Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   31 / 199
(#) KTobi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Egy focilabdát betettem. Kicsit viseltes. Megfelelő társaság lesz, nem hiszem, hogy akad aki itt akarja az erejét fitogtatni, és szétrúgni a labdát. Emberi módon való focizásra jó lesz. :kalap:
(#) rockersrac hozzászólása Aug 21, 2009 /

Jelentem,mégy egy 5-ös hosszabbítót is viszek!
(#) KTobi válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Norberto adja meg a mobilszámát. Ő a főszervező. Topival együtt úgy is tudják mindenkinek a mobilszámát. Ha gond van lehessen a szervezőknek jelenteni, azok pedig értesítik az arról autóval érkezőket.
(#) Moderátor hozzászólása Aug 21, 2009

Csatolok 2 térképet a helyszínről, így már nagy biztossággal eljuthat mindenki a helyszínre.

A kert.jpg kép jobb alsó részén láthattok egy világoskék vastag "vonalat", ott tudtok / ott célszerű bejönnötök kocsival, a világoskék keret a parkolóhelyet jelöli, egy nagy betonplacc az egész, elfér vagy 20 autó biztosan. Azt gondolom, valami rendszer szerint kellene parkolni, hogy mindenki kiférhessen, ha esetleg nem tud maradni végig, szóval ne álljatok majd egymás nyakára, szerintem lesz ehhez elég hely, de majd ott leszek a a helyszínen és kitaláljuk, hogy legyen a legjobb.

A muhold.jpg képen ugyanúgy jelöltem a parkolóhelyet világoskék kerettel.

Mindkét képen piros vonal jelzi a lábbusz haladási útvonalát, a kijelölt, kiszemelt helyszínt, ahol a banzáj menni fog, piros keret mutatja.
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Idézet:
„A tűzgyújtást hagyományos módon, papírral gondoltátok intézni, vagy van (lesz) valami égést segítő anyag, pl. olaj? Mert előbbi esetben újságpapír sem ártana.”

Hagyományos módon tervezzük meggyújtani, fekete-fehér papírral fogok tudni szolgálni, azt viszek.
(#) Koskovics Gábor hozzászólása Aug 21, 2009 /

Na megint én vagyok
Néztem a forumot, elég peszimista hangulat van a találkozoról.
Nincs véletlenül egy telefonszám az egyik szervezőtől?
Pl. Arra az esetre gondolok amikor odaér valaki és nincs internet se forum se semmi.
Jó lenne ha meg tudnánk kérdezni valakit.

Gábor
(#) MolnarG válasza Koskovics Gábor hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Eggyel lejjebb a válasz. Mindenki vigyen magával egy jelzőrakétát, eltévedés esetére.
(#) Koskovics Gábor hozzászólása Aug 21, 2009 /

Itt a kert számozása.

Gábor

kert.jpg

(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nálam eggyel feljebb van...
(#) Norberto válasza Koskovics Gábor hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Tettem egy szép nagy piros pöttyöt ahhoz a bejárathoz, ami talán a legközelebb van a kerten belüli helyszínhez.
(#) poros hozzászólása Aug 21, 2009 /

Érezzétek jól magatokat az első találkozón! Azért néhány fotóval gondoljatok azokra is akik nem tudnak ott lenni veletek. :rinya:
(#) titi válasza poros hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nálam lesz fényképező!
(#) rockersrac válasza titi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Lehet nálam is! :hide:
(#) potyo válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nálam is lesz.
(#) poros hozzászólása Aug 21, 2009 /

Köszönöm többiek nevében is. Máris nyugodtabb vagyok.
(#) KTobi válasza potyo hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Én most már fekszek; háromkor kelek, fél négy előtt indulok, öt előtt kicsivel ott leszek.
(#) Norberto válasza KTobi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Mi lesz hajnali 5-kor mifelénk?

A Találkozó 9:00-tól 10:00-ig szedi az áldozatait a kapuknál...

Vagy a menetrend miatt van ez, hogy ennyivel előbb fogsz tudni csak ideérni? Vagy az időeltolódás miatt látszódik csak ennyire koránnak számunkra?
(#) KTobi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

potyohoz érek oda ötre. Utána vele jövök a találkozóra. Kilenc előtt nemigen fogunk felérni.
Szerk:Kimértem, légvonalban 230kilóméter.
(#) Norberto válasza KTobi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Ja, így már más.

Jó utat ide!
(#) Szetya hozzászólása Aug 21, 2009 /

Holnap reggel 7.55-kor felkelek 8-kor már a bejáratnál toporzékolok.
Ki lesz ott legkorábban a rendezőségi tagok közül? Szívesen segítenék készülődni pakolászni...
(#) Norberto válasza Szetya hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Én azt mondom, hogy ha 8:30-ra odaérsz a bejárathoz, az tökéletes.

---

Engem kb. reggel 6-tól lehet hívni, ha valakinek gondja van az utazással, odajutással kapcsolatban.
(#) zolee1209 válasza KTobi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

9 előtt nem érünk fel? Nemááá
Ha így van, akkor a reggeli előkészületekről lemaradok!
potyo azt mondta, olyan 6:45-körül lesztek Soltvadkerten... Nem voltam még kocsival Pesten, de nem lehet felérni 2 óra alatt? A vonat megy 2 óra néhány percet átlag 80-as tempóval, mert egy csomó lassítás van a szakaszon!
(#) IMi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Hello!
Remélem jó sikerül az első találkozó és lesz jövőre is.
Arra már szeretnék én is eljutni.
Azok kedvéért akik nem tudtak, akartak elmenni azoknak ugye tesztek fel majd jó pár képet, hagy lássuk miről maradtunk le
Sok sikert a lebonyolításhoz!
Jó szórakozást mindenkinek!
(#) spikk hozzászólása Aug 21, 2009 /

Én csak délután érek oda.
10-re kell mennem Nagyvázsonyba a gyerekért, hazahozom és megyek. Szerintem kb 2-re leszek ott, nem szétszéledni addigra!
(#) Szebence válasza spikk hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Én és Sprofan olyan 12 - 13 óra körül szeretnénk odaérni. Illetve szeretnénk hamarabb is, csak az nem megy.
(#) MolnarG válasza IMi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nem kell aggódni, hogy nem lesz elég kép, ezt garantálom . Én kb. 10 felé érek oda, de nem tudok maradni végig valószínűleg.
(#) sprofan hozzászólása Aug 21, 2009 /

Hali!
A Stadionok buszpályaudvarról a bókay-kertbe ezt az útvonalat fogjuk megjárni, kérdem én hogy van-e ennél egyszerűbb rövidebb stb.? Stadionok, onnan az 1-es vilamosal 5 megálló a Népligetig, onnan 4 megálló a 3-as metróval a Kőbánya-Kispest vá.-ig, majd onnan 5 megálló a 136E busszal a Fiatalság utcáig. Csak azért kérdezem mert az útvonaltervező azt írja, össz menetidő 26 perc
(#) Szetya válasza sprofan hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Az útvonal jó, az idő kicsit szűkös. Talán ha mindent elértek és rögtön indul akkor kicsit több mint fél óra.
Kökiről a 136E jelzésű busszal kb negyed óra az út a Fiatalság utcáig.
Figyelem, Kőbánya-Kispesten az építkezés miatt a buszok végállomása át lett helyezve!
Info itt!
(#) Norberto válasza spikk hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Ígérem, én biztosan ott leszek du. 6-ig

Egymagam nem fogok szétszéledni senki kedvéért sem, csak majd a boncasztalon úgy 60 év múlva
(#) sprofan válasza Szetya hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Most nyomtam egy frissítés gombot, erre teljesen mást írt ki, mégpedig: Stadionok M vá. 95 Busz-al 20 megálló, Átszállás Pestszentlörinc, Gyömröi út vá. 36 Busz 6 megálló Leszállás Kinizsi Pál utca.
Ez valamivel jobb, vagy nem?
Következő: »»   31 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem