Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez tényleg kerály. Jól csinálja a csávó. Megpróbálom lehalászni a hangot mp3-ba.....
- Hogyan lehet 10kV-os feszültséget megmérni egy 10mV-os műszerrel?
- Szorozni kell a kitérést a fordulatszámmal...
Ez LOL....
![]() ![]()
Jolvan megvarom
![]() ![]()
Nem vicces.
Nemtudom ti hogy csináljátok de a foci VB kezd rámenni a családi kapcsolatra. Az asszony már nem akar szóba álni velem. Van erre valami jó ötlet, megoldás????
Én pl. Utálom a focit!!!
Nekem az idegeimre mennek a focisták!
Én játszani szeretem (és vmilyen szinten tudom is...), nézni annál kevésbé...nézni azt, hogy egy guruló színes tárgy után rohangálnak az emberkék...
Én játékpárti vagyok, nem TV-párti ![]()
Erröl beszélek. Ennek ellenére sem tudom az asszonyt elrángatni a TV elől. Csak a VB. Mást nem is lehet nézni.
Én ezt úgy oldom meg, hogy nem nézem a VB-t. Engem nem érdekel egyáltalán a foci... Néha néha megnézek egyet, de nem nagyon izgat. (Mo. - Anglia meccset néztem
![]() Szerk: JAAAH, hogy az Asszony VB mániás?? Hoppá.. Akkor büszke, lehetsz rá. Ritkán van a ti párosításotok ![]()
Ro....ul utálom tv-s fociközvetítéseket!
Egyeseknek el fog folyni az agya a vb végére, már bocsánat!
Az un. """szakkomentátorokról""" már nem is beszélnék:gun::gun::violent::violent::help::levele:
Okoskodás az van...
Nincsen vele komoly bajom ha nem töményen jön, és nem áll meg az élet miatta. De ez így már sok.
![]()
Végre egy társaság, ahol nem csak engem nem érdekel a foci. (Nem érzem magam elveszettnek, jupí
![]() ![]()
Látod! Már a csapból is ez(sz.r) folyik! Hogy fulladnának bele akik ezt (sz.r közvetítést) kitalálták!
És az a sok hozzáértő .....aki aztán tudja ám...mert ő előre megmondta.....
Három szomszédra van "ráhallásom".Eddig a gyerk volt a hüje, a feleség késett el a vacsorával STB STB, most meg a bíró a hülye, a gyerek már nemérdekes ![]()
Érdekes.... Itt az összes elektronikás ember nem rajong a fociért
![]() ![]() ![]()
Ezt nézzétek meg!
Nagyon jó! [link=http://lindsaylights.iodbbs.com/videos/2005_Lindsaylights_Wizards_sequence.wmv]http://lindsaylights.iodbbs.com/videos/2005_Lindsaylights_Wizards_s...ce.wmv[/link]
mer az elektros ember okos ember
nemakarok senkit megbantani de sztem a mai foci mar eleg primitiv dolog regebben biztos mas volt.. egymast olik a szurkolok meg a jatekosok.... egyik osztalytarsam is ... a nagy focista... jatek kozbe ordit mint az idiota...
Hello!
Bocs, hogy nem figyeltem de épp meccset néztem ![]() Fiúk vannak akik azért nézik a meccset mert bele tudják élni magukat és úgy nézik mintha ott ülnének a lelátón.... Erre nem feltétlenül kell azt mondani, hogy nemnormális focidrukker az asszony... én is megnézem a meccseket az asszonykám is megnézni mégsincs belőle semmi baj.... ha te nem nézed az a te választásod viszont ha azt se engeded, hogy ő nézze az már nem etikus! Milyen alapon szabod meg, hogy mit nézzen az ő lépése erre jogosan lehetne az, hogy akkor nem írhatsz ide meg nem netezhetsz meg ilyenek ![]() ![]() ![]() Ahogy Bajor mondaná: "Szeretem a focit..." ![]()
azt nem a Gálvölgyi szokta mondani?
![]() én sem vok egy focirajongó, de a VBn, EBn, ha van egy egy jobb meccs, az le tud kötni. Emiatt meg szerintem sem kell bántani a másikat. Még sokkal kulturáltabb így a TV előtt, mintha egy meccsre kimegy, ami úgysem érdekli, hanem csak az, h az ellenfél szurkolótáborából minnél több drukkert tudjon a fogaitól megszabadítani. és hogy ne legyek teljesen off: egy link , ha volt már bocsi
Én 10 évig fociztam, sok csapat hálóját őriztem kis- és nagypályán egyaránt. Ezért szeretem nézni a meccseket, hiszen aktív koromban is főleg azt csináltam, néztem, ahogy szaladgálnak a bogyó után...
![]() ![]()
Ha már a foci...
Én sem vagyok valami nagy játék mániás, de azért vágom hogy ki kivel van, meg el todom dönteni, hogy ki melyik színnel van ![]() Na mindegy... Még régebben nem is tudom melyik EB-n (ismétlem EB-n) egy agyoniskolázott cimborám megkérdezte, "hogy bár ő nem nagyon ért a focihoz, de tudni szeretné hogy a brazilok bent vannak e még, mert nekik drukkol..." - szegénykém... ![]() Peti.
Aki foglalkozott már Flash-el annak ez aranyat ér:
Nézzétek meg: [link=http://www.newgrounds.com/portal/view/316541]http://www.newgrounds.com/portal/view/316541[/link]
Télleg nagyon jó!
A kéményből felszálló füstpamacsok... Hát az naggyon LOL! ![]() ![]() Meg a rohanó fal is nagyon tetszett! (Vannak még pihent agyú emberek, akik ráérnek effélékkel foglalkozni...)
Háh! Ki az a pihentagyú, aki ilyesmit kitalál?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De biztos sok ideje lehetett, hogy ráért meg is valósítani! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Foci ügyben csatlakozom a "nem focizom, helyette inkább elektronikai mütyürökkel b@szom el az időmet"-klubhoz...
Világ életemben nem szerettem a focit. Se játszani, se nézni. Amúgy Nyulbul: Nem gondolkodtál még el, hogy lehet, az asszonyt kellene lecserélni? A kispadról másként látná a VB-t! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |