Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   622 / 3602
(#) szamóca hozzászólása Júl 24, 2009 /

Adneralinhajhászás.
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Szia!
Kipróbáltam a hdd regeneratort,de nekem nem müködik.Elinditottam utánna kb 3 óra mulva hozzányulta,m a géphez és nem kapcsolta vissza a képet.Ujrainditottam a gépet elinditottam megint a programot és ugyanott megint megállt ahol elöször is.
Üdv!
(#) sándor válasza szamóca hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Normális? De ha valaki ezt élvezi..(bocsi ha te vagy az.. )
(#) Mzolee válasza szamóca hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Úristen! És hogy lett vajon biztosítva, hogy nagyjából egymás mellett maradjanak a lábai ?
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Hogy áll meg?
(#) Stefan válasza sound.man hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Nehezen és fájdalmasan...
Na itt lenne nagy poén, ha megtörténne ami a rajzfilmekben... megállna fejjel lefelé....
(#) Norberto válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Egyáltalán nem biztos, hogy értenek a tapasztalati fizikához...

Lehet, hogy ilyenre még csak távolról sem gondoltak...
(#) szamóca válasza sándor hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Nagyon meg kellene verniük hogy ezt megcsináljam.
(#) szamóca hozzászólása Júl 25, 2009 /

Ismeritek ezt az adót,
(#) sándor válasza szamóca hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Szerintem hőgutát kapott, és így próbálja lehűteni magát..
Lassan én is azt kapok 28fok van a szobában, és csak reggelre hűl le elviselhetővé
(#) highand válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

hello

higgyétek el nekem, a villamosmérnöki diplomával max éhenhalni lehet.

A multiknál a legnagyobb bűn az, ha egy területen valaki univerzális tudással rendelkezik, márpedig villamosmérnökként nagy ennek a veszélye.

Nekem 24 éve van a kezemben a diploma, azóta mást sem teszek mint tanulok, hogy naprakész maradjak.

Történészként pl. ugye ezt nem kell...
(#) Norberto válasza sándor hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Mifelénk elkezdett most hirtelen lehűlni a levegő, és megérkeztek a tegnap éjszakaihoz hasonló durva széllökések is
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

De tegnap "csak" szél volt, ma meg úgy látom lesz egy kis zivatar is. Mármint az északi-északnyugati országrészben, dél-délkelet megint kimarad a jóból..
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Állítsd be neki akövetkezőket:

soha ne áljanak le a merevlemezek
soha se kapcsolja ki a monitort
soha ne álljon be a kényszerléti üzemmódba.
Tehát, semmi ne kapcsoljon ki, amíg a folyamat tart.
Nállam sikeresen működött a program windóz alól, és DOS alatt is.
A laptopon egy szektorhibát kitudott javítani, az asztalin az egyik 500GB os merevlemezen kettő szektort kijavított.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Idézet:
„soha ne álljon be a kényszerléti üzemmódba”

Én nem szeretnék kényszerléti állapotba kerülni, ha véletlenül másik életemben számítógép leszek!
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Beállítottam mindent úgy ahogy mondtál.167 mb-nál leállítottam mert 167mb-ból 167 rossz szektort talált és kellett a gép internetre
Üdv
UI:Ennyit a $eagate-kről: most a laptopba haldoklik tegnap meg a régi gépbe halt meg egy 1,6-os
(#) maTaKee hozzászólása Júl 25, 2009 /

Üdv emberek!
Az LP-nél (bakelit lemez) mit jelentenek azok, hogy: "Magyar, Indiai, Német nyomású" ?
Nem eredeti, hanem kópia, vagy micsoda?
(#) szamóca válasza maTaKee hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Az adott országban préselték a lemezt. Ez általában kihatott az felhasznált anyag minőségére, vele együtt a hangminőségre, ill. lejátszhatóság számára is.
De importáltunk régen mi is (MHV) Indiából alapanyagot.
Úgy hogy ez sem így igaz teljesen.
(#) maTaKee válasza szamóca hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Köszi, és esetleg nem tudsz valami olyat, hogy melyik országból származó a jobb/rosszabb, mert azért gondolom nem gyártottak ugyanolyanokat.
(#) Action2K hozzászólása Júl 25, 2009 /

Szerintem Senki sem tökéletes...Hiszen BELŐLEM is hiányzik a hiba.
(#) szamóca válasza maTaKee hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

A Német, Angol nyomás volt a jó. Nekem még van egy eredeti ABBA lemezem össze lehet hajlítani olyan hajlékony. persze nem ez a lényeg, csak érdekesség gyanánt említem meg. Az Indiai Dumdum alapanyag az elég gyér volt, cikkeztek is róla anno.
(#) sándor válasza Action2K hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Okos ügyes szép és szerény vagy!?
(#) Action2K válasza sándor hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Ja kérem, ez a minimum.
Egyébként az előbbit egy fórum aláírásából ollóztam be. Annyira megtetszett, hogy gondoltam, bedobom ide.
(#) mizsei.robi hozzászólása Júl 25, 2009 /

Sziasztok!
Lesz valami baja az alaplapnak ha a 1 gépet ugy járatok hogy pl.: a vincseszternek külön tápot adok?
Üdv!
(#) sprofan hozzászólása Júl 25, 2009 /

Sziasztok!
Van itt olyan köztetek, aki ismer pár Acer notebook modellt?
Nekem éppenségel egy Acer Aspire 3694WLMI van, ebben nincs pár dolog, olyanok mint 3G Bluetooth, és dupla hűtőegység. Viszont ezeknek mind mind megvan a maga helyük csak csatlakoztatni kéne és már működne is. Ebből gondolom hogy van egy olyan modell, amiben ezek benne is vannak. Engemet a hűtő érdekelne elsősorban. Ami kb. úgy néz ki az enyímben mint az 1. képen(azért csak kb. mert a másik típusról nem találtam képet, azt én ollózta össze), nekem pedig olyan kéne ami a 2. képen van.
Ennek ebben is ki van alakítva a rács valamint a kimenő nyílás, csak el van takarva egy kis műanyag darabbal ami könnyel eltávolítható. Szóval a kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki ilyen típussal vagy hűtővel? (egyébként a proci után nem így néz ki a hűtő, hanem enyhén elkanyarodik még jobbra a VGA procihoz, viszont csak ez a kép volt ami nagyából hasonlít rá)

1.JPG

2.JPG

(#) radocziandras hozzászólása Júl 25, 2009 /

Sziasztok!

Mit csinál a posta, ha utánvétes csomagom van és ki kellene fizetni, de nem vagyok otthon?
(#) Ricsi89 válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Szerintem bedob a postaládába egy papírt a postás, hogy a postán átveheted X napig. Ha addig nem mész el érte, akkor visszaküldik a feladónak. Szerintem így van.
(#) radocziandras válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Énis valahogy így gondoltam, de nem voltam benne biztos, ezért megkérdeztem.Köszönöm szépen a segítséget.
(#) sándor válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

A Poata? Értesítést hagynak későbbi kézbesítési időpontról ,ha kézbesítés ismételten nem sikerül , postán veheted át.Legalábbis levélpostai küldeménynél (amit alá kell írni )ez szokott történni(sesem vagyunk otthon ha jön valami )
(#) radocziandras válasza sándor hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Leadtam a rendelést egy rakás cuccra a hestore nél.Remélem még megjön a héten.Csak sajna elfelejtettem avr-t rendelni.Ezt lehet még utólag módosítani?
Következő: »»   622 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem