Fórum témák
» Több friss téma |
Végső esetben marad ez, de ha így is lesz akkor a másik ellenállást csak a fólia oldalra tudnám forrasztani, így leginkább 1db-ból kéne.
0,071 mm-es átmérőjű tekercselő huzalra lenne szükségem, kb 1 kg-ra. A Villértnél van ilyen, de nem bontják meg az orsót, amin kb 6kg van (kb 30.000 Ft).
Van ötletetek hogy hol érdemes még próbálkozni?
Tiszta alkoholt hol tudok beszerezni? A gyógyszertárban már sajnos nem adnak ki csak 70%-osat azt is csak 20gr.-ot aranyárban...
Szerintem udvarolj egy kicsit a patikus kisasszonynak, hátha mégis ad. Persze csak ha nem több liter kell.Látom nős vagy úgyhogy nem szóltam.
Sajnos mindig idősebb hölgyhöz kerülök..de majd legyűröm az ellenszenvet és brr..a cél érdekében
Esetleg más alternatíva a beszerzésre vagy más tisztítóanyagot amit könnyebb beszerezni ?(ne denszeszt -nem bírja a gyomrom.. )
Iso-propil alkoholt próbálj venni, mert arról nem gondolják, hogy megiszod. Tisztítószernek is jobb, mert a legtöbb műanyag is tolerálja még azok is amik az alkoholt nem. Vegyszerboltban kapható.
Köszönöm majd megnézem.Ez az "Iso-propil alkohol" mennyire káros a szervezetre ill a gyantát ugyanúgy feloldja (nem akarom meginni) ?
Köszönöm a tippet !De az a gondom hogy a panellakásban "dolgozgatok" a legtöbbet, és nem szeretem ezeket a "szagokat"nem akarok szipózni ezért keresek valami kevésbé irritáló szagú terméket.
A nitró gyorsan dolgozik, cserébe büdös....
Az erkélyen végzem az efajta munkát, jobb hijján.
Nem büdösebb mint az alkohol. Gyantát oldani még nem próbáltam vele. Általános tisztító szernek használom. Zsírtalanítani, mindenféle szennyeződéseket eltávolítani. Belélegezve nem, de lenyelve mérgező.
Egy próbát megér, köszönöm a tippet.
Sziasztok! STK-025 ös IC-t keresek! Ha jól tudom, ez helyettesíthető STK-032 illetve STK-036 os ICvel is. Ha valaki tud erről információt(Ár,hol kapható), kérem segítsen. Előre is köszönöm. Üdv.:RoolykA
Hello mindenki! Stk-025 ös IC kellene, illetve annak helyettesítői. (érdekelne hol kapható, és mennyiért) A segítséget előre is köszönöm! Üdv.:Roli
A HQvideo-ban van helyettesítője STK-029. 1800Ft.
Én a HQvideo oldalán, csak STK0029 et találtam. Ez az??
Hali
Valaki nem tudna ajánlani egy elektronikai boltot ami a bécsi úti Kandó épülethez közel van? Még ujj vagyok pest -en és egyet sem találtam a közelben. előre is köszi üdv.
Általános jellegű elektronikai bolt nincs.
Speciálisból van kettő is. - mikrovezérlőt tudsz venni az MSCBp-nél - további spéci alkatrészeket, főleg IC-ket tudsz venni ugyanabban az épületben, ahol az MSCBp is van sajnos a nevük nem jut eszembe
És te Óbudán milyen boltba szoktál járni?
üdv.
Keresek egy olyan üzletet nyomdát Szegeden , ahol
pdf-ből készítenek fóliát ,nyákmaratáshoz .
Óbudán sehova nem járok, mivel nincs elektronikai üzlet itt.
Alkatrészből rengeteg van itthon, ha mégis kell valami, akkor átmegyek a pesti oldalra, Lomex, HQ-Video, ElektroKontha.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki nem látta volna. Bővebben: Link Hirtelen nem találtam neki jobb helyet, gondoltam ide belinkelem, hátha érdekel valakit Üdv BV
Koszi szépen akkor most már tudom hogy mit keressek.
üdv
Sziasztok, esetleg tud valaki olyan helyet, ahol lehet kapni bronzperselyt 4db kellene 30mm hosszú, és 26mm belső átmérőjő. A falvastagság 2-10mm között legyen.
Esztergályost javasolnék. Ott bármilyen készülhet.
13. kerület, BronzKer Bt, a modell divatiskolával :finom: szemben. Egy esélyt megér tőlük érdeklődni.
Üdv!
Én olyan műszerdobozt keresek ami egyben hűtőborda is. 12 db TO247 fet lesz benne. Egy bldc vezérlő lesz. Van valami javaslatotok? Üdv: Márió
Milyen magas kellene? Nekem van egy olyan autóerősítő házam, aminek a 2 oldala hűtőborda, csak a magassága nem túl nagy kb. 5 cm de a hűtőfelüle kb. 35cm hosszú. össz. max. 500W eldisszipálására alkalmas aktív hűtés nélkül. a szélessége kb. 20cm
Sziasztok!
Nem tudjatok, hogy hol lehet Mo-n beszerezni 22µF 0805 meretu smd kondenzátort? Hestore.hu, hqvideo.hu, lomex.hu megvolt, mas 5let? 0805-os meretben letezik ilyen kondenzator, van a parts.digikey.com, amazon.com vagy a mouser.com-on, egeszen 68µF-ig: http://www.mouser.com/catalog/637/852.pdf Minden 5letet szivesen fogadok! Khiraly ps: ezt a kerdest mar feltettem az "SMD forrasztas profin" forumtemaban, de itt van igazan a helye.
Ebben a boltban nézted már?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |