Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EWB
Sziasztok! Az EWB-hez honnan tudok letölteni alkatrészeket, nekem a 8 van meg, de kevés az alkatrész benne, valaki ha tud küldjön már címeket, vagy az egyik fullos verzióját vagy bármit ehhez kapcsolódóan! kösszi
kicsit késve de írok
a circut maker 2000 jobb mint az ewb csak tudni kell használni és a trial verziótól ne várd el hogy használható is legyen mert ha az lenne akkor minek kéne megvenni
Szia !
Ha a trial verzió nem működik helyesen, kit lehet arra csábítani, hogy megvegye a teljes verziót ![]() Üdv !
de ha minden működik trial vezióba akkor minek vegyük meg?
![]() ![]()
Szia !
Trialban amit engednek működni, az általában helyesen működik, nem pedig hibásan. Trialnak az a lényege, hogy bizonyos funkciókat nem enged. Nekem van egy nem trial CircuitMaker 2000, de szerintem nem igazán jó, legalább is amit én építettem kapcsolást, annak a közel valódi szimulációját a MultiSim 8.0 adta vissza, a Circuit Maker meg nem. Ezért kerestem más programot mert én is a CM-t használtam, csak az sánta volt. Igaz vannak részek amik a CM-ban sokkal jobbak mint a Multisim-ben, csak a végeredmény nem volt igaz. Üdv !
Na lejött nekem is az EWB a torrent tanyáról.
De hogy kell feltelepíteni? Mit hova kell másolni, hogy elinduljon a telepítés (crack, update,install mappákra gondolok)? Valaki tudna nekem segíteni? Azt azért tudni kell rólam, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit crackeltem életemben.--> tehát érthetően. Előre is köszönöm
Szia !
Szerintem inditsd el a telepítőt(install) Ird be a serial számot (crack) Mikor a program feltelepítés kész akkor meg Update Ha több serial van a crack-ben akkor a " Power Pro " -t válaszd. Üdv!
Nincs serial szám sehol, különben már feltelepítettem volna.
Az EWB mappán belül: Crack mappa (11 fájlal) MultiSim mappa--> Crack mappa; Install, Update Ultiboard mappa--> Crack, Install, Update Ultiroute for Ultiboard mappa (ebben nincsenek további mappák) A 3 Crack mappa tartalma azonos (én így látom). De ha küldenél egy serial számot, megköszönném. TE is innen szedted le?
Melyik EWB-t használod? 2001-ms8/ms9? Sok variációja van a telepítésnek...szériaszámot midenképp kell a programnak adni. van amelyiknek hármat is. leg tisztább a ms 2001.. aránylag nagy alkatrészbázis. egyszerű telepíteni is.
Szia !
Emailben küldtem a "személyes adatok" -ban megadott címre ! Azt cserébe áruld el, te melyik torrenten találtad meg ![]() Üdv !
Az EWB MultiSim 9.0.155 -öt fogom mától használni.
A Power Pro a legjobb? A Special / Internal verzió nem lenne jobb? Mi a különbség közöttük?
Szia !
Nagy különbségek nincsenek végül is. Power Pro-t találtam szubjektive a legjobbnak, ebben van 1 vagy 2 grafikus műszerrel több. Üdv !
Nekem EWB 9.akárhanyas van meg. Problémám az, hogy nem találtam benne BC300-as tranyót. Hogy lehet plussz alkatrészeket bevinni, esetleg letölteni??
Szia !
Tools - Component wizard vagy leteszel egy hasonló komponenst(tranyot) és properties - Edit Component in DB Ott tudod módosítani a paramétereket, és elmenteni magadnak Üdv !
Oks!
És honna tudom meg a BC300-as paramétereit?? Vazze megnéztem! Ez hitelren (sok pia után) nekem túl bonyulult !! Eccerűbb lenne letölteni....
Én nem nagyon jövök ki ezzel a progival. Ha multimétert használok akkor mindíg kidob vmi hibát, a legegyszerűbb kaocsolásban sem világítanak a ledek, meg nem találtam benne relét.
Lehet valahonnan új alkatrészeket letölteni hozzá?
Szia !
Idézet: „És honna tudom meg a BC300-as paramétereit??” Talán használd az adatlapját ![]() Másrészt ha a paramétereiben szinte ugyanolyan BC xxx -t használsz az is jó. Vagy pl: 2N5195 Üdv !
9.0.41-es verzió Power Pro
Mi a különbség pl. a normál (típussal jelölt) és a virtuális dióda között? Csak a virtuális diódával lehet szimulálni?
Ha átnevezek egy alkatrészt (ahogy fent említetted), akkor az végérvényesen lesz átnevezve vagy csak a letett alkatrészre vonatkozik. Mert nekem csak úgy kellene, hogy a lehelyezett alkatrészt nevezze át. És hogy kell létrehozni egy saját alkatrészt (footprinttel vagy mivel)? Egyelőre ennyi Üdv!
Szia !
Küldj egy kapcsolást amiben a fent említett hiba előfordul. Hadd nézzem meg. Üdv !
Szia !
Nem csak a virtuálissal lehet természetesen. Különbség a kettő közt az, hogy a virtuális komponens egy "alap", mig a nem virtuális a modell paramétereit tartalmazza. (képek) Idézet: „Ha átnevezek egy alkatrészt (ahogy fent említetted), akkor az végérvényesen lesz átnevezve vagy csak a letett alkatrészre vonatkozik.” ha nem virtuális alkatrészt módosítasz, akkor az egy magad megadott név alapján lesz elmentve egy saját komponens listába. Az eredeti alkatrész megmarad ! A virtuális alkatrész módosítása csak a letett alkatrészre vonatkozik, nem mentődik el. Üdv !
Szia !
Nem tudom megnyitni mert Trial a programod és amit azzal készítesz azt a Full verzió nem tudja olvasni ![]() Valószínű a felugró ablak valami Trial figyelmeztetés nálad. Üdv !
Elvileg nem trial a programom, és nem trial figyelmeztetést dob fel.
Valószínűleg rossz a crackem ![]()
Szia !
Ez az üzenet ha megnyítom (kép) Telepitsd újra a fontos.zip alapján ! :yes: Üdv ! Moderálva maestro külön kérésére. |
Bejelentkezés
Hirdetés |