Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez nem kitalacio, ez valosag. Ezert nagyobb az erteke :smoke:
Pont ma voltunk ott akkora az a dinamó mint 1 kisebb szekrény
EZT látnotok kell! :idiota: Aszittem nem kapok levegőt úgy röhögtem rajta
Még jobban röhögök rajta. meglestem közben alatta a creambase - fiddle szólt lehet fel kéne dolgozni
Trükkös és jópofa:
Golyógép fából. Ez viszont már komolyabb: Bináris összeadógép, szintén fából. Mindkettő az aranykezű Matthias Wandel munkája.
Azt már tudni hogy nem lessz belőlle fizikus, mert nincsen púp a fején!
Miért? Mert nem szabadeséssel jött a világra.
Kovidivi, ezzel a videóval kapcsolatban:
Mivel nincs hozzáférésem a YouTube-ra (vagy lehet, hogy van, de nem emlékszek a jelszóra, de nem is ez a lényeg), hanem azt mondja a csóka az utolsó pillanatokban: "...sok ilyenre sor kerül majd"
Nah de van ennél jobb is EXÖSZÁÁJZBÚÚK meg a szarvasember
Sziasztok!
Találtam egy jó videót. Vicces, hogy ilyen komolyan elő tud adni baromságokat, de a kommentek is jók: "Omg its works!! Thank you!"
Az aknakereső, meg a gépen fut, nagyon kell oda... De ekkora hülyeséget rég láttam.
Jól körbetekeri szigszalaggal, majd közli, hogy:
Idézet: „It's called electrical tape because it conducts electricity.”
Sziasztok!
Ez a hir inkább röhejes,mint vicces,de azért durva hogy mi mindent beszabályoznak nálunk.Még jó hogy az "uninó"-ban vagyunk. Bővebben
Hello mindenkinek.
Szerda délután 14:50 perckor 3 robbanás rázta meg Tiszaujvárost és környékét, bár 30km-re lévő településen még hallották, az ablakunk is beremegett, kinéztem egyből a TVK-ra gondoltam hogy égbe repült meg minden, de semmi extra. Erre kiderült hogy egy grippen elérte a város mellett a hangsebességet. Nem semmi (a grippent nem mondom biztosra csak állítólag többen láttak repülőgépet) Ami a legjobban tetszett hogy minden ember nyugodtan sétált az utcán tovább, Én meg elfehéredve rágyujtottam.
Hehe ez jó
Lenne nekem is egy kérdésem illetve elméletem... Az RTL műsorán lévő CELEB VAGYOK MENTS KI INNEN című műsornak pl miért nem ez a címe? CÖLÖP VAGYOK ÜS LE GYORSAN (már 2 napja mindennap eszembe jutott ez.. ezért gondoltam hogy könnyítek magamon) :yes: üdv!
De jó! ...hogy sosem látom, mert akkkor én még vígan dolgozom! A címcserét támogatom, én szerintem kezdjél aláírás gyüjtésbe.
Ász vagy!
Én nem nézem mert nem szeretem ezeket a TV-s gagyerákokat. (Neten olvastam egy válaszban hogy " Akkora arcod van mintha Horváth Éva lenne az anyád, Havas meg az apád!". )
nehogy azt higgyétek hogy én is nézem ezeket az elsőt néztem akkor is apám szinte végig szidta győzikét
Szép jó reggelt mindenkinek!
Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget. A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja: „Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.” Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy. A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba. Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle: „Ki volt az?” „Béla volt, a szomszéd” – válaszolja. „Nagyszerű” – mondja a férj. „Mondott valamit arról a százezer forintról, amit a múltkor adtam neki kölcsön?”
Szemelvények.
" Nem baj hogy lassan haladunk, mert nem biztos, hogy jó irányba megyünk..." Ádám és Éva beszélget: - Ádám mondd, csak engem szeretsz? - Miért, kit szeressek?! Társadalmi tükörkép, avagy nesze neked kultúra! Kérés a Mónika show-ban: Vendég: - Az élettársam felhívta a Westel telefonunkról annak a .uzi, kö..ög ci....nak a k....ját. Mónika: - Lehetne, hogy a telefontársaság nevét nem mondja ki? Ment, mendegélt a kis virág az úton. Egyszer csak odaért egy táblához "Behajtani tilos". Jó- mondta, és kihajtott. Helikopter zuhant a város temetojére. A mentoalakulatok eddig 1325 holtesttet ástak ki a törmelékek alól... Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez: -Ooo God, it's wonderfuuuuul... -Ooo mein Gott, das is wuuuuunderbar... -Gospoooodin, eto priekrasnoooojeee... -Vaaaaazzeeeeeeg, ez Duuurva jó... Skót gyerek az apjának: - Apu, szükségem van 4 fontra. - Mennyit mondtál, 3-at? Itt van 2, válassz egyet. - Na jó, legyen az! - Nagyszeru. Fej vagy írás? "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal." Mikor a vitában már elbizonytalanodtál a saját igazadban, akkor ne mondj semmit. Csak üss! Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem. Egy tüzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd megszólal: - No, fiúk, lassan lehet szedelodzködni. Ég az APEH. 2 finn beszélget: - Milyen volt a nyarad? - Nem emlékszem, mind a két napon tök részeg voltam. "A fonök a munka oroszlánrészét elvégezte: már üvöltött!" Sex on the Hortobágy koktél fél citromlé 1 deci szilvapálinka hagymakarika Koktélszotyola A pohár szélét zsírozzuk be és mártsuk pirospaprikába! A hagymakarikát pedig illeszük a pohár szélére. Buszsofőr mottó: "Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban." Bíró: Hol volt ön 1993. július 7.-én este nyolc órakor? Tanú: Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárat, másikkal az órát figyeltem. Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen lezbiggyenti egy madár. Mókuska mérgelődik... - Na de madárka! Hát miért zbiggyentettél le?! Épp randira készülődöm! - Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá!
Már fáj a hasam a nevetéstől!
Ilyen nincs!
Udv
Mivel szamtek boltban dolgozom,nem ujdonsag ha a kliensek fura keresel fordulnak hozzam A minap bealit egy pasi:kell nekem egy wireless kabel .micsoda kerdem en .Lehidaltamm
Zoli, nagyon választó minőség kriticista vagy. .
( de egyébként igazad van :yes: ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |