Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
aha.. tehát vagy 15fok alatt kell éljünk vagy 30 fok fölött, és máris kimúlnak ezek a rohadtak..
De a raides módszer sem rossz. Még gyűjtöm az infót. Ja és nem is muslinca hanem muslica.
Az is megoldás lehet. Szerintem nézz körül jobban azon a környéken ahol tolonganak. Nem lehet mondjuk a kisszekrény mögött, alatt, vagy a szemetes mellett, a szemetesben olyan cucc amire buknak?
Idézet: „Ja és nem is muslinca hanem muslica.” Ezt így azért nem merném kijelenteni! Nyisd ki a helyesírási szabályzatot, és meglátod, hogy mindkettő helyes. Amúgy nem kötekedni akartam, csak gondoltam utánanézek a dolognak, mivel én is muslincának hívom ![]()
Az a helyzet, hogy gyakorlatilag a falon tolonganak, olyan a mennyezet és a fal, mint ha mákos lenne.
Arra számítottunk, hogy pár nap alatt kimúlnak maguktól, de úgy nézem szívósak, vagy folyamatosan újra születnek. De valószínű vegyszerezés lesz a vége, amit el szerettem volna kerülni.
Néha nálunk is előjönnek főleg nyáron, ilyenkor ki szoktunk rakni egy kis alamaecetet egy pohárba és cseppentünk bele egy kis mosogatószert.
Ráaszállnak az almaecetre és mivel van benne mosogatószer elsülyednek pár nap és nincs több muslica.
Én a pókokkal bánok el így
![]()
A tükrözés projektor miatt kellene, mert kap egy tükröt a kivetített kép s felcserélődik a bal-jobb oldal, s nehéz lenne szétszedni a vetítőt.
Viszont a pók, az okos állat, kimászik a csövön. Ezért én, mikor fogtam egy ló méretű pókot a parnám mellett...porszívóval fogtam...de mondjuk akkora volt, hogy leginkább betonkeverővel kellett volna megfogni...szóval fogtam a porszívó csövet és betettem a fürdőkádba, abba meg engedtem egy kis vizet..."ússzá vazzeg" - mondtam neki...
Nem akarok értetlenkedni, de egy betonkeverővel hogy fogsz meg egy pókot
![]() Ez olyan vicces ![]()
Jó ez az almaecetes mosogatószeres módszer. Két óra alatt már 18db muslincát fogott, a többi meg ott rajzik körülötte.
de az áramot fogyaszt, olyan meg nincs nekünk itthon.
Ki van belezve a monitor és bele van állítva egy gyertya. :eplus2: Most mondjátok hogy gonosz vagyok
!
Mi otthon a kéményt béleltük saválló csővel,és véletlenül nem lett betömve egy lyuk és mikor apám a perlitet szórta bele,minden perlites lett a fürdőszobában.lehetett porszippancsozni. 2 porzsákot ürítettem ki.
![]() ![]() ![]()
Nah szerintem ideje lazítani full képernyőn nézzétek végig :d a szöveg nagyon nyerő
![]()
Basszus, erre készültem, mégis beszívtam.
![]()
mondd a címet
![]() ![]()
Itt az ideje megtörni a jeget.Kilenc óra óta senki meg sem szólalt.Csak én most.
![]() ![]() ![]()
Én sem írtam ide már egy ideje. Most itt az idő.
![]()
Attila86-nak gratulálok ahoz a csodához amit ezekkel a ledekkel képes volt megépíteni
![]() Nem tudja valaki honnan tölthető le az a flash plugin ami blokkolja a firefoxban a flashtartalmakat, és csak gombnyomásra tölti illetve játsza le? Nagyon fontos lenne megtalálnom mert p2-es 400-as gépem egyébként meghal böngészés közben a reklámbanerektől (pl: origo) Köszönöm, ha tudtok segíten!
Nekem p3 500Mhz s gépem van de ez birja a reklámokat.Csak a flash játékok kicsit szaggatnak.
Végre valaki aki nem a szövegelésről szövegel.
![]() ![]() ![]() ![]()
Az a baj, hogy a sok flash tartalom lassítja, és hibára kényszeríti a gépemet, s volt egy nagyon jó pluginom ami csak akkor játszotta le a flasht, ha rákattintottam, ettől nagyságrendekkel megnőtt a böngészési sebességem!
Csak sajna az asszony bevírusozta a gépet, s újratelepi meg satöbbi, most meg nem találom... Ha valaki tudja melyik az, annak köszönöm a segítséget!
Látom nagyon pihent vagy :beka3: ez való neked:
Reflex Testing Maze Game
Ha nyár lenne, akkor törhetnéd!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |