Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sony E. K750 mikrofon bekötése
Lapozás: OK   1 / 1
(#) menyus hozzászólása Dec 11, 2008 /

Sziasztok!

Sikerült szert tennem egy marék SE k750 mobiltelefonban lévő (nem a szokványos külalakú és bekötésű) SMD mikrofonra, de nem találok róla semmi infót a neten. Úgy néz ki mint a "MEMS" mikrofonok de nem az.

Elvileg van egy GND je és + 2 pad je. Tudna valaki segíteni a bekötésében? Én már mindent elkövettem vele amit egy szokványos ECM mikrofonnal el lehet, de nem működik az istennek sem....

Előre is köszönöm.

k750mic.jpg

(#) titi válasza menyus hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Hali!
A Sony mikiket nem ismerem, de lehet, hogy digitális mikrofon (Nokiáknál van ilyen), ez esetben felejtős...
Ugyanis nem egészen úgy működik, hogy rákötöd egy előerősítő bemenetére, meg felhúzod tápra, és kész...
(Digitális jeleket küld...)
(#) menyus válasza titi hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Igen közben megtaláltam a gyártót is : KNOWL.

De az oldalukon pont a MEMS mikrofonokról nincs semmi adat a linkjük alatt...

Bővebben: Link
(#) menyus válasza titi hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

A furcsa az hogy van egy MP3 diktafonom amiben hasonló mikrofon van és az biztos hogy analóg mikrofon. De ettől még lehet hogy amit szereztem az digitális. Akkor dobhatom a hátam mögé az összeset, pedig örültem neki....Mondjuk nem volt drága.
(#) asi válasza menyus hozzászólására (») Dec 11, 2008 / 4

Hello, ennyit találtam róla, próbáld ki!
Egyébként biztos hogy jó a mikrofon?

Több helyen olvastam a meghibásodásáról.

k750mic.gif

(#) menyus válasza asi hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Király! Isten vagy , ezt kerestem. Lehet hogy az elsőt a próbálkozásokkal hazavágtam. Van vagy 20 db, azokból csak van 1 jó. Köszönöm !!
(#) menyus válasza menyus hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Viszont ha digit miki lenne akkor nem lehetne helyettesíteni normál ECM mikivel (rajz szerint), tehát analóg . Akkor viszont tudom használni, szuper!
(#) menyus válasza asi hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Most már csak azt kéne tudni hogy a rajz TOP vagy BUTTON oldali ábrázolás e. Mondjuk 2 próba (- 1 mikrofon) eldönthető...
(#) asi válasza menyus hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Sajnos nem tudom, én is csak ennyit találtam egy amerikai fórumon
(#) greatman válasza menyus hozzászólására (») Dec 11, 2008 /

Szia.

Itt a K750 kapcsolási rajzának egy része. Ebben benne van a bekötés.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem