Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na igen! Az LCD/plazma tv-k nem szeretik ha dobálják őket!
![]() ![]()
-Részvétem asszonyom. Hallottam, meghalt a kedves férje, Hogyan történt?
- Náthás volt. - Na hál' istennek! Már azt hittem, nagyobb baja volt! ![]()
A csúcson kellett volna abba hagynia a gyereknek...
Bővebben: Link
Buszon beszélgetés:
srác a négy székkel előrébb ülő ismerős lánynak: - Te Dóri! Egy millióért lefeküdnél velem? - (habozás nélkül) Le! - És egy ezresért? - Te minek képzelsz engem? - Szerinted? Most már csak az árról vitatkozunk.
10 dolog, amit nem illik repülőgépen...
Ez tuti hogy nem 100-as! Max 10-es!
![]() ![]() ![]() ![]()
Nekem erről az jut eszembe, amikor a ballisztikai zselébe belelőnek sörétessel!
![]()
Mi már felvilágosultak vagyunk, ezért nem nézünk TV-t. :schmoll2:
Egyébként is, mi az a TV? ![]()
TV
De valóban, nincs működő TV készülék már itthon, valójában monitoron néztem a görögtüzet. A magyar augusztus 20. hamvadó cigarettavég hozzá képest.
Sörétről jut eszembe egy régi vicc:
A Nyuszika a patak tükrében piros pöttyöket nyomogat az arcán. Arra sétál a Róka. Jót mosolyog a látványon: - Mi van Nyuszika! Pubertás? - Frászt. Sörét.
Kelemen Petinek üzenem,hogy.."finomodik a kőőőőőőőőőolaj"
![]() ![]() ![]()
Mindig elszomorít, hogy Laár András barátomat csak erről az oldaláról ismerik a legtöbben. Zenészi és filozófiai tehetségéhez képest ez a semmi bohóckodás hozza a hírnevét.
![]()
Németországban egy orosz beül a kocsmába, és sorra rendeli a finom német söröket. A pincérnek feltűnik, hogy minden egyes alkalommal eltűnik a kartonból készült poháralátét. Mikor az újabb korsóval viszi ki, nem visz hozzá poháralátétet. Mire az orosz méltatlankodva:
- Keksz nyet? - Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem. - És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk? - Rendben. - És ha nem tetszenek a lemezeid? - Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád, és hazamész. Mit csinál a jó feleség szeretkezés után? - Felöltözik, és hazamegy. Hányszor szégyelli el magát egy nő élete folyamán? - Négyszer. Először: amikor elveszti szüzességét. Másodszor: amikor először csalja meg a férjét. Harmadszor: amikor először kap pénzt érte. Negyedszer: amikor először ad pénzt érte. A férfi ausztráliai nyaralása után meséli a haverjainak: - Csodálatos egy ország ez az Ausztrália! Minden van ott, ami kell! Bárok nekem, strand a gyerekeknek, napsütés a feleségemnek és cápák az anyósomnak. Tanárnő a gyerekhez: - Móricka, van házid? - Van. Töltsek? - Jó reggelt, szomszéd! Milyen vörösek a szemei! - Jaj, ne is mondja, nem aludtam az éjjel egy percet sem. Valami szörnyen búgott a házban. Maga nem hallotta? - Én nem hallottam semmit, mert egész éjjel porszívóztam. Három politikusnak felteszik a kérdést: "Miért nincs hús?" Afrikai: "Mi az hogy hús?" Kapitalista: "Mi az, hogy nincs?" Kommunista: "Mi az, hogy miért?" Pistike lelkedezve rohan haza a bizonyítványával: - Papa, papa, óriási mázlid van! - Na mesélj! - Képzeld, jövőre nem kell új tankönyveket venned! A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak. Négy férfi beszélget: - Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá. - mondja az első. - Én havonta kétszer. - kontráz a második. - Én hetente egyszer. - így a harmadik. - Én hetente háromszor is. - mondja büszkén a negyedik férfi. - De hiszen neked nincs is feleséged! - mondja neki értetlenül az első. - Ja, nem a tiédről volt szó?
A szombati H.E. találkozón felvetődött a házilag előállítható vákuum gondolata. Hazafelé jövet ráébredtem, hogy diffúziós vákuumszivattyú nélkül is tudok villanykörtét hamisítani.
Bővebben: Link
Egy kis F1. Bővebben: Link
Fogadnék a sráccal hogy a a 2X50-w os quad 405-el ki ütném
![]()
Szerintem ez kamu.Én nem hiszek ebben egy kicsit sem.
![]() ![]()
Biztos, hogy nem Ő írta. Ezt az egész levelet kitalálták.
De az......hatalmasakat röhögtünk ezeken.....
![]()
Most olvastam ezeket:
Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után szégyenlősen megszólal: - A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit. - Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig. - Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet.
Akinek van gyereke az megérti ezeknek a képeknek a lényegét.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |