Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   356 / 3606
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Ezek nem feldolgozások! Ez az eredeti torzított változata.
Ismerek sok jó feldolgozást. (A Yesterday (Lennon) pl. 1723 feldolgozást ért meg, és majdnem mind nagyon jó.)
(#) Norberto válasza watt hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Leírtad, amire én is gondoltam.
(#) DuMatyi válasza watt hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Oké, akkor vedd úgy, hogy nem is írtam le! Nem kívántam sem tolakodni, nem vártam megerősítést, biztos vagyok a dolgomban. Túlzottan is. Minél inkább le akarnak beszélni, átformálni, gúnyolni, stb... Annál inkább. Mindegykre volt példa. Emellett a baráti-haveri körömben az "acélbetétes" rockertől a house-on-át a disco-ig minden zenei ízlés képviselteti magát. Mindenki elfogad mindenkit. Ennyi.
(#) watt válasza Norberto hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Köszönöm Norberto, nem hittem volna, hogy ennyiszer egyet tudunk érteni, főleg a kicsit szerencsétlenül sikerült kezdés után!
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Akkor ezek szerint gondolatolvasó szakkörre is be lehet itt iratkozni??? Én is mennék!
(#) dbase hozzászólása Jan 17, 2009 /

Tudtok valami olyan oldalt, ahol meglehetne nézni a szakképesítéshez beírható foglalkozásokat?
Azaz mit engednek beírni, ha kiváltom a vállalkozóit?
Nem találok semmit, de még szakszavak sem jutnak eszembe.
Más: Olyan oldal is érdekelne, ahol meglehetne nézni a munkakörökhöz tartozó munkavédelmi eszközök leírást, kötelező eszközöket, stb. Az a durva, hogy megjön egy ellenőr és csak elkezd hibákat keresni. De mi alapján? Bosszantó, hogy nincs egy honpolgár által bármikor elérhető gyüjtemény. Mindenki csak tippel mi kell a munkavédelemhez. Bosszant.
(#) watt válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Én nem akartalak lebeszélni, átformálni, gúnyolódni semmiképp!
Nem csak ez az egy hozzászólásod miatt írtam le amit leírtam. A sarkos hozzáállás helyénvaló egy szakmai oldalon, ha elektronikáról, szakmáról van szó, mert ez egy egzakt téma(de még ez sem mindig, de van amit csak egyféleképpen lehet jól csinálni), de szubjektív vélemények kisarkított, másokat lekezelő, ledegradásló módon való előadása nem vet jó fényt az írójára.
Miért lekezelő és sértő másokra? Mert érezteted, hogy aki nem azt szererti amit te, azt lenézed. Én nem szeretem az ilyen hozzáállást, mert senki nem gondolhatja magáról, hogy többet ér csak azért, mert van véleménye!
(#) llaci56 válasza dbase hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Nekem munkavédelemről már csak az a sok plakát és azokra írt jelmondat jut eszembe, amit hajdan üzemi gyakorlaton láttam.

"A munkavédelmi felszerelések használata kötelező!"
(Én e nélkül is tudtam védekezni a munkával szemben!)
" A balesetet azonnal jelenteni kell!"
"Apu, anyu, hazavárunk!"

Én is költöttem egyet:
Dolgozz keveset, nem lesz baleset!

(Bocs, hogy segíteni nem tudtam!)
(#) watt válasza dbase hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Kedvenc Unokaöcsém hasonló helyzetben volt. Sajnos azt kell mondani, hogy ingyen nincsen infó. Ha fizetsz az ellenőrnek, akkor elmondja, hogy mit kell csinálnod, hogy neki jó legyen, azaz elfogadja amit lát. Vagy fizetsz egy szakártőnek. Ilyen mocsok világban élünk. Információt ingyen csak itt kapsz, de sajnos ebben most nem tudok segíteni!
(#) zenetom hozzászólása Jan 17, 2009 /

No már 3 napja fáj iszonyatosan a torkom, semmi sem enyhíti, (sem a méz, se ma strepsils, sem a tea, SEMMI), ha a fejemet mozgatom akkor még jobban fáj a torkom (alapjáraton is fáj, de ugy még jobban), evés/ivásról nem is beszélve, az már nagyon durva, szerintem ez más mint valami virusos fertőzés, szerintem az nem fáj ennyire. Lehetséges hogy mandulaműtét lesz belőle?
(#) DuMatyi válasza watt hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Nem, nem nézem le. Csupán jelzem azt, hogy ezt gondolom. Ha így meg át, akkor sajnálom. Túl sokszor kaptam sunyi módon a hátamba a kést. Nagyon divat lett manapság... Saját bőrömön érzem! Ez az egyetlen, amit sosem bocsájtok meg! Ezért mindig kimondom, amit gondolok.Nem szoktam ellentmondásba keveredni magammal, éppen ezért! Én SOHA nem gáncsoltam, gúnyoltam senkit a háta mögött! Ja, és nyugodtan meg lehet vetni ezért! Ennek is állok elébe!
(#) watt válasza zenetom hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Á nincs semmi bajod! Menj nyugodtan dolgozni, vagy suliba! Ha úgy gondolod, hogy menjek a fenébe, akkor jó nyomon jársz, és inkább menj el az ügyeletre! :yes:
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Idézet:
„Csupán jelzem azt, hogy ezt gondolom.”

A probléma abból fakad, hogy ezt általában nem kizárólagosan jelzés-értékűen írod le, vagy nyilvánítod ki, hanem (egyre inkább) görcsösen ragaszkodsz az álláspontodhoz, bármiről is legyen szó. :szomoru1:

Kicsit viccesen úgy is kifejthetném az eddigi általad írottak alapján, hogy létezik egy liberális felfogás, létezel te a sajátos felfogásoddal, és létezik a konzervativizmus, ami az előbbi kettő között középúton van. Én ezt érzem néha. :szomoru1:
(#) watt válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Idézet:
„Nem, nem nézem le. Csupán jelzem azt, hogy ezt gondolom. Ha így meg át, akkor sajnálom.”

Nekem így jön át, és úgy látom nem csak nekem. Ezt sajnálhatod is!
(#) zenetom válasza watt hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Ha hétfőig nem csillapodik, akkor megyek vissza az orvoshoz és elújságolom neki hogy mi a helyzet.
Ha kihúzom még egyáltalán addig.
(#) watt válasza zenetom hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Nincs ügyelet? Hosszú idő a 40 óra, nehogy bajod legyen!
(#) wg_kezdo hozzászólása Jan 17, 2009 /

Sziasztok!

Most olvastam: lézeres biciklisáv:

Saját lézeres biciklisáv

Szerintetek megvalósítható?
(#) wg_kezdo válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Most kapcsolok, hogy a lézeres vízszint mérőm tud vagy 3m-es vonalat rajzolni lézzerrel és csak egy 1,5V-os elem van benne.
Bár talán lézer sem kéne hozzá.
(kérdés moderátorokhoz, nyissak(hatok) egy külön témát ennek vagy itt a helye)
(#) tiggersoft válasza sprofan hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Nekem valami ilyesmi dereng...

Rajz1.JPG

(#) zenetom válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Jól néz ki meg egy poént megér, de szerintem drága mulatság lenne, meg a mezei villogó feltűnőbb. Az alábbi kommenten az oldalról jót nevettem:
Idézet:
„Ez olyan ipari lézer hogy elpárologtatja az autót ha keresztezi az útját, vagy csak sima fényjelzés?

Érdekes egy találmány, de nem sok értelmét látom.
(#) Frankye válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Egy a baj: A kerékpársáv nem attól kerékpársáv, hogy ott a vonal, meg a stilizált bicaj, hanem attól, hogy tábla jelöli. De ha táblát is tudsz vetíteni a lézerrel, akkor semmi gond!
(#) Moderátor hozzászólása wg_kezdo hozzászólására (») Jan 17, 2009

Idézet:
„(kérdés moderátorokhoz, nyissak(hatok) egy külön témát ennek vagy itt a helye)”

Itt a helye. Szerintem :gumicsirke:
(#) Action2K válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Jó minőségűt házilag úgyse tudunk, ha meg sikerülne, a rendőrbácsi örülne a legjobban: "Ho-hó, pénz áll a házhoz!"
(#) kobold válasza (») Jan 17, 2009 /

Épp írni akartam, hogy újabb [...] ötlet helyett inkább abból a 17-ből kellene lezárni, befejezni valamit, amit korábban nyitott...
Wg_kezdo: ha önállóan összerakod, és bemutatod a
Idézet:
„Ki, mit épített?”
c. témában, na meg érdekli is a többieket, egye fene, nyithatsz neki egyet
(#) poros válasza dbase hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Nekem anno könyvelő segített ebben. Nekik van rálátásuk a teáor számokra meg egyéb dolgokra. Egyedül biztosan nem boldogulsz. A munkavédelmis meg úgy is pénzt beszedni megy mint manapság a hivataloktól megszoktuk. De azért a munkavédelmi felügyelőségnél talán tudnak segitteni. Ha baj van akkor úgy is te leszel a hunyó.Esetleg TEÁOR számot keress.
(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 17, 2009 /

Mi van ma vitanap??? itt is vita van, meg egy másik fórumon is. Most épp a kocsiban lévő 2000W-nyi zenéről diskurálunk.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

2000W zenei az kb. 1400W szinuszos, ami kb 1000VA vagy 1000W DC.
Ehhez, 12V-ról, 83A kell folyamatosan! Ki bír az autó (aksi) több órán keresztüli önindítózást?
(#) wg_kezdo válasza Action2K hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Ja nem házilag gondoltam, csak ha egy vízmértékbe ami 6000 Ft volt állvánnyal van már egy olyan ami az egyik csíkot simán meg tudja húzni akkor a kínaiak gondolom tudnak csinálni olyat is ami a másik vonalat is megrajzolja.
A villogó természetesen kell, de hidd el lenne hatása az elsodrások sokszor abból adódnak, hogy rosszul számítják ki az autósok meddig lehet leszorítani az útról a biciklist.
A rendőr pedig nem biztos, hogy tudna mit csinálni másrészt pedig, ha beválna talán lenne is elég támogatója. Azért egy-egy biciklis felvonuláson lehet látni mennyien vannak akik inkább azt a közlekedési eszközt részesíti előnyben és TESZNEK is érte valamit nem csak beszélnek.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Akkor enyém a holmi!
Füldugó használatát nem tiltottad.
(#) wg_kezdo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

A mi próbatermünk anno 3x2-es volt.
Itt volt:
1 db dob
2 db Kettner 100W-os (szólt is) gitárhoz
1 db Marshall (200W-os) bassus
1 db házi (100W-os) billentyű
1 db kb 300W-os két dobozos ének.
A dob (és a dobos) miatt általában eléggé fel kellett csavarni a hangerőt.
Egyenlőre még hallok bár az is igaz, hogy próbák után eléggé hangosan beszélgettünk egymással
Következő: »»   356 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem