Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „Valószínű valami átlátszó külsőt adok neki. Ha viszont ezt nem tudom megoldani, akkor marad a fának a szép mintázata és felületkezelése.” Ha egy kicsit vársz, akkor nagyon rövid időn belül megfog jelenni egy cikkem, ami megoldás lesz eme problémádra.
Ez egy jó ötlet!
![]() ![]()
Elkészitettem Topi AVR Doper-jét, mini USB-s változatban. Kettő lett belőle.
Az egyik 10 lábas full verzió, a másik pedig 6 lábas és csak STK500 kompatibilis módban lehet használni (Jumperek kiszedve). Viszont az utóbbi, tartalmaz még egy bicolor LED-et, ami a külső nyákon jelenlévő táp esetén, pirosan világit, programozáskor pedig kéken.
Szép munka! Nem semmi beforrasztani egy ilyen IC-t!
A visszazárhatós fedéllel ellátott "műszerdoboz" kifejezetten tetszik!
Ejha! Szép munka! :kalap:
![]() Amugy én összeszerelés után egy kis alkoholos fürdőt csinálok neki és igy lejön róla az összes gyanta aztán csilli villi lesz.
Ismét láthattunk egy példát, mire jó egy TIC-TAC-os doboz!
![]()
Nyákrajzot és pár soros szöveget kérek amit kitehetek a cikkhez!
Ez gyönyörű.
Köszi mindenkinek!
Zsuscsinyo: a nyák le lett fujva Flux spray-el, ezért olyan amilyen ![]() Topi: A nyákrajzot, természetesen küldöm. Köszi
Egyszerű, de mégis mutatós darab! :kalap:
Hali...
Ma voltam Terem Crosson és azafelé a nagy "TV" mellet jöttem el ![]() ![]() amint látható az 1ik képen sok kis darabból épül fel...
![]()
Talán tegnap feljött és az a lényeg,hogy 1-2 ember kiváncsi volt rá...
okés most már világos
![]()
Szia! Nem lehet, hogy rossz képeket töltöttél fel? Nem látom rajtuk, amit építettél.
![]()
Ezeket te építetted? Szép munka, csak így tovább!!!
![]()
Ezért 1 csillagos ötös jár Doncso mester!
![]()
![]()
PBBPSU (PicoBreadBoardPowerSupplyUnit)
![]() Nem nagy cucc, de pont ez benne a lényeg. Minden rajta van ami kell. Egyszerű lyukacsos próbapanelra építettem rá. Az LM7805 két lábát meghagytam és azt kell beledugni a breadboradba. 9V-os elem csatlakozó van rákötve, így elemről, ill fali dugaszról is üzemel. A 2.0 verzióba már raknék rá egy led-et is, esetleg egy egyenirányító hidat ![]()
Hali!
Csini lett ![]() Megmondanád,hogy azmiaz a próbapanel mellett?
köszönöm. Azt hiszem egy ilyen kis eszköz mindenkinek kellene
![]() A próbapanelen a szervó vezérlőm van összerakva. Itt van egy videó a szervó vezérlőről: Szervó vezérlő a Hexapod topicban A próbapanel mögött pedig a PIC égetőm egy része látható ![]()
Szia!
Ügyes kis szerkezet! Az egyenirányító híd védelmi szempontból nem rossz dolog, főleg ha nem mindig ugyanarról a forrásról táplálod, meg akkor akár egy csengőtrafóra is rákötheted (váltóáram). Az elemes táplálásnál a ledet nem annyira tartom jónak (energiapazarlás). Viszont ha nagyobb terhelés is lehet, nem árt egy olyan lemezből hajlított kis hűtőbordát rátenni, mint amit a csatolt képen rajzoltam.
A kis sasszemű!
![]()
igen, az egyenirányító a védelmi szempont miatt kellene nekem is, mert volt, hogy véletlenül megcseréltem a polaritást a tápon :S
Led azért lesz rá, mert volt már, hogy rossz volt a csatlakozó és nem kapott mindig szuflát és nem tudtam,h miért resetel a pic ![]() Van otthon ilyen ráhúzhatós gyári bordám, de 2A-t bír a stab kocka. Azt hiszem ez a breadboard-os kivitelezésnél fedi azt a tartmoányt amit stabil 5v-ról kell majd táplálni ![]()
Már nagyon nagy szükségem volt egy logikai mintavevőre úgyhogy után építettem egyet ez alapján.
10Mhzen ketyeg a pic maximum 2us mintavétellel 8csatornán. Sajnos a pic buffere kicsi ezért maximum mintavételezési sebességnél csak pár tizedmásodpercet tud "rögzíteni".
Csinos kis műszer lett
![]()
Ez nagyon profi. Nem tervezel róla cikket írni?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |