Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Muszájból nem szabad PC-ni!
De akkor legalább a másik felét töltsd szabad akaratodból!
(borízű hangon, 2 oktávval lejjebb..)
- Na, gyertek ki a kultúreléééé! :boxer:
Biztosan azért van ilyen jókedvem, mert ma jött ítélet - parkolási bírság ügyben - a bíróságról. Csak egy fél mondatot idézek:
"a bíróság a felperes keresetét elutasítja..." (én az alperes voltam!) (Tanácsot kizárólag magányban!)
Tervezem,de csak a tavaszvégi-nyáreleji időszak a legkorábbi dőpont sajna.[quote]
Május 10-én lesz nosztalgiás.
(Zoli! pssszt...! Aztán ott jól megverjük?)
Nehogy már 8-án menj!
(Tele offoljuk itt börzével a topikot...)
Hali pálások mi a helyzet?
OFF OFF-ban! Tudna nekem segíteni NYÁK-ot rajzolni?
A helyzet változatlan. Mindenki tunkolja a cint, csak én beszélek itt marhaságokat. (mert nincs kedvem dolgozni...)
Ez szigorúan csak valamelyik nyák topikban lehetséges.
Itt tedd fel a kérdésedet!
Hú srácok! Megint változás volt... Topi eltüntette az URL gombot, és LINK lett helyette, - alig találtam meg, pedig ugyanott van. Meg eltűnt az előírt http://
Köszike! AMúgy mi lesz májusban?
Egy érdekes videó :
Bővebben: Link Oklahoma-ban egy tanyán ilyenekkel játszik a farmer fia. Milyen drága lehetett elkészíteni ? És mire kell neki ? Kísérletezésen meg díszen kívül ? Ő vajon mekkora sugárzást kapott ? És milyen fajtájú sugárzások károsították ? A Linket javítottam-- Még jó, hogy előtted 2 hozzászólással, pont erről volt szó! Vazz... --vicsys
Börze! lesz májusban is.
Lesz előtte is börze! mindegyiken vendég vagyok! Biztos pont! Amint Laci barátunk elkészíti a kitűzőt (Előre is köszönet érte) , meg fogtok ismerni!
Kultúr relé? az milyen? csak intelligens emberek kapcsolgathatják?
Az ám! Amire én is szeretnék menni. Jól néztem, hogy az épp vasárnap lesz?
Kit akarsz Te megverni?!
Majd jól lesörözzük!
Igen! Csak nagyon kulturáltan, épp csak egy ici-pici kattanással kapcsol. Annyira szolid, hogy már majdnem "solid-state"!
És ha nem szeretem a sört???
Inkább verjük meg... (azt már nem tudom, hogy kit...) Idézet: „És ha nem szeretem a sört???” Akkor lekólázzuk, vagy lenarancsozzuk, vagy levalamizzük.
Teeeeeeej.....
(épp most hoztam 15 lityit....) Idézet: „egy tanyán ilyenekkel játszik a farmer fia” Az a helyzet, hogy ott Oklahoma-ban egy tanyán, nincs ám meg úgy minden játékuk a gyerekeknek, mint (pl.) egy magyar falun, vagy kisvárosban. Kénytelenek ilyesmivel (is) játszani, ha nem akarnak unatkozni. Nem kell ezért cikizni ő(ke)t!
Félreérted. Nem cikizésből írtam.
Inkább csodálkozok rajta, hogy egy ilyet építettek (és nem azért csodálkozom mert butának gondolom őket) Idézet: „(és nem a hobbielektronikán szokásos sumákolás vezet),” Ez azért nem biztos,hogy igaz! :gun:
Ha "válasz" gombbal tennéd, lehet, hogy érteném...
Hol szokás sumákolni itt??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |