Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
JAAA ilyn van nekem is de nekem be van építve.Amúgy én azt hittem hogy vékony nem hogy alacsonyabb.Bocs
Én amúgy propeller clockot csinálok és a programozásnál vagyok elakadva mert nem találok semmi olyn normális pic égetőt ami 16f628-at is képes égetni és persze müködne is.
[link=http://users.atw.hu/deguss/elektro/picegeto.php]http://users.atw.hu/deguss/elektro/picegeto.php[/link]
Tutira működik...kb. 1 hete építettem meg, és elsőre jó volt! Ezen topik 30-dik oldalára lapozva találsz 8 képet arról, hogy hogyan is néz ki a remekművem. 4 kép a NYÁK-ról ültetés előtt, 4 kép az elkészült eszközről...ez LAZÁN tud 628-at is égetni...
Aha ezt ismerem is mert degussal elég jóva vagyunk.Amúgy 98%-ba kész is van ez a égető.Amúgy Te csináltál nyáko?vagy mi? Mert nekem is van de nem tom jó e.
Igen, a NYÁK-ot én készítettem hozzá. Mint ahogy a képeken látszik, SMD alkatrészekhez terveztem, amit csak lehetett. 2 kondi maradt felülre, meg a Graetz, mert ha SMD-t rakok be, és mindezt alulra, akkor érthető módon billegett volna eléggé a cucc
Ezért van ott a trafón kívül pár hagyományos alkatrész is...
Aha értem.De még azért félek még hogy mivel ez külső tápos ezért hazavágja a gépet.
Ha jól rakod össze, és 10-szer ellenőrzöl mindent, mielőtt elsőként rádugod a gépedre, akkor semmi gáz sem lesz...
Ha az ősember nagyon félt volna lemászni a fáról, akkor most képzeld el, hogy a fákon görnyedve, egy oduból gépeznénk...hát hogy nézne az ki?
És akkor azt mondod hogy akkor az ír 16f628at is?Biztos?
Üdv!
Csináltam képeket a működő panelről! Várom a véleményeket , és az építő jellegű kritikákat! sztem nappali fénynél, vaku nélkül fotoz, és kissebb képet köszi!javítottam. szabi83
Nagyon szép munka Pavel! Nagyon tetszik!
Itt az én új munkám, sajna sehogysem sikerült most éles képeket csinálni a gépemmel kissebb kép méretet! belenyúltam! szabi83
! Szép! Ha befejztem az erősítőmet. én is valami hasonlót szeretnék tenni a gépemmel !
Hi
Grat a vezérlőhöz. Biztos nagyon fel fogja dobni az egészett.
Hűű ez a quadvezérlő nagyon megmozgatta a fantáziámat... légyszives leírnád bővebben hogy miket is csinál (mindet ! )
Nagyon szép munka ! Ha már itt vagyok hadd kérdezzem meg a kedves szakikat hogy új quadhoz honnan tudnék én beszerezni szép új fém dobozt? Vagy alut? Rackdoboznak mégjobbban örvendenék. Előre is kösz a válaszokat
Apám...elfolyik az agyvizem...
Hihetetlen, hogy egyes emberek mit ki nem találnak...nagyon tetszik, nagggyon jól nézki, igényes munka!!! Én is kíváncsi vagyok, miket is vezérel, miket tud! Üdv: PLaci
de jól tettem, hogy kivilágosítottam a képeket D
amugy nekem is tetszik
nah asszem én ezen a ponton szerettem bele a quad-ba
nagyon jól sikerült!!! ha megosztanád velünk a kapcs rajzokat, nyák tervewket esetlek akkor nagyon hálásak lennénk! ugye? én biztosan! gondolom picel csináltad. vagy van ehez vmi speckós ic? U.I.: mégegyszer: nagyon jó! üdw
Nem PIC...AVR atmel (de közel jársz...)
Pavel! Igen, én is szeretném látni a dokut,-ha nem top secret!
Sziasztok!
A rajzok és tervek természetesen nem titkosak , tessék bátran letölteni ! Ha valakinek észrevétele, vagy kérdése van a rajzokkal kapcsolatban, nyugodtan keressen meg e-mail - ban vagy privivben, szívesen válaszolok bármilyen kérdésre! Az vezérlő a következőket hivatott megvalósítani: hangerőszabályozás (DS1669), bemenetváltó vezérlése, hőtőborda hőm.figyelése és a ventillátorok ki/be kapcsolása (+ hőbizti ), némítás, a hangszórók késleltett rákapcsolása a kimenetekre...stb! Üdv
A csatolást javítottam, a többi hsz-t töröltem.
Megcsináltam a háttérvilágítást is. (most tudtam jobb képeket csinálni)
Darazsx!
Wow! Kafa...! Pavel! és big-big thx!
Nagyon jól néz ki a tekerők háttérvilágítása! Mint ha gyári lenne! Ügyi vagy!
Kössz szépen a dicséreteket!
Közben rájöttem, hogy kicsik a bordák az LM317-eseken. Kellett rátennem komolyabbakat
Üdv!
Tavaly építettem egy öntözővezérlőt. A lelke egy Z80-as processzor Ne tessék kinevetni! Akkor még a mikrovezérlőkről halvány fogalmam sem volt, a Z80-assal meg még a gimiben találkoztam (az első iskola számítógép -HT1080Z kb. 23 éve - még Z80-nal ment) A vezérlő programjával az állandó időhiány miatt még nem vagyok kész. Persze valami mikrovezérlővel kisebbet, elegánsabbat, több szolgáltatást nyújtót lehetne összerakni.
Még néhány kép tőlem.
Aztán még egy, három kütyüről: egy Microchip-es (AN689) műszer, az epromégetőm és egy ProPic2. Még annyit, hogy az elektronikával csak kizárólag hobbi szinten foglalkozom, ha az idő meg a család engedi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |