Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt el lehet dönteni, hogy egy iromány irodalmi mű, vagy sem?
A zenét ugyanúgy meg lehet különböztetni a zajtól. A zenének is vannak szabályai, melyek betartása nélkül biztosan csak zaj.
Szeretném, ha lezárnánk a témát. NEM kívántam senkit megbántani. Csak a zenéről írtam! NEM a személyről! Még egyszer mondom: az ismerettségi körömben van discos, house-os, acélbetétes rocker! A house-os nem drogos, a rocker nem skinhead! A house-os és a rocker is bizalmas jó barátom! Mindkettőért tűzbe mennék! Olyanok, mintha a testvéreim lennének. Képzeljétek: együtt szoktunk kocsmázni. Ennyit a sztereotípiákról, és az előítéletekről. Igyekszem röviden fogalmazni, ez megkövetel némi sarkítást! Máskülönben meg nyaggatnak a fél oldalas gépelményeim miatt! Akkor most én vagyok a kis nyuszika, akinél az is baj, ha van rajta sapka, az is baj, ha nincs?! Akkor most kifejtsem, amit gondolok, vagy ne, esetleg takarodjak az oldalról?! (Sarkítás volt, illetve egyértelmű kérdés.) Gúny I Gúny II
Őrizgetem a tüskéket, nem felejtek! Sajnos! Legalább nem lehet többször átvágni, mert tudom, kivel hányadán állok.
Laci, szívemből szóltál, mint mindig! azt, hogy mi a zene, mindig utókor dönti el. Hány együttes, szám tűnt el a süllyesztőben? Sok. Hadd idézzem Ákost: "[...]Nem biztos, hogy jót tesz Neked, ha kiszolgálják az ízlésedet[...]"
Nálam Ákos zenéi még mindig a "polcon" vannak, és nem a süllyesztőben! Jók a zenéi!
Ez kb arra emlékeztet amikor 10-12 évesen egymás háta mögött beszéltünk másokat mit sem értve abból, hogy másoknak is vannak érzéseik és talán egyszer mi leszünk kibeszélés tárgyává.
Nem tudom mi volt az eredeti hsz-ed, de nem is érdekes, a Gúny I és Gúny II tanulságos volt számomra is... (a logikáját nem teljesen értettem, hogy ezt miért egy nyilvános fórumra írták ki ahol az érintett úgy is elolvassa, de mind1).
Azért halkan megjegyzem, nem minden ember viseli el az ilyen vicceket és nem is mindig.
Másik félnek pedig: Nem mindenkinek van érzéke hozzá, hogy látatlanban szinte ismeretlenül tudja ki milyen viccet mikor visel el. (Ismét érdekes következtetést lehet levonni az emberek internetes világáról, mint már itt annyiszor. Megjegyzem sok pszichológus hallgatónak ez egy kincsesbánya.)
Nem a Matyit védem, hanem magamat .
Amúgy végigolvastam a témát most már, de még mindig nem értem a vicc lényegét. Én is meg szoktam az ilyenen sértődni. Nincs annál rosszabb, mint ha Te valami számodra fontos témáról beszélsz a többiek pedig elpoénkodják.
Hát most én is válaszolok, mivel muszájnak érzem, mert félreértettél valamit (súlyosan).
ampervadász lassan neked is elmesélhetné, mi az, hogy sorok közti olvasás, ha már nekünk leírta nemrég. A Gúny II-t ha már linkelted, megsasolhattad volna legalább linkelés után (ha már decemberben, adott pillanatban ezt nem tetted meg elég figyelmesen), hogy hogy is néz ki az a hozzászólás. De most leírom, betűkkel: a vastagított/kiemelt szöveget kell(ett volna) nézni. Sőt, most idézném ide is, hogy még egyértelműbb legyen ... pedig hát ki voltak már akkor is vastagítva a megfelelő szavak Szóval, idézem a kivastagított részt: Idézet: „...már írja is a válaszát...” És hogy miért vastagítottam abban a szent pillanatban pont ezeket a szavakat ki? Tisztán emlékszek rá, hogy ezzel azt akartam megerősíteni köbzoli felé, hogy te épp a válaszodat írtad akkor azokban a másodpercekben. Hogy én ezt honnan tudhatom? Egészen véletlenül, moderátor vagyok. Topi megáldott minket mindenféle "nyalánksággal", mindenféle lehetőséggel. Tudjuk tehát, ki melyik pillanatban mit csinál, hova kattint, merre kószál az oldalon. Sőt, azt is látjuk, hogy ha valaki egy másik ember hozzászólására épp válaszolni készül, és már megnyitotta a válaszíró ablakot. Én ezt abban a pillanatban láttam, hogy épp válaszadás közepén vagy. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy, teljesen függetlenül az adott témától, bekapcsolódok valamilyen szinten és köbzoli !feltételezésére! reagálok valamit, miszerint te majd válaszolni fogsz. Ennyi történt, durván félreértetted. A tüske felőlem maradhat, neked fog ártani kizárólag.
Ezt akkor is leírtam, megismétlem: Épp századszorra is mélyponton voltam (Apukám majdnem elvérzett, elvágta a lábát fejszével. Éjjel háromkor mentünk a mentővel kórházba. Egy hétre rá a 9 éves kutyámat vasvillával szedtem össze, mert elütötték. Emellett Közölték velem, hiába tanulok, majd az élet eldönti mi lesz belőlem. Lehet, hogy egy sunyi, aki kölcsönkérte az előadást, és jól tud nyalni, sokkal többre viszi, mint én, mint aki becsületesen irodalmaztam... ez csak 3 dolog az elmúlt decemberből. Elismerem, lehet, hogy ma másképp reagálnék, de én akkor ezt maró gúnynak éreztem! Elnézést, hogy az ember idegei felmondják a szolgálatot. Olyanon csattanhat a kiboruló pohár,aki nem érdemli meg. Zoli, nem veled van a baj, hanem a szituációval. Rosszkor jött. Ennyi. A továbbiakat privátba kérném, mert ez a vita tényleg nem való ide ki. A 13 éves kislányt meg sem hallottam... Akkor is elsiklottam, most is. Nem akarom felfogni! Tényleg sokra tartalak, de ez akkor is övön aluli. Szerintem...
Én a mögötte levő smileyra kocentráltam. Onnantól tűnt gúnyosnak. Olyan cinkos összekacsintás-félének. Ha ez nem így volt, elnézést a félreértésért!
Szibéria pedig gazdag vidék........
Lásd Hofi. A szöveg a szövegkörnyezettől függ, külön kiemelve nem tükrözi azt amit mondani akarnak vele. (viszont ahogy leírtátok nekem tökéletes félreértésnek tűnhet egy vidám és egy szomorú ember között. Ilyenből régebben akár háború is kirobbanhatott ). Idézet: „Ha ez nem így volt” Ha a leírtak után még mindig kételkedsz, akkor nekem sajnos nincs módomban többet segíteni, ennél igazabbul már nem tudom leírni. De lényegtelen. Eggyel több indok, hogy legközelebb ne reagáljak
Örömmell írom mindenkinek: köbzolival tisztáztunk mindent. Még jó, hogy ez a félreértés megoldódott! Én a magam részéről mindenkit megkérek, vágja a fejemhez, amit gondol! Ne gyűjtögesse a sérelmeket. Előbb-utóbb kiborul a pohár. A barátság elmérgesedik... Hány kapcsolat ment így tönkre a világban, te jó ég! Nem szabad hagyni. _ampervadasz_, mit szoktam kérni tőled?
.... azt, hogyha valami baj van, mond nyugodtan.
Nekem legalább is ezt szoktad mindig mondani.
Látjátok ezért jó egy 4 éves gyerek a közelben.
Az mindig minden poharat kiborít mielőtt megtelne.
Most jöttünk meg a szánkózásból és hazafelé örömmel láttam, hogy kislányom "divatos" csizmáján is hogy-hogynem egy halom fényvisszaverő csík található.
Úgy látszik valakinek azért még most is helyén van az esze a ruha-cipő tervezők közütt. (Pedig mikor megvettük nem is néztem csak azt, hogy jó csizma legyen). Idézet: „Én a magam részéről mindenkit megkérek, vágja a fejemhez, amit gondol!” Már ne haragudj, de ezek után szerinted, ha megírnám a véleményem, ami rád nézve negatív lenne, akkor én is ellenség lennék, vagy barát? De őszintén!
De jó, valaki poénkodik! Jót röhögtem, régóta hiányzott!
Igen, nyugodtan írd meg, az építő kritikának híve vagyok. Én a gúnyolódást, áskálódást nem szeretem. Meg a balkézről oda mondott dolgokat. Ha esetleg úgy érzed, privátban megírhatod! Privátban, mert nem akarok több oldalt erre a témára már fecsérelni. Ha valaki őszinte, és egyenes, azt nagyon értékelem! Köbzolival meg tisztáztuk a félreértést! Milyen jó, csak egy apróságot komolyan vettem, amit ő viccnek szánt! Ha nem beszélünk, sosem derült volna ki! Elérhetőségeim az adatlapomon! Állok elébe!
Sok-sok éve volt a lánykámnak egy "edző"cipője aminek a sarkában led villogott. Sötétben elég érdekes látvány volt az össze-vissza mozgó villogó piros fény
Nos nem privátban, hanem itt leírom amit gondolok. Ez az egy hozzászólás ahogy mondani szokták, nem oszt, nem szoroz.
Röviden, Szerintem nincs veled semmi baj. Értelmes, normális ember vagy, jó gondolatokkal. Csak egy a gond. Úgy veszem észre, hogy az írásaid alapján kissé pesszimista, érzékeny lelkületű vagy, ami nagyon könnyen ráragad a többiekre az írásaidból. Azért nem is poénkodtam, válaszoltam ezidáig a hozzászólásaidra, mert nem tudni hogy mit veszel poénra, és mi az ami már nálad kiütné a biztit. Ha most ezen is megsértődsz, legalább már tudom, hol kezd exponenciálisan emelkedni az érzékenységi hiperbola görbéd. Üdv.
Miért sértődnék meg? Teljesen helyén levő volt.
Sok-sok évvel ezelőtt?
Én kb 3-4 éve láttam ilyet akkora divat volt mintha most találták volna fel a led-et. Bár most a gurulós cipők mennek.
Azért remélem a sok áldottságaitok közepette a privát üzeneteinkbe nem láttok bele!
ui: Nekem az elsők között volt olyan télapó sapim, amin a kis csillagok knight rider módjára villogtak. Bécsből hoztam magamnak. Nagy királyság volt ám abban villogni, ma meg már minden sarkon láthatunk ilyet.
A neten ezt soha nem tudhatod sőt, ha belegondolsz nem sok helyet titkosítják a privi üzeneteket az adatbázisban így egy valaki azért mindig láthatja az üzeneteket.
Bár amennyit eddig Topitól láttam nem elképzelhetetlen, hogy ez a honlap azon kevesek között van amelyiknél ilyen apró ámde fontos részletekre is ügyelnek.
Ott van a Használat feltételeinél :
Idézet: „Normális körülmények között nem vizsgáljuk azokat a privát elektronikus üzeneteket amelyek a Hobbielektronika.hu rendszerein keresztül, de nem a Hobbielektronika.hu részére kerülnek feladásra, azonban a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően az erre feljogosított hatóságoknak hivatalos eljárás keretében ilyen jellegű birtokunkba jutott információkat is kötelesek vagyunk kiszolgáltatni.” Üdv!
Ez igaz, ebből mondjuk az következik, hogy csak a hatóságok olvashatják őket.
Következésképp: Nem látunk bele. Nem is érdekel senkit más privát levelezése.
Csak hogy nyugodtság legyen ...
Ezt én is megerősítem! |
Bejelentkezés
Hirdetés |