Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez nem kitalacio, ez valosag. Ezert nagyobb az erteke :smoke:
Pont ma voltunk ott akkora az a dinamó mint 1 kisebb szekrény
![]()
EZT látnotok kell! :idiota: Aszittem nem kapok levegőt úgy röhögtem rajta
![]()
Még jobban röhögök rajta. meglestem közben alatta a creambase - fiddle szólt lehet fel kéne dolgozni
![]()
Trükkös és jópofa:
Golyógép fából. Ez viszont már komolyabb: Bináris összeadógép, szintén fából. Mindkettő az aranykezű Matthias Wandel munkája. ![]()
Azt már tudni hogy nem lessz belőlle fizikus, mert nincsen púp a fején!
Miért? Mert nem szabadeséssel jött a világra. ![]() ![]()
Kovidivi, ezzel a videóval kapcsolatban:
Mivel nincs hozzáférésem a YouTube-ra (vagy lehet, hogy van, de nem emlékszek a jelszóra, de nem is ez a lényeg), hanem azt mondja a csóka az utolsó pillanatokban: "...sok ilyenre sor kerül majd"
Sziasztok!
Találtam egy jó videót. Vicces, hogy ilyen komolyan elő tud adni baromságokat, de a kommentek is jók: "Omg its works!! Thank you!" ![]()
Az aknakereső, meg a gépen fut, nagyon kell oda...
![]() ![]()
Jól körbetekeri szigszalaggal, majd közli, hogy:
Idézet: „It's called electrical tape because it conducts electricity.” ![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Ez a hir inkább röhejes,mint vicces,de azért durva hogy mi mindent beszabályoznak nálunk.Még jó hogy az "uninó"-ban vagyunk. ![]() ![]()
Hello mindenkinek.
Szerda délután 14:50 perckor 3 robbanás rázta meg Tiszaujvárost és környékét, bár 30km-re lévő településen még hallották, az ablakunk is beremegett, kinéztem egyből a TVK-ra gondoltam hogy égbe repült meg minden, de semmi extra. Erre kiderült hogy egy grippen elérte a város mellett a hangsebességet. Nem semmi (a grippent nem mondom biztosra csak állítólag többen láttak repülőgépet) Ami a legjobban tetszett hogy minden ember nyugodtan sétált az utcán tovább, Én meg elfehéredve rágyujtottam. ![]()
Hehe ez jó
![]() Lenne nekem is egy kérdésem illetve elméletem... Az RTL műsorán lévő CELEB VAGYOK MENTS KI INNEN című műsornak pl miért nem ez a címe? CÖLÖP VAGYOK ÜS LE GYORSAN ![]() üdv!
De jó! ...hogy sosem látom, mert akkkor én még vígan dolgozom!
![]() ![]() ![]()
Ász vagy!
Én nem nézem mert nem szeretem ezeket a TV-s gagyerákokat. (Neten olvastam egy válaszban hogy " Akkora arcod van mintha Horváth Éva lenne az anyád, Havas meg az apád!". ![]()
nehogy azt higgyétek hogy én is nézem ezeket az elsőt néztem akkor is apám szinte végig szidta győzikét
![]()
Szép jó reggelt mindenkinek!
Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget. A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja: „Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.” Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy. A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba. Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle: „Ki volt az?” „Béla volt, a szomszéd” – válaszolja. „Nagyszerű” – mondja a férj. „Mondott valamit arról a százezer forintról, amit a múltkor adtam neki kölcsön?” ![]()
Szemelvények.
" Nem baj hogy lassan haladunk, mert nem biztos, hogy jó irányba megyünk..." Ádám és Éva beszélget: - Ádám mondd, csak engem szeretsz? - Miért, kit szeressek?! Társadalmi tükörkép, avagy nesze neked kultúra! Kérés a Mónika show-ban: Vendég: - Az élettársam felhívta a Westel telefonunkról annak a .uzi, kö..ög ci....nak a k....ját. Mónika: - Lehetne, hogy a telefontársaság nevét nem mondja ki? Ment, mendegélt a kis virág az úton. Egyszer csak odaért egy táblához "Behajtani tilos". Jó- mondta, és kihajtott. Helikopter zuhant a város temetojére. A mentoalakulatok eddig 1325 holtesttet ástak ki a törmelékek alól... Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez: -Ooo God, it's wonderfuuuuul... -Ooo mein Gott, das is wuuuuunderbar... -Gospoooodin, eto priekrasnoooojeee... -Vaaaaazzeeeeeeg, ez Duuurva jó... Skót gyerek az apjának: - Apu, szükségem van 4 fontra. - Mennyit mondtál, 3-at? Itt van 2, válassz egyet. - Na jó, legyen az! - Nagyszeru. Fej vagy írás? "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal." Mikor a vitában már elbizonytalanodtál a saját igazadban, akkor ne mondj semmit. Csak üss! Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem. Egy tüzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd megszólal: - No, fiúk, lassan lehet szedelodzködni. Ég az APEH. 2 finn beszélget: - Milyen volt a nyarad? - Nem emlékszem, mind a két napon tök részeg voltam. "A fonök a munka oroszlánrészét elvégezte: már üvöltött!" Sex on the Hortobágy koktél fél citromlé 1 deci szilvapálinka hagymakarika Koktélszotyola A pohár szélét zsírozzuk be és mártsuk pirospaprikába! A hagymakarikát pedig illeszük a pohár szélére. Buszsofőr mottó: "Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban." Bíró: Hol volt ön 1993. július 7.-én este nyolc órakor? Tanú: Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárat, másikkal az órát figyeltem. Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen lezbiggyenti egy madár. Mókuska mérgelődik... - Na de madárka! Hát miért zbiggyentettél le?! Épp randira készülődöm! - Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá!
Udv
Mivel szamtek boltban dolgozom,nem ujdonsag ha a kliensek fura keresel fordulnak hozzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zoli, nagyon választó minőség kriticista vagy.
![]() ( de egyébként igazad van :yes: ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |