Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: a hozzászólás dátuma. „Jan 27, 2006”
Látom más is lapka dobozokban tartja a cuccait .
Nagyon ismerős project
Gratulálok, nincs is annál szebb, mint egy saját készitésű MP3 lejátszó
Köszi. Nincs benne dekóder, de digitális rendszerhez lesz, ezért állandóan világítani fog. Nem akarta bratyóm bonyolítani, pedig én felajánlottam neki hogy tehetünk ebbe is dekódert. Megcímeznék ugyanarra a címre, mint a mozdonyt, és akkor együtt kapcsolhatná a lámpákat. De azt mondta jó lesz ez így. Meg lehetett volna fehér led is, de az vagy 3x annyiba került volna mint a sárga. Úgyhogy ez ilyen kis low cost modellvasút lesz, a kocsik is valami playtime vagy mi, olcsóbb kivitelűek.
Ja, leejtettem ma az asztalról egy ilyen mini ledet, de megtaláltam a földön Pedig nem sok esély volt rá.
Frankye: A szofvert magam írom... Az LCD kezelést azt most csak beinclude-oltam, de valószínűleg újraírom mert vannak homályos részek a működésével kapcsolatban
IMi: A programozó az egy STK500v2-es programozó Ez alapján épült, csak az enyém sokkal kisebb lett , JTAG-ot nem tud. vtnagy: A mappa kezelést még nem oldottam meg, de szerintem nem viszem túlzásba. Elég lesz szerintem egyszeres szint az almappákba. Főleg hogy majd a skinek egy külön mappában lesznek letárolva. De itt még nem tartok.. majd kiderül
Szupi lett!
A sárga fény nem is olyan rossz, retrós, meg inkább hasonlít az eredetiekhez. Azok se hófehérek. A dekódert én betenném, de ha több mozdony is húzza, akkor külön címet adnék neki. (utálom az ilyen hangyaf***nyi alkatrészeket)
Szerintem a sárga jobb, mert élethűbb a fénye, mint a fehérnek. Tényleg tuti kis jószág!
Idézet: „A sárga fény nem is olyan rossz, retrós, meg inkább hasonlít az eredetiekhez. Azok se hófehérek.” Ugye? Én is ezt mondom.
Én egy vezérlőkocsiba szereltem szigorúan melegfehér LED-eket és nagyon szépek. Na az az eredeti!
Tehát azért tegyünk különbséget a meleg- és hidegfehér LED-ek között. Hidegfehér már inkább kékes.
Ez melegfehér LED, és a sima fehér LED közötti különbség. Igen szembetűnő!
Hát igen. A különbséget "zongorázni" lehet a kettő között. De vajon ez árban mennyire látszik meg?
Az még nem olyan egetverő. Kösz a kiegészítést és a tippet!
HEStore-ban kapható már a melegfehér LED?
Nem bírom ki hogy ne lássatok egy kis kábeldzsungelt
Avagy majdnem kész az újabb projectem Elnézést a rossz képminőségért Hehe, ez tetszik hogy ennyi vasutas érdeklődésű ember van itt. Tudom hogy nem kívánságműsor, de jó lenne ha lehetne kapni 0805 nél kisebb ledeket is a store-ban. És persze a meleg fehéret is, mert tényleg nagyon tutin néz ki.
Annyit ígérhetek, hogy továbbítom a HEStore-osoknak. Nekem is kellett volna már SMD LED...
Sziasztok!
elkészült a mélyládám+hozzá ez erősítő teszek fel néhány képet remélem tetszik néhány szót a szerkezettről:a láda a somogyi hangfaltervező kiadványában leközölt 2+200mm-es passzív subláda, anyagnak 3cm vastag MDF lapot használtam, semmi rezonálás, zizergés az erősítő 120W-os conduktor, elégedett vagyok ezzel a ládával [off]ezt tényleg én csináltam nem keverendő Roland69-el :hehe: [off] Üdv![off]
és még néhánykép!
Ügyes! Remélhetőleg jól is szól!
Már nem csinálok új hsz-t, bemutatom ebben a kis távirányítómat. Attiny13 van benne, RC-5 szabvány van most beleprogizva, ügyeltem az "esztétikus" megjelenésre is sajna néhány alkatrész nem volt kéznél SMD-ben de amint lesz kicserélem. 12 csatornás, jelenleg PHILIPS Tv jeleit gyűrtem bele Íme:
Tényleg jól szól
de a Te műved sem semmi grat hozzá szép munka!
Nem elég hogy leesett az állam még el is gurult... :eek2:
Ne csináld már! Vizuális típus vagyok!
Gonosz kérdés, a dobozolása hogy lesz? :bohoc:
De ne hari, csak az irigység beszél belőlem, egy ilyen szép munka láttán! Idézet: „Az állam én vagyok.” - mondta XIV. Lajcsi király egyik ismerőse
Le a kalappal a munkád előtt! :kalap:
Köszönöm az összes dícsérő hozzászólást!
Az ember igyekszik, kb 2 és fél órámba tellett mire megcsináltam a nyákot. Idézet: „Gonosz kérdés, a dobozolása hogy lesz?” Valóban gonosz a kérdésed! Valószínű valami átlátszó külsőt adok neki. Ha viszont ezt nem tudom megoldani, akkor marad a fának a szép mintázata és felületkezelése |
Bejelentkezés
Hirdetés |