Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Nagyon jó lesz , ha a vége is hozza ezt a minőséget , (kimenő) akkor biztos nem fogsz csalódni .
Gratulálok jó munkát végeztél .
Van néhány ilyesmi csövem , sajnos U sorozatú , ha kell tudok adni .
Van 1-2...
![]()
Nekem jól jönne néhány UBL21, mert amim van EBL21 az két különböző gyártmány, és eléggé használtak is.
Engem nem zavar az "U"-s fűtés, csak trafó kérdése. ![]() üdv
Köszönöm. Csak azt alkalmaztam, amit Tőletek tanultam.
A csövek párhuzamosítására viszont már nem maradt időm. Arról meg amúgy is azt írtad, hogy a fülem dönti el melyik jobb, így az talán generátor nélkül is összehozható.
Nem szokott búgni az erősítőd?
Mármint hogyan? Brumm, 50Hz? Ez búg egy kicsit, e majd kikergetem. Elég rosszul szól. Meg az egyik kimenőt is meg kell néznem, remélem nem szakadt, nem mutatott feszt rajt, csak mV-okat. Remélem csak a szigetelés alatt esett szét a két vezeték. Jó kis kimenő. Na meg a kisrádiómat is meg kell csinálni.
Köszönöm a felajánlást, de U-s nekem is akad, bár nem ilyen csillogóan újak mint a Tiédek.
A két dobozolás és az elkezdett 6C33C SE mellett most nem vállalnék be egy újabb erősítőt. ( Meg aztán most már inkább egy MC pre inspirálna ![]() Ui: Most nézem, hogy Te UBL-t ajánlottál, amik vannak nekem EBL21-ből több új és UCH21 rengeteg használt.
Nacsak hogy a gnd-k össze vannak kötve a földdel, meg a ki/be/táp gnd-k miatt brummog a földhurok miatt
![]() Feszültség alatt meg nem illik forrasztani... máskülönben ívhegesztéssé válik a művelet...
Nem volt feszültség alatt, csak a kondi tárolta a feszt. Legalább kisült, a rádiót meg majd megcsinálom, a labortápban meg lekötöm a védőföldet a - -ról.
nem ismertem, köszönöm! Ezek lenneének a "híres" tolnai vasak? Sokat hallottam róluk, inkább rosszat, mint jót ... Mennyi volt egy Sm85b, ha nem titok, mert ma számolgattam a munkahelyemen
![]()
ha hálózatinak jók, akkor megfelelnek ! A "közösködésben" benne lennék , de július elején (vagy hamarabb, ha lesz addig feles 15-20 ropim... ) tudok erre szánni! na majd ezt még megbezséljük pontosan, nehogy elbagatelizáljuk
![]()
Szoktam vaterázni, de nagyon ritkán van nekem való hiperszil trafó, sőt eddig még nem is találtam ... Innen viszont jó régi 0,35-ös lemezvastagságú M, és EI vasakat szoktam venni
Ezen a címen ( lebenyi@fastron.co.hu ) Lébényi Ágnes készségesen válaszol az árral kapcsolatos kérdéseidre.
Ha valóban érdekel a rendelés, a részleteket magánban megbeszélhetjük. Én június 28 és július 12 között Túrkevétől alig 40Km-re Szarvason leszek a gyerekekkel, ez megkönnyítheti a "közös üzletet".
[/OFF]rendben, akkor a júniusi fizumból majd erre áldozok
![]() ![]() ![]()
Ha megvan pontosan mit szeretnél írd meg, és én megrendelem, mert 3-4 hét amíg szállítani tudják. Aztán ha megjött leviszem Szarvasra, Te meg átjössz a "részedért".
![]()
Igen, ezek a tolnai vasak.Én is inkább rosszat hallottam róluk, de többen többet mondanak, tudod hogy van ez.. A PL504PP-ben ezek vannak, teljesen jók, frekiátvitel is kiváló, hangra is jó,de nem volt alkalmam más vassal összehasonlítani.
Van még 2db-om azok német vasak, de azok az EL84SE-ben vannak. 2001-ben vettem az SM85B-ket, akkor volt a két darab mindennel együtt bruttó 12ezer körül, elég drága szerintem.Itt a HE-n mindig hirdet egy srác SM85B-t nekem is tőle vannak a német vasak. üdv
Nekem van pár darab SM74. Csak a vas az összeszorítóval együtt. Arra az van írva hogy VAC. Nem tudom milyen. Nincs se keretem se csévém. Igazából csak csévét kellene szerezni, a többi megoldható. Ezekből akarok majd egyszer egy prémium EL84 SE-t
![]()
Végülis igazad van! Olyat még nem csináltam és az EBL21 jobban megérdemli ezt a jó trafót.
![]() ![]()
Azok is német vasak, Vacuumschmelze gyártmányok, sokan dícsérik őket.Nekem is van pár darab belőlük (de nem VAC) , lehet még fölös keret is van.
Bocs, hogy megjelenek itten, de hogyér adod? Csinálnék belőlük valamit, nekem csak 1 van.
Örülnék ha lenne 2 garnitúra keret. Elcserélhetnénk valamire. Csévét meg muszáj lesz gyártanom
![]()
Hétvégén megyek a műhelyembe, és megnézem mi van.
Srácok!
EBL21 PP-nek mekkora Raa-kell a kimenőhöz? /Van két egyforma vasam.../ ![]()
Egy kis munkát Neked is hagytam, Pityukám.
300V anódfesz mellett 9k Raa Imi adatlapjából.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |