Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   201 / 3607
(#) tiggersoft válasza googa hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

asszem ez kell:

d600.pdf

(#) Ricsi89 válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Igen ez lesz az. Pont most akartam belinkelni én is. A 2. és 3. oldalon van az MMS beállítás.
(#) googa válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Ááá, ezeken már túl vagyok és egyáltalán nem is értem. Mi az, hogy "képtelen kapcsolódni a szerverhez..."?
(#) Ricsi89 válasza googa hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Wap meg van rendelve. Tudom, hogy hülye kérdés, de...
(#) googa válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Hát basszus, eddig nem kellett külön wap-ot rendelni. Most ez az új, vagy mi? Domino csomagom van és elvileg idáig mindig működött. Na jó, már egy jó ideje nem próbáltam.

Akkor próbáld ki a wapot. ha ne megy, akkor nincs megrendelve és meg kell rendelned. Elég húzós árban van. Én múltkor akartam megrendelni, de megláttam, hogy mennyibe kerül és mennyi a megengedett adatforgalom, inkább hagytam az egészet.

Hát képzeljétek el, lépkedek az önkiszolgáló menüben, erre azt mondja, hogy a net start be van kapcsolva. Kikapcsoltam és cserébe bekapcsoltam a wap start-ot, le is vont egy kis lovét a genyó...mégsem megy. Elég szar érzés.

A wap megy, vagy az sem? Azért ez már a k*cs*gség határa, hogy még mindig ilyen drágán adják a wapot. Már van mobilinternet, meg 3G, a wap meg még mindig drága a többihez képest is.

Megint cseverésztem 11 percet az ügyfélszolis Hölgyeménnyel. Beszélgetés közben többször elküldte a beállításokat, de nem jöttek meg a telómra. Elvileg sms formátumban kell érkeznie, sms-t meg kapok egyéként. De semmi nem történik... Nem jól van ez így
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Semmi sem segít, már mindent megpróbáltam.
Egyébként hol vagytok, nagyon kiürült a fórum ezen része?! Sehol egy pihenő pákás?
(#) KTobi válasza googa hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

De igen, az okosabbak már az ágyban pihennek. Nekem is reggel kelés, mentem, elteszem magam holnapra. :oooo:
(#) googa hozzászólása Okt 15, 2008 /

(#) wg_kezdo hozzászólása Okt 16, 2008 /

Ha jól emlékszem a cikkek-hírek között itt is fent van az "1.0"-ás verziója ennek a robotkutyának, most találtam egy új videót nem is rossz:

Harci kutya...

Mondjuk amíg ilyen hangos nem hiszem, hogy harci helyzetben bárki is szívesen használja, de ígéretes a járása
(#) gabikft hozzászólása Okt 16, 2008 /

Üdv!
Épp a napokban néztem hogy a WAP még nagyon drága valami 250Ft-ot kérnek 10kb adatforgalomért, ez azért eléggé húzós. Oké, hogy a wap nem olyan nagy méretű de ha 1-2 képet leszedsz már el is ment és akkor lehet fizetni a sok pénzt a plusz kilókért.. Pedig nekem csak menetrendek megnézéére szokott kelleni, meg programok, műsorok megnézésére, ebből is összejöngyorsan, mert nem a régi szöveges világ van, ezt is telinyoják képekkel! Üdv!
(#) wg_kezdo válasza gabikft hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

A belföldi WAP-ról vagy a roaming-ról van szó?
Mert a belföldiben már vagy 600 Ft-ért van 5 Mb ami több, mint elég szerintem.
Legalább is én rendszeresen használom (hírek, e-mail stb...).
(#) vtsoftware válasza wg_kezdo hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Vao, ez nagyon komoly.
Tiszta olyan oldalnézetből mint ha az első 2 láb egy hátrafelé haladó ember, a hátsó 2 láb meg egy előre haladó ember lenne.
"Motorhanjga" a táptól lehet?
Mert mikor a tesztműhelyben (vagy hol van) akkor meg semmi hangja nincs.
(#) gabikft válasza wg_kezdo hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

én a belföldről beszélek.
(#) googa válasza wg_kezdo hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Hát, szerintem ez elég dúrva, ha igaz. Nem hiszem, hogy jár már ilyen dinamizmusnál a robottechnika.
(#) googa hozzászólása Okt 16, 2008 /

Most mondja a szomszédunk, hogy tegnap este 10 óra környékén, egy alak állt kint a kocsimnál az utcán, a másik meg éppen beugrott a kerítésen át az udvarba. Hallgattam is, hogy a szomszéd kutyák nagyon idegesek voltak este, de nem gondoltam, hogy baj van.
A szomszéd rájuk ordított, erre elszaladtak. Szerintetek ma visszajönnek? Én visszajönnék. De nem tudom mit akarhatnak. Csak nem jönnének be a házba, ha bent vagyunk láthatóan.
Mindenesetre fülelek és futócuccban várom őket... Remélem lesz egy jó verés belőle! De jobb lenne, ha nem jönnének vissza. Sőt...
(#) GrandF válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Még régebben olvastam erről, hogy hidraulikusak a lábai, és ezért zúg, mármint a benne lévő robbanómotor, ami a hidraulikaszivattyút hajtja. Ha jól megnézed, akkor a "tesztműhelyben" mellette gurul az állvány, amiről kapja a delejt (meg a többit) Szerintem...
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Nagyon egyzserű a dolog!
Amikor "magától jár" akkor egy hidraulika szivattyút, egy 1kilowattos motor hajtja, ami előállítja a szükséges nyomást, a hidraulikának. Teszteléskor, ugyan ez volt, csak akkor a hidraulika szivattyú, nem megy, hanem egy kompresszorról kapja a a levegőt. (az a jó pár cső erről árulkodik)
Az önjáró is így működik, csak ott egy villanymotor működteti, a szívattyút, és lábak helyett kerekek vannak ott. A motornak az energiát meg egy 440Ah -ás savas akksi biztosítja. Feltöltve úgy 18h -át kéne mennie, ha nem én gyilkolom.

Volt itt valamelyik régebbi hozzászólásban egy hivatkozás egy hírre/cikkre, ami az Atmel és a Microchip viszonyát taglalta. Talán olyasmi is volt benne, hogy az Atmel felvásárolni készül a Microchip-et. El akartam olvasni, de most nagyon nem találom. Valaki, aki tud ilyesmi cikkről, vagy tudja melyik hozzászólásról beszélek, vagy magára ismer, mutasson rá! Köszi!
(#) Norberto válasza googa hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

PIC vs. AVR topik!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 16, 2008 /

üdv mindenkinek.
Látom Norberto már osztja a piros lapot. Sárgát már nem kap senki.

Ma is hosszú volt a napom. Kábeltálcáztunk, és 70 -es kábelt is füztünk a kapcsolótérbe, nagy küzdelem árán.

A többi nap sem volt semmi. Anyagot küldött a Vil$lati egy 6 tonnás aútóval 4db 110 gégecsövet, 34db gipszkartondobozt (65), egy csomag menetes pálcát.
Azon gondolkoztam, hogy ha kábeltálcát, vagy "C" sínt küldenek, akkor azt mivel hozzák? Jambo Jet -tettel? .
(#) googa válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Mi ez kérem, építési napló?!
(#) wg_kezdo válasza GrandF hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Ha jól emlékszem egy kétütemű motor hajtja (vagyis az adja a naftát) ezért a nagy hang.
Párom pl nem tudja végignézni azt mondja olyan, mint két félbevágott ember vonaglása.
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Mondhatjuk úgy is! attól függ hogyan érted a munkanapló kifejezést.

Nem jönnek a tolvajok, pedig várom őket, csendben.
(#) Szárnyas válasza wg_kezdo hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Van egy bogárka szerű robotuk is a robotkutya megalkotóinak : Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 16, 2008 /

Ez jó volt! Ha valami érdekes sztorit látok hallok, amin már sírva röhögnék, akkor kényszert érzek, hogy azt itt leközöljem. Ma már csak papír kell ahhoz, hogy mérnök legyen az ember, és az ő hü**eségét a munkásosztály szenvedi meg. Habár, nem minden esetben szenvedés, néha kifejezetten szórakoztató! a családot ne részletezzük, az egy külön téma, és éppen kedvesnek sem mondható, amit itt inkább nem közölnék, mert a végén piroslapot kapnék, vagy félreállítást.

Ha ennek a felvonulásnak vége is lessz, lessz másik, ahol újabb "bolondságok" lesznek a tervezésben. Szóval em lessz hiány!
Következő: »»   201 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem