Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   590 / 2208
(#) djhans válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009
Szép lett Zolikám! Gratulálok
(#) CHZ válasza lpcollector hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nagyon jó lesz , ha a vége is hozza ezt a minőséget , (kimenő) akkor biztos nem fogsz csalódni .
Gratulálok jó munkát végeztél .
(#) CHZ válasza lpcollector hozzászólására (») Jún 4, 2009
Van néhány ilyesmi csövem , sajnos U sorozatú , ha kell tudok adni .

UBL21.jpg

(#) mark.budai válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Van 1-2...
(#) Mate78 válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nekem jól jönne néhány UBL21, mert amim van EBL21 az két különböző gyártmány, és eléggé használtak is.
Engem nem zavar az "U"-s fűtés, csak trafó kérdése.

üdv
(#) lpcollector válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Köszönöm. Csak azt alkalmaztam, amit Tőletek tanultam.
A csövek párhuzamosítására viszont már nem maradt időm. Arról meg amúgy is azt írtad, hogy a fülem dönti el melyik jobb, így az talán generátor nélkül is összehozható.
(#) burgdavid válasza mark.budai hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nem szokott búgni az erősítőd?
(#) mark.budai válasza burgdavid hozzászólására (») Jún 4, 2009
Mármint hogyan? Brumm, 50Hz? Ez búg egy kicsit, e majd kikergetem. Elég rosszul szól. Meg az egyik kimenőt is meg kell néznem, remélem nem szakadt, nem mutatott feszt rajt, csak mV-okat. Remélem csak a szigetelés alatt esett szét a két vezeték. Jó kis kimenő. Na meg a kisrádiómat is meg kell csinálni.
(#) lpcollector válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Köszönöm a felajánlást, de U-s nekem is akad, bár nem ilyen csillogóan újak mint a Tiédek.
A két dobozolás és az elkezdett 6C33C SE mellett most nem vállalnék be egy újabb erősítőt. ( Meg aztán most már inkább egy MC pre inspirálna )

Ui: Most nézem, hogy Te UBL-t ajánlottál, amik vannak nekem EBL21-ből több új és UCH21 rengeteg használt.
(#) burgdavid válasza mark.budai hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nacsak hogy a gnd-k össze vannak kötve a földdel, meg a ki/be/táp gnd-k miatt brummog a földhurok miatt
Feszültség alatt meg nem illik forrasztani... máskülönben ívhegesztéssé válik a művelet...
(#) mark.budai válasza burgdavid hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nem volt feszültség alatt, csak a kondi tárolta a feszt. Legalább kisült, a rádiót meg majd megcsinálom, a labortápban meg lekötöm a védőföldet a - -ról.
(#) CHZ válasza Mate78 hozzászólására (») Jún 4, 2009
Néhány az mennyit jelentene ?

(#) kocos válasza Mate78 hozzászólására (») Jún 4, 2009
nem ismertem, köszönöm! Ezek lenneének a "híres" tolnai vasak? Sokat hallottam róluk, inkább rosszat, mint jót ... Mennyi volt egy Sm85b, ha nem titok, mert ma számolgattam a munkahelyemen , és az is kellene pár db, főleg hálózatinak
(#) kocos válasza lpcollector hozzászólására (») Jún 4, 2009
ha hálózatinak jók, akkor megfelelnek ! A "közösködésben" benne lennék , de július elején (vagy hamarabb, ha lesz addig feles 15-20 ropim... ) tudok erre szánni! na majd ezt még megbezséljük pontosan, nehogy elbagatelizáljuk
(#) kocos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009
Szoktam vaterázni, de nagyon ritkán van nekem való hiperszil trafó, sőt eddig még nem is találtam ... Innen viszont jó régi 0,35-ös lemezvastagságú M, és EI vasakat szoktam venni
(#) lpcollector válasza kocos hozzászólására (») Jún 4, 2009
Ezen a címen ( lebenyi@fastron.co.hu ) Lébényi Ágnes készségesen válaszol az árral kapcsolatos kérdéseidre.
Ha valóban érdekel a rendelés, a részleteket magánban megbeszélhetjük.
Én június 28 és július 12 között Túrkevétől alig 40Km-re Szarvason leszek a gyerekekkel, ez megkönnyítheti a "közös üzletet".
(#) kocos válasza lpcollector hozzászólására (») Jún 4, 2009
[/OFF]rendben, akkor a júniusi fizumból majd erre áldozok Akkor javaslom, hogy majd hozzád mennyen a cucc, én meg átugrom Szarvasra, úgyis rég jártam arra Majd kereslek, vagy keresel, ha eljön az idő [OFF]
(#) Mate78 válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Írtam PÜ-t.
(#) lpcollector válasza kocos hozzászólására (») Jún 4, 2009
Ha megvan pontosan mit szeretnél írd meg, és én megrendelem, mert 3-4 hét amíg szállítani tudják. Aztán ha megjött leviszem Szarvasra, Te meg átjössz a "részedért".
(#) Mate78 válasza kocos hozzászólására (») Jún 4, 2009
Igen, ezek a tolnai vasak.Én is inkább rosszat hallottam róluk, de többen többet mondanak, tudod hogy van ez.. A PL504PP-ben ezek vannak, teljesen jók, frekiátvitel is kiváló, hangra is jó,de nem volt alkalmam más vassal összehasonlítani.
Van még 2db-om azok német vasak, de azok az EL84SE-ben vannak.

2001-ben vettem az SM85B-ket, akkor volt a két darab mindennel együtt bruttó 12ezer körül, elég drága szerintem.Itt a HE-n mindig hirdet egy srác SM85B-t nekem is tőle vannak a német vasak.

üdv
(#) djhans válasza Mate78 hozzászólására (») Jún 4, 2009
Nekem van pár darab SM74. Csak a vas az összeszorítóval együtt. Arra az van írva hogy VAC. Nem tudom milyen. Nincs se keretem se csévém. Igazából csak csévét kellene szerezni, a többi megoldható. Ezekből akarok majd egyszer egy prémium EL84 SE-t
(#) djhans válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 4, 2009
Végülis igazad van! Olyat még nem csináltam és az EBL21 jobban megérdemli ezt a jó trafót. Majd egyszer nagyon sokára. Ha majd az EL84 PP készen lesz. Teljesen bedobozolva Ami azért halad. Ma megterveztem a tápegység nyákját a késleltetővel. Felhasználom a számítógép tápok 220-680µF 200V.os kondijait kettesével sorbakötve és párhuzamosan fesz felező ellenállásokkal.
(#) Mate78 válasza djhans hozzászólására (») Jún 4, 2009
Azok is német vasak, Vacuumschmelze gyártmányok, sokan dícsérik őket.Nekem is van pár darab belőlük (de nem VAC) , lehet még fölös keret is van.

(#) skylooker válasza CHZ hozzászólására (») Jún 4, 2009
Bocs, hogy megjelenek itten, de hogyér adod? Csinálnék belőlük valamit, nekem csak 1 van.
Örülnék ha lenne 2 garnitúra keret. Elcserélhetnénk valamire. Csévét meg muszáj lesz gyártanom
(#) Mate78 válasza djhans hozzászólására (») Jún 4, 2009
Hétvégén megyek a műhelyembe, és megnézem mi van.
Köszi előre is!
(#) EcoPityu hozzászólása Jún 5, 2009
Srácok!
EBL21 PP-nek mekkora Raa-kell a kimenőhöz?
/Van két egyforma vasam.../
(#) Imi65 válasza EcoPityu hozzászólására (») Jún 5, 2009
Egy kis munkát Neked is hagytam, Pityukám.

EBL21.pdf

(#) Mate78 válasza EcoPityu hozzászólására (») Jún 5, 2009
300V anódfesz mellett 9k Raa Imi adatlapjából.
Következő: »»   590 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem