Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: a hozzászólás dátuma. „Jan 27, 2006” ![]()
Látom más is lapka dobozokban tartja a cuccait
![]()
Nagyon ismerős project
![]() Gratulálok, nincs is annál szebb, mint egy saját készitésű MP3 lejátszó ![]()
Köszi. Nincs benne dekóder, de digitális rendszerhez lesz, ezért állandóan világítani fog. Nem akarta bratyóm bonyolítani, pedig én felajánlottam neki hogy tehetünk ebbe is dekódert. Megcímeznék ugyanarra a címre, mint a mozdonyt, és akkor együtt kapcsolhatná a lámpákat. De azt mondta jó lesz ez így. Meg lehetett volna fehér led is, de az vagy 3x annyiba került volna mint a sárga. Úgyhogy ez ilyen kis low cost modellvasút lesz, a kocsik is valami playtime vagy mi, olcsóbb kivitelűek.
Ja, leejtettem ma az asztalról egy ilyen mini ledet, de megtaláltam a földön ![]()
Frankye: A szofvert magam írom... Az LCD kezelést azt most csak beinclude-oltam, de valószínűleg újraírom mert vannak homályos részek a működésével kapcsolatban
IMi: A programozó az egy STK500v2-es programozó Ez alapján épült, csak az enyém sokkal kisebb lett ![]() vtnagy: A mappa kezelést még nem oldottam meg, de szerintem nem viszem túlzásba. Elég lesz szerintem egyszeres szint az almappákba. Főleg hogy majd a skinek egy külön mappában lesznek letárolva. De itt még nem tartok.. majd kiderül
Szupi lett!
A sárga fény nem is olyan rossz, retrós, meg inkább hasonlít az eredetiekhez. Azok se hófehérek. A dekódert én betenném, de ha több mozdony is húzza, akkor külön címet adnék neki. (utálom az ilyen hangyaf***nyi alkatrészeket)
Szerintem a sárga jobb, mert élethűbb a fénye, mint a fehérnek. Tényleg tuti kis jószág!
![]() Idézet: „A sárga fény nem is olyan rossz, retrós, meg inkább hasonlít az eredetiekhez. Azok se hófehérek.” Ugye? Én is ezt mondom.
Én egy vezérlőkocsiba szereltem szigorúan melegfehér LED-eket és nagyon szépek. Na az az eredeti!
Tehát azért tegyünk különbséget a meleg- és hidegfehér LED-ek között. Hidegfehér már inkább kékes.
Ez melegfehér LED, és a sima fehér LED közötti különbség. Igen szembetűnő!
Hát igen. A különbséget "zongorázni" lehet a kettő között. De vajon ez árban mennyire látszik meg?
Az még nem olyan egetverő. Kösz a kiegészítést és a tippet!
HEStore-ban kapható már a melegfehér LED? ![]()
Nem bírom ki hogy ne lássatok egy kis kábeldzsungelt
![]() Avagy majdnem kész az újabb projectem ![]() Elnézést a rossz képminőségért Hehe, ez tetszik hogy ennyi vasutas érdeklődésű ember van itt. Tudom hogy nem kívánságműsor, de jó lenne ha lehetne kapni 0805 nél kisebb ledeket is a store-ban. És persze a meleg fehéret is, mert tényleg nagyon tutin néz ki.
Annyit ígérhetek, hogy továbbítom a HEStore-osoknak. Nekem is kellett volna már SMD LED...
Sziasztok!
elkészült a mélyládám+hozzá ez erősítő teszek fel néhány képet remélem tetszik néhány szót a szerkezettről:a láda a somogyi hangfaltervező kiadványában leközölt 2+200mm-es passzív subláda, anyagnak 3cm vastag MDF lapot használtam, semmi rezonálás, zizergés ![]() az erősítő 120W-os conduktor, elégedett vagyok ezzel a ládával [off]ezt tényleg én csináltam nem keverendő Roland69-el :hehe: [off] Üdv![off]
és még néhánykép!
Ügyes!
![]() ![]() Már nem csinálok új hsz-t, bemutatom ebben a kis távirányítómat. Attiny13 van benne, RC-5 szabvány van most beleprogizva, ügyeltem az "esztétikus" megjelenésre is ![]() ![]() Íme:
Tényleg jól szól
![]() de a Te műved sem semmi grat hozzá szép munka!
Nem elég hogy leesett az állam még el is gurult... :eek2:
![]()
Ne csináld már! Vizuális típus vagyok!
![]()
Gonosz kérdés, a dobozolása hogy lesz? :bohoc:
De ne hari, csak az irigység beszél belőlem, egy ilyen szép munka láttán! Idézet: „Az állam én vagyok.” - mondta XIV. Lajcsi király egyik ismerőse ![]()
Le a kalappal a munkád előtt! :kalap:
Köszönöm az összes dícsérő hozzászólást!
![]() Az ember igyekszik, kb 2 és fél órámba tellett mire megcsináltam a nyákot. Idézet: „Gonosz kérdés, a dobozolása hogy lesz?” Valóban gonosz a kérdésed! ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |