Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ha ezt ő tervezte meg építette, én nem merném megvenni! Grac! HAHAHA
Hááá, ez óriási, hát ezen akkorát röhögtem szó szerint, hogy majdnem lefordultam a székről, utána olvasgatom a hozzászólásokat,
Idézet: „Rendeztem.” Na ez még jobban odavágott. Hát meg is van a vidám délelőttöm. ![]() ![]()
Hűha, ezek a történetek!
Tetszenek! Ha még van esetleg megoszthatnád ![]() Irigyellek a fiatal korodért :no:
Ez marhajó!
![]()
Egyetértek Veled! Én is olvasnék még ilyen történeteket!
Sziasztok!!
Tavaly nyáron dobtam össze nagy unalmamban: Bővebben: Link Ha valakinek még van ötlete, az kérem szóljon...
Szerk.: A 9 kártyás még nincs teljesen kész, de azért működik... :crazya:
Egy barátom vett anno sulinetre olcsó kis számítógépet, minden szép volt úgy az üzletben, szép kis csomag, tetszetős de nem túl agyon "dizájnolt" doboz. Maga a gép már akkor is egy elavult vas volt, de nem baj neki csak zenehallgatásra netezésre és pár dokumentum kinyomtatására kell. Felbontottuk a dobozt, monitort azt vittem én, ajándékba az új szerzeményhez. Persze a telepítő cd nálam volt készenlétben. A gépet szépen összepakoltuk a vezetéket eligazgattuk, bekapcsolom majd pár perc múlva egy kis hangjelenség kíséretében kiszállt a működtető füst a tápból. Még szinte semmit sem csináltam. Nem baj cucc összepakol, üzletbe visszavisz, kicserélték.
A második darab visszavitelekor az eladó már kicsit mogorva volt, majd átnézi a szerviz, meg is történt egy hétre rá, megint megbeszéltünk egy időpontot mentünk elhoztuk, otthon bekapcsol hasonló eset. Barátom megunta, a matricát óvatosan próbáltuk oldani, hát sikerült is meg nem is, de legalább a popszegecs! ami csavar helyett volt benne már nem akadályozott minket, hoztam bele a sarki számítógépüzletből egy jóféle tápot, azóta is teszi a dolgát a gép. Hogy lehet embereket ennyire átverni? Nem értem, a számítógépes alkatrészekre a gyártók egyenként garanciát vállalnak, erre a szerencsétlen felhasználó ha vesz egy jóval drágább gépet mintha maga pakolná össze (amihez nem kell egyetemi diploma) és még akadályozzák is a szerencsétlent ilyen popszegecs módszerrel. A számítógép javításhoz/bővítéshez mostanság -nem vicc- akkus fúrót is viszek meg pár tartalék csavart, már párszor kellett használnom. ![]()
Ez jó!
![]() ![]()
MisterMint, kártyákkal. Aranyos!
![]()
Örülök, hogy legalább Neked jó napot tudtam szerezni...
![]()
Van enné még kutyább is, egy videót hoztam el , ezzel üldöztek már napok óta, lehozták, felvittem a szobámba, az akkori asszony hazajött melóból, érzi hogy iszonyat büdös van. Nem találjuk a forrást, talán macska járt bent és hagyott csomagot? Áhh az nem ilyen. Ez kicsit olyan füst szagú, de rettenetes büdös. Keressük, keressük a forrást, közben a műhelyben nem épp finommechanikai műveletek folytak ezért a videó a beépített ajtó tárolóba került. Tanakodtunk, nem-e hoztunk valamit az elmúlt nap, mondom de egy videót! A tárolóból (amit egy ajtó választ el a szobától) ömlött a bűz, a forrása a videó volt.
Nem is néztem meg, azonnal visszavittem a gazdájának. Amit béreltek házat annak az oldalát kivágták mert leszakadt a kémény és ott lógatták ki a kályha csövet. A lakásba a "bűzerőtér" miatt nem bírtam belépni. Persze mi is fűtöttünk fával kályhába de soha nem volt füst maximum begyújtásnál, itt viszont állandó füst volt.
Frankye! Ez egy ötlet, amivel ki tudom egészíteni??
Ha igen akkor mesélj róla bővebben
Ez is igen jó!
![]()
Nem volt élvezetes , pár napig szellőztetni kellett. Most visszagondolva vicces.
A MisterMint egy logikai játék volt, úgy 20 évvel ezelőtt. Két ember játszhatta. Az egyik egy kis "paraván" mögött elhelyezett 4, különféle színű "gombát", a másik feladata az volt, hogy helyes színsorrendben kitalálja azt, amit az első elrejtett. A "rejtő" ezt úgy jelezte, hogy fekete, ill. fehér tüskékkel jelezte, hogy az adott - lehetséges - megfejtésben hány ilyen "gomba" van színben, illetve színben és helyben jól kirakva.
Így, leírva marha bonyolultnak tűnik, de a játék közben piszok egyszerű, és mégis élvezetes, mert logikázni kell rajta. (Próbáltam :google: -ben keresni rá, de nem találtam értelmes oldalt rá... Hátha valaki az "öregek" közül emlékszik rá, hogy pontosan hogyan írták a nevét...)
Jó emlékszem, még én is játszottam vele...
De ahhoz, már egy komoly php-kell Ha akarod bezippelem az oldalt, és elküldöm a linket privátban, hogy lásd, mennyit dolgoztam vele, és hogy milyen kezdetleges
Nem kétséges, hogy van mögötte munka, sőt. Kifejezetten tetszik!
![]() Külön örvendetes, hogy az egyébként egyszerű alapelvű "játékot" (trükköt?) kártyákkal oldottad meg. ![]()
Köszönöm...Amúgy ez egy alapból kártyatrükk, ha volna kamerám, feltölteném...
Nem tudom látta-e már moderátor de valószínűleg örül neki majd.
Ez egy értelmes ember? ![]() ![]() Láttuk, intéztük a sorsát. Nem az. Melléklet törölve. Frankye
Sejtem látták. Azért is lett kitiltva
![]() ![]()
Na ja. Írta, hogy "ADDIG MARAD AMIG TILTVA VAGYOK".
Megírtam neki tájékoztatásul, hogy addig marad ott, amíg mi akarjuk, mert bármikor le tudom szedni egy kattintással. Csak hadd csodálja meg minden modi az ostobaság eme határtalan szintjét ![]() Ez egyfajta kártevő irtásba tartozik már lassan.
Még a sorig se jutott el
![]() Én nem is értem, hogy ez az egész mire ment ki. Kizárták valamilyen néven, aztán visszajött osztani az "észt"? Vagy csak úgy hobbiból beregisztrált és kezdte a baromságokat? Mert 8 perccel a regisztráció után máris kötözködni elég nagy hülyeség szerintem. Pláne amikor azt írta, ha kiteszik a szűrét, akkor visszajön másik névvel... Na az ilyenek nagyon nem hiányoznak ide.
Ugye egy email címről csak 1x lehet regisztrálni ? Mert akkor legalább csinálnia kell még ingyenes emaileket, ha újra akar bosszantani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |