Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia
Nagyon-nagyon Köszönöm szépen a zene címet ![]() Megtaláltam és igen ez az ![]() Köszönöm mégegyszer További szép estétt kívánok Szia
Valaki tudja hol lehet dell optiplex gx1 be videoramot szerezni?Ati rage pro 3d agp x2 van benne alaplapra integrélt és van egy slot az alaplapon amibe menne a a memória bővités.Ezzel a 4mb
![]() ![]()
Sok ismeretlen zene címének keresése előjött mostanában. Én erre az esetre nagyon tudom ajánlani a tunatic nevű kis progit. A gép hangkimenetére, vagy éppenséggel a bemenetére (beállítható) kerülő bármilyen jelből megpróbálja felismerni az aktuálisan szóló zenét, elég jó hatékonysággal, sok mindent ismer. Persze netes adatbázisból dolgozik, így kell neki a net. Szerintem érdemes kipróbálni. Ingyenes amúgy a cucc, letölthető innen.
Halihó! Biztosan láttatok már olyan műsorokat, amiben autókat ill. motorokat alakítanak át. Amikor megrajzolják az elképzelt járgányt, olyan szép színeket használnak. Milyen rajzeszközzel lehet ilyeneket készíteni? Talán ez lenne a pasztel kréta? Nekem nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám.
Huhh, nagyon durva ez a progi! Nálam külföldi előadóknál kb 85%-os találati rátát ért el; ez pedig relatíve jól hangzik, holott eredetileg nem vártam túl sokat a progitól...
Egyébként van hozzá egy Tunalyzer nevű kiegészítő is, amellyel bővíthető az adatbázisa. Fingerprintet csinál a gépen lévő zenékről, és elküldi őket egy központi servernek, aztán előbb-utóbb be is kerülnek az adatbázisba. Mondjuk én biztosan nem fogom felrakni, mert nekem csak ne küldözgessen már itt semmit a gépemről ![]()
Szia
Nekem sehogyse akar működni ![]() De azért még probálkozom vele... ![]() Szia ![]()
Szia!
Sajnos csak mikrofonbemenetről működik, azaz onnan várja a jelet ![]() Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam a headsetet, és egészen egyszerűen odahajtottam a mikrofont a hangszóró közelébe; de az is jó ha berakod a a mikit a hangfal elé. ![]()
szia
![]() Köszönöm a segítséget Ezt tudtam, Van nekem tvtuner kártyám meg progim ésha aval nyitom meg a zenét akkor a progin lehet látni a hullámokat. ![]() Vagyis érzékeli a zenét... CSak valahogy nem ismeri fel.... ![]() Dolgozok még rajta... ![]() Szia ![]()
Szia!
Akkor valószínűleg nem azt a hulladék divatzenét hallgatod (hála istennek) amiket manapság a legtöbb rádióban lehet hallani ![]() ![]() Magyar számokat egyébként egyet sem ismert fel nekem, viszont egy-két külföldi előadóval is sikerült azért megfognom, holott pont azok voltak a jobbféle zenék (legalábbis szerintem)... Persze vannak populárisabb példányok is a gépemen, ezeket fel is ismerte, de azokat meg pont hogy alig hallgatom, mivel én is rosszul vagyok ezektől a mai 'nagyon-mainstream' zenéktől... ![]()
Akkor most pasztel vagy nem pasztel?
![]() Egész nap senki meg sem szólal, erre kérdezek valamit és szépen mindenki el kezd másról fecsegni. Mindig elnyomjátok szegény pici, ám de igen fontos kérdéseimet. ![]()
Valószínűleg azért nem válaszol senki, mert nem tudják a választ a kérdésedre.
Idézet: „Egész nap senki meg sem szólal” Most értem rá írni, ez miért baj? Idézet: „erre kérdezek valamit és szépen mindenki el kezd másról fecsegni.” Előbb utóbb úgyis előjött volna az a másik téma amiről az előző hsz-em is szól; nem azért most írtam, mert írtál a topikba és ezzel felhoztad a lista tetejére, hanem azért, mert amúgy is válaszolni akartam a témára, de mint mondtam, erre csak most jutott időm. De mindegy, erről most ne nyissunk vitát, nincs hozzá kedvem. Csak próbálj hozzászokni a gondolathoz hogy másik 22000 fórumozó (és ebből ki tudja hányezer aktív tag) van még itt rajtad kívül. Nem bántani akarlak ezzel, csak próbálok rávilágítani a tényekre. És akkor a többieknek mondom (csak hogy ne 'nyomjam el a kérdésedet'), hogy olvasgassák ezt a hozzászólást, hátha tudja rá valaki a választ.
Jajj Gé ne vedd már a szívedre! Semmi rossz indulat és sértődés nem volt bennem.
![]()
Nem csak mikrofonról tud dolgozni, jobb klikk rajta, settings, ott configure, előjön az a windowsos fő hangerő panel, ahol ki tudok választani, miről vegye a jelet. Lehet hogy a mikrofon az alapértelmezett.
Az egyszer viszont biztos, hogy főleg a populárisabb zenék tetszenek neki, de okozott azért már kellemes meglepetést számomra teljesen ismeretlen zenék esetében is. Magyart, azt nem nagyon ismer, talán majd ha küldenek neki ilyesfajta "fingerprinteket"... ![]()
Oké, akkor bocsi...azt hiszem én is túlreagáltam kissé a dolgot
![]() ![]() Tom025: Ja, tényleg, köszi... ![]() ![]()
Nekem semmi gondom általában az emberekkel. Én szeretem Őket, Ők szeretnek engem. Békés természetű, alvó óriás vagyok.
Azért van olyan akinek húzkodom a feket pontokat, lassan kijön neki egy fekete boszorkány. Három fekete boszorkány pedig egy nagy varázslókalap... Persze ez most virágnyelven volt.
Ezt kereszttel-koponyával-koporsóval ismertem...
![]()
Egyik "kemény" barátom válasza kérdésemre.-Az lehet hogy sánta meg kicsi. De tudod milyen jól lő?
![]()
Elmesélek egy sztorit. Van egy csapat kedves barátom, akik igencsak kemény tömeggel rendelkeznek. (látható nyakkal, meg hajjal már nem annyira)
Szóval mendegéltek a nagy fekete négykarikás gépjárművel, úgy szépen szabályos sebességgel, nehogy már gyanúba keveredjenek, meg nekik úgy sincs soha olyan sietős dolguk. Egyszercsak mögéjük került egy 'tuning lada'. Igyekezett volna, de nem tudod a srácoktól haladni, illetve előzni sem sok esélye volt a forgalom miatt. Egyszer, mikor előzni tudott, akkor dudálva, integetve, anyázva előzte meg őket nagy-füstölgő gyárkéményével a kocsi hátulján. Pechére vasúti sorompó következett és muszáj volt megállni. Barátaim, ekkor szépen lassan megérkeztek mögé. Kiszálltak, előre sétáltak és behuppantak a srác mellé. Kicsit meg volt rémülve a srác. Haverom, a kis morcos hangján azt mondja neki: "Öcsi, az rendben van, hogy sietsz, meg előzöl. Még az is rendben van, hogy anyázol, de...TIZES KARRAL nem integetünk vazzeg... Kicsit meglapogatták atyaian a vállát, azt án szépen folytatták útjukat... Halálra röhögtem magam, mikor elmesélték.
üdv mindenkinek! Nagyon hard korr, amit itt leírtál!
Nagyon vizuális vagyok, és el is képzeltem a szituációt. ![]() Ma az RWA központ kábeleit füzögettük, és a festők éppen emelkedtek fel az önjáróval, a betongerenda alatt, és közben azt nézte hogy mi mit csináltunk, én meg őket, hogy ők mit csinálnak ![]() A csávó azt felejtette el, hogy a gerenda lejebb van, mint a födém, na mindegy, a feje mint a kosárlabda, úgy "pettant le" rólla, és zakózott is egy nagyot! A röhögőgörcs engem nem kerülgetett, hanem üldözött, így egy idő után, már majdnem rosszul lettem. ![]()
Most, hogy végre megértettem a 2x16-os LCD kijelzők működését és PIC-el vezérlését, gondoltam előszedem a nokia3410 kijelzőt, hogy azt is kipróbáljam. Már felforgattam mindent és nem találom, ez annyira idegesítő...
Ne felejtsétek el az órákat hajnali 3-ról, 2-re visszatekerni, mert különben hétfőn egy órával előbb mentek suliba/dolgozni és az senkinek nem tesz jót :yes:
ez kemény ,hasonlóval találkoztam "gazdaságos"barkácsgépben található használati utasitással
Tud valaki olyan plusz programot, amivel a laptop(pc) képernyőjét tükrözni lehetne?
acer aspire 5101 Ati radeon xpress 1100 A gyári szoftver nem tudja a tükrözést.Kösz
Hű-ha! Miért szeretnéd tükrözni, ha nem ipari titok? Fejjel lefelé, vagy jobrról-balra. Elképzelésem sincs, hogy miért akarod. Tükörből akarod nézni talán...
Szerintem a kocsi plafonjára akarja szerelni és ezért akarja fejre állítani a képet.
Hogy lehet lakásból muslincákat kiírtani?
Minden szir-szart már rég kidobtunk, kitakarítottunk mindent, de ezek a rohadtak csak nem múlnak ki, vagy tünnek el.
Csalinak tegyél ki bort, bujál el egy Raid-es spray-vel, osz mikor ráharapnak . Támadás!
![]()
Egy kis muslica élettan.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |