Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   209 / 3614
(#) hapro válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

aha.. tehát vagy 15fok alatt kell éljünk vagy 30 fok fölött, és máris kimúlnak ezek a rohadtak..
De a raides módszer sem rossz.

Még gyűjtöm az infót.

Ja és nem is muslinca hanem muslica.
(#) googa válasza hapro hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Az is megoldás lehet. Szerintem nézz körül jobban azon a környéken ahol tolonganak. Nem lehet mondjuk a kisszekrény mögött, alatt, vagy a szemetes mellett, a szemetesben olyan cucc amire buknak?
(#) válasza hapro hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Idézet:
„Ja és nem is muslinca hanem muslica.”

Ezt így azért nem merném kijelenteni! Nyisd ki a helyesírási szabályzatot, és meglátod, hogy mindkettő helyes.
Amúgy nem kötekedni akartam, csak gondoltam utánanézek a dolognak, mivel én is muslincának hívom
(#) hapro válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Az a helyzet, hogy gyakorlatilag a falon tolonganak, olyan a mennyezet és a fal, mint ha mákos lenne.
Arra számítottunk, hogy pár nap alatt kimúlnak maguktól, de úgy nézem szívósak, vagy folyamatosan újra születnek.
De valószínű vegyszerezés lesz a vége, amit el szerettem volna kerülni.
(#) hapro válasza hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

ok így megnyugodtam.
(#) levii válasza hapro hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Néha nálunk is előjönnek főleg nyáron, ilyenkor ki szoktunk rakni egy kis alamaecetet egy pohárba és cseppentünk bele egy kis mosogatószert.
Ráaszállnak az almaecetre és mivel van benne mosogatószer elsülyednek pár nap és nincs több muslica.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Én a pókokkal bánok el így
(#) hapro válasza levii hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Na ezt most ki is próbálom.

(#) dbase válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

A tükrözés projektor miatt kellene, mert kap egy tükröt a kivetített kép s felcserélődik a bal-jobb oldal, s nehéz lenne szétszedni a vetítőt.
(#) googa válasza zenetom hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Viszont a pók, az okos állat, kimászik a csövön. Ezért én, mikor fogtam egy ló méretű pókot a parnám mellett...porszívóval fogtam...de mondjuk akkora volt, hogy leginkább betonkeverővel kellett volna megfogni...szóval fogtam a porszívó csövet és betettem a fürdőkádba, abba meg engedtem egy kis vizet..."ússzá vazzeg" - mondtam neki...
(#) szabi83 válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

"ússzá vazzeg"

(#) zenetom válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Nem akarok értetlenkedni, de egy betonkeverővel hogy fogsz meg egy pókot
Ez olyan vicces
(#) hapro hozzászólása Okt 26, 2008 /

Jó ez az almaecetes mosogatószeres módszer. Két óra alatt már 18db muslincát fogott, a többi meg ott rajzik körülötte.
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

de az áramot fogyaszt, olyan meg nincs nekünk itthon.
(#) bandikala válasza hapro hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Hogy netezel áram nélkül?
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Így van !
(#) bandikala válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Ki van belezve a monitor és bele van állítva egy gyertya. :eplus2: Most mondjátok hogy gonosz vagyok
!
(#) bandikala hozzászólása Okt 26, 2008 /

Mi otthon a kéményt béleltük saválló csővel,és véletlenül nem lett betömve egy lyuk és mikor apám a perlitet szórta bele,minden perlites lett a fürdőszobában.lehetett porszippancsozni. 2 porzsákot ürítettem ki.
(#) Georgee hozzászólása Okt 26, 2008 /

Nah szerintem ideje lazítani full képernyőn nézzétek végig :d a szöveg nagyon nyerő klikk
(#) googa válasza Georgee hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Basszus, erre készültem, mégis beszívtam.
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

jó ez a kávé helyett
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

mondd a címet nem gondoltam hogy ki fogja ütni . anno nekem amikor megmutatták, egy kissebb discotechnika volt odacsavarva gondolhatod ...
(#) bandikala hozzászólása Okt 27, 2008 /

Itt az ideje megtörni a jeget.Kilenc óra óta senki meg sem szólalt.Csak én most.
(#) Ricsi89 válasza bandikala hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Én sem írtam ide már egy ideje. Most itt az idő.
(#) kaszarobert hozzászólása Okt 27, 2008 /

Attila86-nak gratulálok ahoz a csodához amit ezekkel a ledekkel képes volt megépíteni

Nem tudja valaki honnan tölthető le az a flash plugin ami blokkolja a firefoxban a flashtartalmakat, és csak gombnyomásra tölti illetve játsza le? Nagyon fontos lenne megtalálnom mert p2-es 400-as gépem egyébként meghal böngészés közben a reklámbanerektől (pl: origo)
Köszönöm, ha tudtok segíten!
(#) moltam válasza kaszarobert hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Nekem p3 500Mhz s gépem van de ez birja a reklámokat.Csak a flash játékok kicsit szaggatnak.
(#) bandikala válasza kaszarobert hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Végre valaki aki nem a szövegelésről szövegel. Csak vicceltem.
(#) kaszarobert válasza moltam hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Az a baj, hogy a sok flash tartalom lassítja, és hibára kényszeríti a gépemet, s volt egy nagyon jó pluginom ami csak akkor játszotta le a flasht, ha rákattintottam, ettől nagyságrendekkel megnőtt a böngészési sebességem!
Csak sajna az asszony bevírusozta a gépet, s újratelepi meg satöbbi, most meg nem találom... Ha valaki tudja melyik az, annak köszönöm a segítséget!
(#) MolnarG válasza Georgee hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Látom nagyon pihent vagy :beka3: ez való neked:
Reflex Testing Maze Game
(#) _ampervadasz_ válasza bandikala hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Ha nyár lenne, akkor törhetnéd!
Következő: »»   209 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem