Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   289 / 3603
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Én is itt vagyok. Illetve itt is meg nem is, mint Mátyás király. Hétfőn vizsgám lesz. Tanulnom kell!

Matyi
(#) zenetom hozzászólása Dec 20, 2008 /

Na mi az?
Mindenki tévézik?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 20, 2008 /

Na jól nézek ki, topi (-ék) szemében én jelentek egyedül, egy folyamatos zöld fényt, és egy folyamatosan villogó sárga ledet! ( csak egyedül tehelem az oldal szerverét )

szerk.: zenetom: Lehet kávét akart inni Topi a szerverteremben, és ráborította az egyik 100 -as switch -re, és csak lehet ennyien tudunk már csak becsatlakozni!
(#) bandikala válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Én is jelen vagyok!Én sem csinálok semmit csak ACDC-t hallgatok.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Hogy ne érteném, most vagy két sor között mert most írtam! Ha nem, akkor már nehezen!
(#) _ampervadasz_ válasza bandikala hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

én is azt hallgatózok!
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

100as switch? Kevés lenne

Éppen gyilkolom a freemail, vipmail és citromail szervereit.
Kimentek karácsonyi és újévi üdvözlő levelek.

Nem is akármilyen levél. Kép, de mindenkinek névreszóló. Tessék csekkelni a levelesládát.
Harminc és fél ezer kimenő levél nagyjából e három levelezőszolgáltatón osztozik, és néha-néha a freemail már küldi vissza a service unavailable üzenetet

Kb a levélküldés a 40%-nál tart... Izzad a mailserver gépünk is ilyenkor. Még jó, hogy több szerverből áll a HE kiszolgálása. Így emiatt a HE abszolút nem lassul be.
(#) bandikala válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Hehe.Mindenki készülődik,mert tegnap ránéztem az offra és az előző oldal is ez volt, ami most.

Tegnap beüzemeltük a vegyestüzelésű cseh kazánt.Nem kell nekünk a putyi...n gáza.
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Akkor mindent bele, készítheted a poroltót! Gondoltam hogy kevés lenne a 100 -as switch!
(#) DuMatyi válasza bandikala hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

ACDC: egyenáramot és váltóáramot kapcsolgatsz a hangszóróra?

SZERK: bocs, de benne vagyok a vizsgaidőszakban. amint lesz időm, megy a kapcsrajz amit igértem!

Én jelenleg Small faces-t, Animalst, Eric Claptont, Dire Straitst, Shocking Blue-t, Yardbirdst hallgatok.
(#) Topi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Nyugtató sweepelt négyszögjel.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

A váltóáram elmegy, de az egyenáram...
(#) bandikala válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Ez jó!

Feldobok egy témát,ha már senki sem bír újat kitalálni:Mi a kedvenc kajád?
(#) bandikala válasza bandikala hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Mi van mindenki lelépett???Vagy csak a téma nem tetszik?
(#) DuMatyi válasza bandikala hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

olyan nincsen! de múltkor a brassói tetszett. épp arra vágytam, és azt adták a menzán!
A főiskolás nem válogat. illetve mégsem! kelkáposzta fözelék, brrrr.... fúj!
(#) _ampervadasz_ válasza bandikala hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Az én kedvencem, hálómintás díszlapocskák ( gofri), lapos csirkemebrió ( tükörtojás) darált állíti húgolyó, cseppfolyós paradicsommasszával (paradicsomfözelékkel)
(#) hapro hozzászólása Dec 20, 2008 /

Nos, köszönöm a jókívánságokat HE!
(#) DuMatyi válasza Topi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

igen. amikor nincs műterhelés kéznél, és kénytelen vagyok a minimaxra kiküldeni a teljesítményt. Négyszögjeles átvitel mérése. Előtte meg persze a crossover notch minimalizálása.... 1 kilohertz sinus, de én ellenőrzöm 10 kHz-n is. Hogy szerethetnek, amikor kiteszem az ablakba...
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Szintén köszönöm a jókivánságokat! Mindenkinek hasonló jókat kívánok! Örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok!

Matyi
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Szerintem meg egyik sem megy el, mert egyiknek sincs lába, se keze :crazya:
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Én egy jó kis dB -el megbombáztam a hangszórót, az meg kiakart sétálni az ajtón, pedig sekeze se lába.
Mindenkinek szép ünnepeket kivánok, és zárlatban nemgazadag, és sok mA -ben gazdag áramot kivánok mindenkinek!
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

illetve, ha elmegy kezedig-lábadig, akkor baj van
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 20, 2008 /

Egy pillanat, mindjárt ittleszek, csak utántöltök a celláimnak, mert a sok töltődés miatt elpárolgott az elektrolit belöllem, és hát nemkéne hogy e ceállim levegőt érjenek!
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Ezzel azt akarod mondani hogy iszol??
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Igen! DE csak kamilla teát!
(#) hapro hozzászólása Dec 20, 2008 /

Ezt érdemes megnézni és elgondolkodni rajta, hátha, aztán dolgozni a megoldáson, hátha kitalálunk valamit.

Bővebben: Link

no politika
- szabi83
(#) moltam válasza hapro hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Inkább nem mondom a véleményem róluk..........
Itt is vannak ma is belémkötöttek de megijjedtek a kvezetett kondijú vakumtól
(#) bandikala hozzászólása Dec 20, 2008 /

Az télleg jó.Én a rakottkrumplit csípom a legjobban.Meg a jó kaját.
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Dec 20, 2008 /

Én mentes vagyok a politikától, főleg az ilyenektől, a sok hü**e bekiabál, és csak a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki ezzel magukról, miközben semmit nem tesznek az orszégrt, szóval...
(#) googa hozzászólása Dec 20, 2008 /

Helló Tezsvéreim!

Mindenki bevásárolt már karácsonyra? Gondoltam veszek a bébimnek valami táskát, ez lenne a 175432. darab kb., dehát nőknek táskából sohasem elég. Felnéztem a táskapláza oldalára és most rakosgatom vissza az államat, az akciós 45.000- 65.000 forintos árak miatt. Persze vannak olcsóbbak is, dehát milyen jó lenne már egy Roccobarocco, vagy egy Laura Biagiotti...de nem lesz... (he-he, vagy egy lamborghini)

Erről jutott eszembe, hogy voltam egyszer gyerekkoromban Tarvisio-ban és ott van egy bazi nagy ruhapiac. Működik az még, milyen cuccok vannak? Tudtok erről valamit mesélni nekem?

Következő: »»   289 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem