fájdalom, és hunyorgás nélkül. Mára már egyre jobban van a szemem, és már látok is 60% -ban mindent.
Ezért ajánlom mindenkinek a védőszemüveg használatát, mert egyszer úgy jártok mint én, vagy rosszabbul! :felkialtas:
Egyébként nem szokott előfordulni velem ez (idáig életemben ez a második eset), de itt hirtelen szél is volt ami ebben az esetben kedvezett a baleset kialakulásához, nemutolsó sorrendben az, hogy sikerült kipislogni a 3 darabka fémdarabot is ami rosszabbul is elsülhetett volna!

Ezen kívűl nemsokminden történt velem ma.
(#) Báddzsó válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 18, 2008 /

én még nyákfúrásnál jártam hasonlóan, szinte mindig rajtam van védőszemüveg, egyszer nem találtam (keresés abból állt, hogy végignéztem az asztalon meg a polcon, 5 másodperc) há' mondom ezt a maradék 1 lyukat kifúrom má'. Állványos fúróval dolgozok, ahogy lennie kell: elpattant a 0,8-as fúróm és az két szemem közé csapódott. Szerencsére közé. Azóta hosszabb ideig keresem a szemüveget.
(#) _ampervadasz_ válasza Báddzsó hozzászólására (») Szept 18, 2008 /

Jó lenne, ha nekem is lenne állványos fúróm, de hát nincsen, csak akksis, abból a kisebbik, kifejezetten nyákfúrónak találták ki. illetve, van nagyobb is, 12V -os BOSCH, és a réebbi fajta, ami még le tud tépni a létráról.
Következő: »»   178 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem